Seřadit podle:
| Discussions | Replies | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Jak najít svůj dvojplamen neboli druhou půlku své duše... svého pravého partnera?Milí zlatí... přišla mi teď jedna důležitá myšlenka. Četla jsem tady proroctví, že koncem tohoto roku bude zapotřebí aby se spojilo v lásce… Started by Avadesign |
315 |
včera Reply by Milan Rich |
Dopadající energieAhoj lidi, taky se vám stává, že zavřete oči po pohledu na slunce a uvidíte síť...krásnou oranžovou síť se středem uprostřed, která se spir… Started by Jirka |
21 |
včera Reply by Peter 2 :-) |
Moje přání Nové ZemiVšem Vám moje sluníčka a dušičky přeji krásné a klidné dny, ať potkáváte samé prima lidičky a plníte si svoje sny. Já na PC se ani nepodívá… Started by Katy Ilgnerová |
0 | včera |
SobectvíVaše mysl se naučila, že nesobectví je duchovní. Já vím, že je, ale dokud nejste dostatečně sobečtí na to, abyste poznali sebe sama, není n… Started by Bráška |
10 |
včera Reply by Indi |
Vsetko najlepsieAhojte vsetci, Nebudem to rozlisovat na priatelov a "este nie priatelov", proste Vam vsetkym prajem pekne sviatky a Stastny novy rok, nech… Started by Peter 2 :-) |
5 |
včera Reply by Aquarius |
Fanatismus a posedlostAhoj všichni, přeji všem překrásný předvánoční čas. Na mých nových stránkách www.abundancia-forum.webnode.cz je možné dikutovat na téma blu… Started by abundancia |
16 |
Dec 21 Reply by Nexadt |
Boží láskaKdyž jsem byla dítě, jezdívala jsem často s prarodiči na malou chatičku k Sušici, která tam stojí dodnes.Dědeček jí postavil vlastníma ruka… Started by Katy Ilgnerová |
5 |
Dec 21 Reply by Šimon |
Brání Američtí vojáci příchodu Spasitele?Američané se podle íránského prezidenta budou snažit zabránit příchodu mesiáše, který má na zemi vstoupit v oblasti Iráku. V nedávném proj… Started by ladislavzelinka |
23 |
Dec 21 Reply by Kiwi |
What is love?Chtel bych rozvinout debatu o tom co si lide mysli o lasce. Myslim ze toto slovo bylo poradne zprofanovane a ze puvodni vyznam davno ztrace… Started by Jan |
40 |
Dec 21 Reply by mudro |
Praseci chripkaAhoj, co si myslite o praseci chripce? Nechat se vakcinovat nebo ne? Jak se tomu branit? atd? Diky za Vase nazory Started by Babs |
92 |
Dec 21 Reply by JosefJosef |
Welcome to
Nova Zeme
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit

© 2009 Created by Ivanka adminka on Ning. Create a Ning Network!