Nova Zeme

VIRTUÁLNÍ ČAJOVNA (1,046)

Discussions Replies Nejnovější aktivity
Avadesign

Jak najít svůj dvojplamen neboli druhou půlku své duše... svého pravého partnera?

Milí zlatí... přišla mi teď jedna důležitá myšlenka. Četla jsem tady proroctví, že koncem tohoto roku bude zapotřebí aby se spojilo v lásce…

Started by Avadesign

315 včera
Reply by Milan Rich
Jirka

Dopadající energie

Ahoj lidi, taky se vám stává, že zavřete oči po pohledu na slunce a uvidíte síť...krásnou oranžovou síť se středem uprostřed, která se spir…

Started by Jirka

21 včera
Reply by Peter 2 :-)
Katy Ilgnerová

Moje přání Nové Zemi

Všem Vám moje sluníčka a dušičky přeji krásné a klidné dny, ať potkáváte samé prima lidičky a plníte si svoje sny. Já na PC se ani nepodívá…

Started by Katy Ilgnerová

0 včera
Bráška

Sobectví

Vaše mysl se naučila, že nesobectví je duchovní. Já vím, že je, ale dokud nejste dostatečně sobečtí na to, abyste poznali sebe sama, není n…

Started by Bráška

10 včera
Reply by Indi
Peter 2 :-)

Vsetko najlepsie

Ahojte vsetci, Nebudem to rozlisovat na priatelov a "este nie priatelov", proste Vam vsetkym prajem pekne sviatky a Stastny novy rok, nech…

Started by Peter 2 :-)

5 včera
Reply by Aquarius
abundancia

Fanatismus a posedlost

Ahoj všichni, přeji všem překrásný předvánoční čas. Na mých nových stránkách www.abundancia-forum.webnode.cz je možné dikutovat na téma blu…

Started by abundancia

16 Dec 21
Reply by Nexadt
Katy Ilgnerová

Boží láska

Když jsem byla dítě, jezdívala jsem často s prarodiči na malou chatičku k Sušici, která tam stojí dodnes.Dědeček jí postavil vlastníma ruka…

Started by Katy Ilgnerová

5 Dec 21
Reply by Šimon
ladislavzelinka

Brání Američtí vojáci příchodu Spasitele?

Američané se podle íránského prezidenta budou snažit zabránit příchodu mesiáše, který má na zemi vstoupit v oblasti Iráku. V nedávném proj…

Started by ladislavzelinka

23 Dec 21
Reply by Kiwi
Jan

What is love?

Chtel bych rozvinout debatu o tom co si lide mysli o lasce. Myslim ze toto slovo bylo poradne zprofanovane a ze puvodni vyznam davno ztrace…

Started by Jan

40 Dec 21
Reply by mudro
Babs

Praseci chripka

Ahoj, co si myslite o praseci chripce? Nechat se vakcinovat nebo ne? Jak se tomu branit? atd? Diky za Vase nazory

Started by Babs

92 Dec 21
Reply by JosefJosef

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Sanny left a comment for Petr Z
6 minutes ago
6 minutes ago
7 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
8 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
9 minutes ago
Sanny left a comment for shada
10 minutes ago
Sanny added a video
27 minutes ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
32 minutes ago
34 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
1 hour ago
Jirka and Vladimír are now friends
1 hour ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
1 hour ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
2 hours ago
2 hours ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service