Seřadit podle:
| Discussions | Replies | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Hra na pohybující se obrázky v lineárním čase, považované za hmotu - prostor a události - čas, pomalu ale jistě končí.Zjednodušeně řečeno to funguje zhruba takto: Vědomí je energie a tím, že je v pohybu, něco tvoří, čímž začíná mít paměť a uvědomovat si sa… Started by Živé Světlo |
17 |
Dec 13 Reply by Živé Světlo |
Odplata za ľahostajnosť!Všetko na tejto planéte je veľmi úzko prepojené a to čím ďalej, tým viac. Veci, ktoré sa dejú na druhom konci zemegule sa nejakým spôsobom… Started by m.s. |
1 |
Dec 13 Reply by Mobisek |
Trocha inspirace....Aneb - jak to dělají jinde (na "neduchovních fórech")28.05.2007: Abychom se navzájem nepožrali... Autor: Libor Stejskal Přečteno 45509 krát Pošli e-mailem Uznávám, že to trvalo. Už před měsíce… Started by Bráška |
2 |
Dec 12 Reply by Ilumauir Kamil |
Tiez ste si vsimli? Zmeny spravania...Vsimli ste si zmenu spravania ludi cca od minuleho stvrtku - aspon na verejnosti, kde necitia potrebu sa tlmit ? Su nevrlejsi, podrazdenejs… Started by Peter 2 :-) |
138 |
Dec 12 Reply by Živé Světlo |
MeditaceAhojky... které meditace nejraději dělat? Jak často meditovat? Kde místo nejraději? Děkuju :-)) Started by BoFi - Petra |
14 |
Dec 12 Reply by Blanka |
V co věříte?Existuje podle Vás nějaký Stvořitel/-lka/, Univerzální Mysl, Vesmírné Vědomí,Bozi, Mimozemšťané ap.? Zajímaly by mě Vaše názory.Prosím pišt… Started by Katy Ilgnerová |
67 |
Dec 11 Reply by Živé Světlo |
ČeskoSlovenský slovníkNechci Filipovi z jeho blogu na duchovní téma udělat rozhovor na téma ovoce zelenina. :) Ale přesto by mě fakt zajímalo, jestli skutečně ne… Started by Wianka |
247 |
Dec 11 Reply by Wianka |
RECYKLACIARecykluje tu niekto z vas odpad? Started by Juliana Fintorova |
12 |
Dec 11 Reply by Tygr |
Cesta z práce na nádraží-moje noční můraJak se snažím milovat svět a všechny lidi, někdy se musím do toho nutit a často, ač bych chtěla, mi to nejde. Nejprve bych chtěla popsat ok… Started by Katy Ilgnerová |
33 |
Dec 11 Reply by Živé Světlo |
PŘEJETE SI VNITŘNĚ “v hlouby své duše“ DOCÍLIT OPRAVDOVÝCH ZMĚN?!Naprosto vše je jen a jen v našich hlavách, myšlenkách, tvořící naše vnitřní programy, které si vytváříme svým vnitřním, osobním smýšlením… Started by Živé Světlo |
0 | Dec 11 |
Welcome to
Nova Zeme
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit

© 2009 Created by Ivanka adminka on Ning. Create a Ning Network!