Seřadit podle:
| Discussions | Replies | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Vrah a jeho oběťRád bych dostal odpověď na otázku, která se mi v hlavě točí od doby co jsem poprvé slyšel o pojmu karma. Problém je prostý - přijde člověk… Started by teahouse |
12 |
Jun. 6, 2008 Reply by BoFi - Petra |
Kletba ...Máte prosím někdo zkušenosti s rozpouštěním kletby rodu a dalších pokolení? Děkuji. Started by Gabriela |
0 | May. 26, 2008 |
AKCE DNE: Markéta se nám dnes vdala, fotky !!! :-)S radostí všem oznamuji, že si spřízněné dušičky Markéta Jiříková a Jaroslav Vlk řekli své ANO dnes 16.5. v 11:12 hodin na zámku Loučeň… Started by jirka - jove |
10 |
May. 21, 2008 Reply by Markétka |
POMÁHÁNÍ – projektAhoj, už jsem psal v diskuzi o Charitě, že bych chtěl rozjet web www.pomahej.cz. Asi před třemi týdny jsem byl nasměrovám k založení dvou w… Started by Petr :) |
1 |
May. 21, 2008 Reply by Petr :) |
Místo na dovolenou - ŠumavaMilí přátelé, obracím se na vás z dotazem, zda byste měl někdo tip na místo, kde by se dala v klidu o samotě v přírodě trávit dovolená - p… Started by Šimon |
0 | May. 14, 2008 |
TelevizeVyňatek z knih Nová Země od Eckhart Tolle: Sledování televize je pro většinu lidí po celém světě nejoblíbenější činností, nebo spíše nečin… Started by BoFi - Petra |
5 |
May. 4, 2008 Reply by BoFi - Petra |
Pěkně vítám!Ahojky, moc mě těší, že jste našli cestu sem! Started by Ivanka adminka |
16 |
May. 1, 2008 Reply by 666nostradam |
Potraty - Ano či ne?Možná je to blbý nápad na diskusi, ale mne by vážně zajímalo, jaký máte názor na potraty? Já si ho stále utvářím, nemám úplně jasno. Vím je… Started by Šimon |
12 |
Apr. 6, 2008 Reply by lenkaallijka |
The REconnectionZdravíčko,hele je mezi vámi někdo,kdo se setkal s reintegračním léčením(The Reconnection)?Někdo,kdo s ním má zkušenosti nebo ho zkoušel...? Started by guitar.my.love |
0 | Apr. 5, 2008 |
Spojení - Slunce a ZeměAhojky... ukazuju co vloni Terezka malovala nějaké znaky na piškoviště a na papír. Co na to myslíš? Kliknete zde... Spojení - Slunce a Země… Started by BoFi - Petra |
3 |
Apr. 2, 2008 Reply by BoFi - Petra |
Welcome to
Nova Zeme
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit

© 2009 Created by Ivanka adminka on Ning. Create a Ning Network!