Nova Zeme

VIRTUÁLNÍ ČAJOVNA (1,042)

Discussions Replies Nejnovější aktivity
Avadesign

Karmické vztahy a jak je řešit

Na základě diskuse o dvojplamenu mi vyvstala další důležitá otázka a téma..Já jsem měla posledních 5 let pouze strašlivě ubližující a destr…

Started by Avadesign

44 Dec 10
Reply by Katy Ilgnerová
Jája

Zákon o zachování energie

Myslíte, že platí? Podle Abrahámova učení, se zasluhujeme svými přáními, záměry atd. o rozšiřování tohoto světa představ. Já osobně jsem mě…

Started by Jája

3 Dec 9
Reply by Katy Ilgnerová
m.s.

Skutočná Pravda je jednoduchá!

Hmotný svet a hmota samotná je niekedy naozaj veľmi zložito formovaná, ale skutočná Pravda o živote je prostá a jednoduchá. Jedine jej poch…

Started by m.s.

3 Dec 8
Reply by Tree
Katka

Prosim pomozte mi!

Ahojte, chcela by som Vas oslovit s prosbou o pomoc! Mam 2 krasne dcerky, ktore su tazko chore. Starsia Dominika ma 9 a pol roka a je tazko…

Started by Katka

43 Dec 8
Reply by Dixy
Ilumauir Kamil

Vlaky

napsal jsem svému hejtmanovi a tak se zapojil do téhle akce http://www.studentagency.cz/detail-100135/czech/id/528/set_typ_zpravy/T/ Kamil…

Started by Ilumauir Kamil

4 Dec 8
Reply by ablas
Katka

Rok 2012

Milí přátelé, co si myslíte o roku 2012? Jaké máte informace o tomto období? Proč jsou názory na tento rok tak rozdílné? Někdo tvrdí, že př…

Started by Katka

39 Dec 8
Reply by Lemani
Jája

Pozvánka, na letošního Silvestra

Dávám to sem, protože takto, je to pro mě jednodušší. Kdo má zájem strávit Silvestra s lidmi, kteří se umějí bavit s alkoholem i bez, s pa…

Started by Jája

0 Dec 8
Svaty

Poselství andělů pro lidi, které si rádi přečtete

Dostal jsem od naší zdejší přítelkyně Aleny B. mail s touto přílohou, kterou sem vkládám: Poselství andělů pro lidi přijato 23. 11. 2009…

Started by Svaty

13 Dec 8
Reply by Tree
Ivanka adminka

Předvánoční čas si žádá trochu klidu a soukromí

Není třeba se každému otvírat, důvěřovat a nabízet srdce na dlani. Ne každý - při vší úctě - do tohoto stadia dospěl, a živí se potřebou dr…

Started by Ivanka adminka

13 Dec 8
Reply by Lemani
Živé Světlo

MY SAMI JSME TVŮRCI SVÉ OSOBNÍ I KOLEKTIVNÍ REALITY a pány svého i kolektivního osudu a tak není třeba se bát ani prasečí chřipky ani jiných prasáren. :-)

Níže uvedené video nádherně znázorňuje jak si každé individualizované vědomí - JÁ, individualizované do JSEM to či ono, (např. atom, buňka,…

Started by Živé Světlo

10 Dec 7
Reply by Živé Světlo

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Violet Přeji všem nádherné kouzelné Vánoce a šťastný nový rok :-)
51 seconds ago
2 minutes ago
2 minutes ago
3 minutes ago
5 minutes ago
9 minutes ago
Ak si robis obraz o informacnom webe vesmirni-lide.cz a ludoch, ktori sa nan odkazuju na zaklade letakov alebo nalepiek, ktore niektori ludia siria na roznych miestach, tak tvoj obraz je na 90% skresleny. Kto chce pochopit hlbsi zmysel tychto letako…
9 minutes ago
Nadja added 3 photos
10 minutes ago
10 minutes ago
11 minutes ago
12 minutes ago
13 minutes ago
Priscila9 left a comment for SiR
14 minutes ago
16 minutes ago
18 minutes ago
26 minutes ago
28 minutes ago
29 minutes ago
NaThanael ~o~ Zivot je dar a pritomny okamih je vsetko co mame. Vecnost existuje v momentoch okamihov..
31 minutes ago
Tygr left a comment for Nadja
41 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service