Nova Zeme

VIRTUÁLNÍ ČAJOVNA (1,045)

Discussions Replies Nejnovější aktivity
BoFi - Petra

Spojení - Slunce a Země

Ahojky... ukazuju co vloni Terezka malovala nějaké znaky na piškoviště a na papír. Co na to myslíš? Kliknete zde... Spojení - Slunce a Země…

Started by BoFi - Petra

3 Apr. 2, 2008
Reply by BoFi - Petra
Radomir

Otázka

Ahojte všetci, Mal by som na Vás jednu otázku, už dlhšiu dobu hľadam skupinu ľudí podobného zamerania ako ste aj Vy tu, chcel by som sa op…

Started by Radomir

5 Mar. 27, 2008
Reply by Gabriela
Tao-yang

..prazdnota

.....stav prazdnoty je dosaihnutelny koncentraciou...Stav reality..je stav prazdoty.. Forma nieje nicim inym..ako prazdnotou a prazdnota ni…

Started by Tao-yang

14 Mar. 23, 2008
Reply by jirka - jove
Andělé

Veselé Velikonoce všem na nové zemi

Started by Andělé

8 Mar. 22, 2008
Reply by Anna
Andělé

Naše civilizace.

Naše civilizace uctívá mužskou energii. Technologie počítačů, zhroucení rodiny,stále abstraktnější technické obory, znečišťování prostředí,…

Started by Andělé

11 Mar. 20, 2008
Reply by Lenka
jirka - jove

jaké máte názor na situaci v Tibetu, jaké pocity, emoce cítíte ?

založil jsem tuto diskusi, protože jsem se o tomto bavili, v jiné diskusi, a já napsal, že nejsem asi normální, když necítím žádné emoce, j…

Started by jirka - jove

9 Mar. 20, 2008
Reply by SiR
buddhi

sobotní akce nezakladnam.cz a nenasili.cz

Ahoj :) Chtěl bych se Vás všech zeptat, zda přijdete v sobotu vyjádřit svůj názor. http://www.nezakladnam.cz/cs/804_1532008-protestni-ale

Started by buddhi

3 Mar. 18, 2008
Reply by aladzin
Ivanka adminka

Emotó - jak myšlenka dokáže ovlivnit molekulu vody

Started by Ivanka adminka

9 Mar. 17, 2008
Reply by Šimon
Tao-yang

..nic....

........Stale ste sami.stale budete sami.nikto iny nezije vas zivot za vas...nikto sa nediva vasimi ocami...nikto nespracuvava inforamcie v…

Started by Tao-yang

5 Mar. 13, 2008
Reply by Tao-yang
Vikar

Prebudenie " Vymetených " Mozgov

Vivat Sloboda Slova !!! Zobuďte sa !

Started by Vikar

1 Mar. 9, 2008
Reply by Vikar

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

15 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
19 minutes ago
Jirka and Vladimír are now friends
49 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
55 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
2 hours ago
2 hours ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
2 hours ago
Krásné.
2 hours ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
3 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
3 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service