Seřadit podle:
| Discussions | Replies | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Karmické vztahy a jak je řešitNa základě diskuse o dvojplamenu mi vyvstala další důležitá otázka a téma..Já jsem měla posledních 5 let pouze strašlivě ubližující a destr… Started by Avadesign |
44 |
Dec 10 Reply by Katy Ilgnerová |
Zákon o zachování energieMyslíte, že platí? Podle Abrahámova učení, se zasluhujeme svými přáními, záměry atd. o rozšiřování tohoto světa představ. Já osobně jsem mě… Started by Jája |
3 |
Dec 9 Reply by Katy Ilgnerová |
Skutočná Pravda je jednoduchá!Hmotný svet a hmota samotná je niekedy naozaj veľmi zložito formovaná, ale skutočná Pravda o živote je prostá a jednoduchá. Jedine jej poch… Started by m.s. |
3 |
Dec 8 Reply by Tree |
Prosim pomozte mi!Ahojte, chcela by som Vas oslovit s prosbou o pomoc! Mam 2 krasne dcerky, ktore su tazko chore. Starsia Dominika ma 9 a pol roka a je tazko… Started by Katka |
43 |
Dec 8 Reply by Dixy |
Vlakynapsal jsem svému hejtmanovi a tak se zapojil do téhle akce http://www.studentagency.cz/detail-100135/czech/id/528/set_typ_zpravy/T/ Kamil… Started by Ilumauir Kamil |
4 |
Dec 8 Reply by ablas |
Rok 2012Milí přátelé, co si myslíte o roku 2012? Jaké máte informace o tomto období? Proč jsou názory na tento rok tak rozdílné? Někdo tvrdí, že př… Started by Katka |
39 |
Dec 8 Reply by Lemani |
Pozvánka, na letošního SilvestraDávám to sem, protože takto, je to pro mě jednodušší. Kdo má zájem strávit Silvestra s lidmi, kteří se umějí bavit s alkoholem i bez, s pa… Started by Jája |
0 | Dec 8 |
Poselství andělů pro lidi, které si rádi přečteteDostal jsem od naší zdejší přítelkyně Aleny B. mail s touto přílohou, kterou sem vkládám: Poselství andělů pro lidi přijato 23. 11. 2009… Started by Svaty |
13 |
Dec 8 Reply by Tree |
Předvánoční čas si žádá trochu klidu a soukromíNení třeba se každému otvírat, důvěřovat a nabízet srdce na dlani. Ne každý - při vší úctě - do tohoto stadia dospěl, a živí se potřebou dr… Started by Ivanka adminka |
13 |
Dec 8 Reply by Lemani |
MY SAMI JSME TVŮRCI SVÉ OSOBNÍ I KOLEKTIVNÍ REALITY a pány svého i kolektivního osudu a tak není třeba se bát ani prasečí chřipky ani jiných prasáren. :-)Níže uvedené video nádherně znázorňuje jak si každé individualizované vědomí - JÁ, individualizované do JSEM to či ono, (např. atom, buňka,… Started by Živé Světlo |
10 |
Dec 7 Reply by Živé Světlo |
Welcome to
Nova Zeme
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit

© 2009 Created by Ivanka adminka on Ning. Create a Ning Network!