Nova Zeme

VIRTUÁLNÍ ČAJOVNA (1,045)

Discussions Replies Nejnovější aktivity
julka

Channelin

Ahojte vsetci, som velmi rada, ze tato stranka existuje. Chcela by som sa spytat ci niekto z vas ma nejake skusenosti s channelingom, a aky…

Started by julka

7 Feb. 29, 2008
Reply by julka
Ivanka adminka

MILUJ SVŮJ ŽIVOT v Praze

Chystáte se tam někdo? Co vás láká, co zajímavého jste se tam dozvěděli? 21. mezinárodní festival MILUJ SVŮJ ŽIVOT Areál ZŠ, Na Okraji 43…

Started by Ivanka adminka

0 Feb. 29, 2008
Ivanka adminka

Diskuse k blogu "Zlatá éra Atlantídy a vízia Novej Zeme"

Diskuse, která proběhla pod příspěvkem v blogu SiRa, je zde, protože školy Zlatý úsvit si natolik vážím, že nemohu souhlasit s tím, aby pod…

3 Feb. 23, 2008
Reply by belis
Ivanka adminka

Jak si pomoci při příznacích vzestupu

Vibrace na naší planetě se neustále zvyšují. Čím dál více lidi se propojuje se svým Vyšším Já, projevují se nové frekvence světla a dochází…

3 Feb. 20, 2008
Reply by chvilka
Benedictus

Meditace spojení

Drahý člověče :) Představ si sebe jak stojíš na zeleně porostlém kopci......... V dáli vidíš nekončící zelené pastviny......... Všude je m…

Started by Benedictus

1 Jan. 30, 2008
Reply by BoFi - Petra
Ivanka adminka

Jak se vám jeví současné dny?

Mně se současné dny jeví tak trochu jako druhá doba porodní - konečně je to tady, ale ještě je třeba pořádně zatlačit, aby dílo spatřilo sv…

18 Jan. 28, 2008
Reply by ablas
Ivanka adminka

ODPOJENÍ OD TŘÍ- A ČTYŘDIMENZIONÁLNÍCH MATRIC A PŘIPOJENÍ K NOVÝM SVĚTELNÝM MŘÍŽKÁM

ODPOJENÍ OD TŘÍ- A ČTYŘDIMENZIONÁLNÍCH MATRIC A PŘIPOJENÍ K NOVÝM SVĚTELNÝM MŘÍŽKÁM (Pozorování procesu myšlení a jak se projevuje myšlenk…

7 Jan. 26, 2008
Reply by Ivanka adminka
Ivanka adminka

Léčení havajskou technikou Ho´oponopono

Říkali jsme si (viz článek HUNA), že základním stavebním kamenem Huny je myšlenka, která je tvůrčí. Problematické na celém procesu manifest…

0 Jan. 23, 2008
Vikar

Ahojte

Všetkých Vás pozdravujem!

Started by Vikar

6 Jan. 15, 2008
Reply by Ivanka adminka
Vikar

5 Ludí ON -Line

je tu : Sloboda Slova "ň?? Pozri : www.azet.sk Mistnosti : Ezoterika Azet ON-Line 15.000 Ludí

Started by Vikar

0 Jan. 14, 2008

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
5 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
32 minutes ago
43 minutes ago
44 minutes ago
45 minutes ago
46 minutes ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
59 minutes ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
1 hour ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
2 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service