Seřadit podle:
| Discussions | Replies | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Není vůbec žádná náhoda, že se každý z nás narodil právě do tohoto světa a ne někam jinam.21. 12. 2012 se totiž budeme nacházet v galaktickém nulovém bodu, který propojuje naprosto VŠECHNY reality (minulé budoucí i paralelní) do… Started by Živé Světlo |
1 |
12 hours ago Reply by Živé Světlo |
Jak jsem dostala ten pravý "vánoční" dárekNěkdy člověk ani nic moc "neplánuje" a přesto dostává krásné dárky. Nakoupila jsem pár drobností na vánoce a chtěla sem zjistit, kolik je a… Started by Indi |
5 |
16 hours ago Reply by Indi |
Mějte se krásně a prožívejte pohodu Vánočních svátků od teď na pořád, neboť prvotním záměrem bylo je a bude brát své životy jako zábavnou hru a tak si své životy konečně začněte užívat a vychutnávat!Naučte se vybírat si cestu svým životem takovou, aby Váš život mohl být zábavnou hrou a nekořte se přitom před nikým a ničím, neboť pokora… Started by Živé Světlo |
0 | 17 hours ago |
Posolstvo GráluPre vážne hľadajúcich. Kniha vyšla pod názvom "Vo svetle Pravdy". Nájdete tu dokonalý opis Stvorenia a jeho zákonov. Verím, že toto dielo j… Started by mudro |
4 |
17 hours ago Reply by mudro |
Orgonityhttp://www.orgonity.cz/ já jsem včera jeden dostala jako dárek, tak jsem na něj zvědavá.Už jsem o tom hodně slyšela. Co si o orgonitech mys… Started by Katy Ilgnerová |
27 |
18 hours ago Reply by Živé Světlo |
Problém s 5.čakrouKdyž myslím na rodinné setkání o Vánocích, na jednu stranu se těším, na druhou stranu mám obavy, co zas bude...mám strach z toho, že zas bu… Started by Katy Ilgnerová |
21 |
19 hours ago Reply by Vlasta-Fialka |
Orgonity v ČROrgonity - stávají se hitem v mnoha zemích podobně jako kdysi třeba Rubikova kostka. Rozličné tvary, odstíny, krásné ozdravující těžítko na… Started by Akiniel |
99 |
20 hours ago Reply by shada |
Zdokonalit se a pracovat na sobě.Dobrý den. Jmenuji se Tygr. Jsem tady nový od včerejška, tak si sem dovoluji také něco napsat s vaším svolením. Na těchto stránkách Nová Ze… Started by Tygr |
73 |
včera Reply by Dixy |
Jak najít svůj dvojplamen neboli druhou půlku své duše... svého pravého partnera?Milí zlatí... přišla mi teď jedna důležitá myšlenka. Četla jsem tady proroctví, že koncem tohoto roku bude zapotřebí aby se spojilo v lásce… Started by Avadesign |
315 |
včera Reply by Milan Rich |
Dopadající energieAhoj lidi, taky se vám stává, že zavřete oči po pohledu na slunce a uvidíte síť...krásnou oranžovou síť se středem uprostřed, která se spir… Started by Jirka |
21 |
včera Reply by Peter 2 :-) |
Welcome to
Nova Zeme
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit

© 2009 Created by Ivanka adminka on Ning. Create a Ning Network!