Seřadit podle:
| Discussions | Replies | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Nepoškvrnené počatie Ježiša KristaNepoškvrnené počatie Ježiša Krista Čo znamená pojem dokonalosť? Dokonalosť je absolútny vrchol všetkého. Je to maximum toho, čo je vôbec… Started by m.s. |
2 |
Dec 20 Reply by Bráška |
Poznáním podstaty a zákonitostí tvoření tzv. hmoty a událostí se stanete pány svého i kolektivního osudu (jelikož Vás nebude moci již nikdo nijak programovat), čímž lze začít vytvářet Ráj pro všechny.Na to aby se lidé mohli natrvalo osvobodit z uvěznění ve svém osobním a kolektivním, programu (metrixu), vytvářeném osobním smýšlením a vni… Started by Živé Světlo |
15 |
Dec 20 Reply by Živé Světlo |
Odpověď na to kdo, jak a proč stvořil 3.D člověk, žijícího na planetě Zemi, najdete zde.Vláda těchto bezcitných, moci chtivých a manipulujících bytostí, nad tím to světem, již ale velice rychle končí! (Podrobnosti naleznete v n… Started by Živé Světlo |
107 |
Dec 20 Reply by Živé Světlo |
Co tedy vlastně znamenají Vánoce ?Podíváme se tedy do Wikipedie : Etymologie Slovo Vánoce pochází ze staroněmeckého wāhnachten (dnes Weihnachten), složeného z wīha- (světit… Started by Sanny |
16 |
Dec 18 Reply by Sanny |
Vánoční akce pro všechny členy.Vánoční akce pro všechny členy. Máte tu na těchto stránkách skupiny měst,můžete to využít hromadně kolektivně. Nebo si tuto vánoční akci mů… Started by Tygr |
3 |
Dec 18 Reply by ღ Dimas ღ |
Radostné sděleníLidi, já mám dneska šťastný den, našla jsem svoji FLASHKU! Zapisovala jsem si na ní průběh svého „probuzení“ za poslední dva roky a pak jse… Started by alka |
7 |
Dec 18 Reply by Světlonoš |
FULL TIME ~°°°° Aneb °° THE FOOL PARTY °° °° Přidáš se také do klubu BLÁZNŮ ? °° :-DDD))))))) Božská, věčná & nekonečná Re-karavana Started by Bmagic |
12 |
Dec 17 Reply by Nikolas.Lůů |
Dnes si připadám jak mimozemšťanuf, teď jsem absolvoval už asi čtvrtou dnešní diskusi, rozhovor či téměř hádku, kdy jsme si totálně nerozuměli. Jeden mluvil, druhý mluvil,… Started by Ilumauir Kamil |
13 |
Dec 16 Reply by Shraddha |
PŘÁTELÉ,INFO O ROYI LITTLESUNZdravím Vás Lidské Bytosti, Strážci hvězdných Bran, obyvatelé planety Země, situace významně kulminuje. Roy Littlesun, stařešina kmene Hopi… Started by Renata |
1 |
Dec 16 Reply by Shraddha |
poselství pro rok 2010Přátelé, posílám poselství, které jsem dostala od kamarádky.Katy Started by Katy Ilgnerová |
9 |
Dec 14 Reply by Mákyna |
Welcome to
Nova Zeme
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit

© 2009 Created by Ivanka adminka on Ning. Create a Ning Network!