Seřadit podle:
| Discussions | Replies | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Rok 2012Milí přátelé, co si myslíte o roku 2012? Jaké máte informace o tomto období? Proč jsou názory na tento rok tak rozdílné? Někdo tvrdí, že př… Started by Katka |
39 |
Dec 8 Reply by Lemani |
Pozvánka, na letošního SilvestraDávám to sem, protože takto, je to pro mě jednodušší. Kdo má zájem strávit Silvestra s lidmi, kteří se umějí bavit s alkoholem i bez, s pa… Started by Jája |
0 | Dec 8 |
Poselství andělů pro lidi, které si rádi přečteteDostal jsem od naší zdejší přítelkyně Aleny B. mail s touto přílohou, kterou sem vkládám: Poselství andělů pro lidi přijato 23. 11. 2009… Started by Svaty |
13 |
Dec 8 Reply by Tree |
Předvánoční čas si žádá trochu klidu a soukromíNení třeba se každému otvírat, důvěřovat a nabízet srdce na dlani. Ne každý - při vší úctě - do tohoto stadia dospěl, a živí se potřebou dr… Started by Ivanka adminka |
13 |
Dec 8 Reply by Lemani |
MY SAMI JSME TVŮRCI SVÉ OSOBNÍ I KOLEKTIVNÍ REALITY a pány svého i kolektivního osudu a tak není třeba se bát ani prasečí chřipky ani jiných prasáren. :-)Níže uvedené video nádherně znázorňuje jak si každé individualizované vědomí - JÁ, individualizované do JSEM to či ono, (např. atom, buňka,… Started by Živé Světlo |
10 |
Dec 7 Reply by Živé Světlo |
Technická otázka? Zabíjíte komáry, ovády, klíšťata a jiný krvelačný hmyz anebo jim dáváte bez problémů nažrat? :-)Pokud je hubíte, žádáte je o odpuštění a případně je případně i litujete anebo jim ránou pěstí řeknete "a to máš za to" a k tomu po případě… Started by Živé Světlo |
110 |
Dec 7 Reply by prot |
nicime nasi Zemi nebo ona nici nas?http://video.google.com/videoplay?docid=8527248226048886347 Started by THE WAY,THE TRUTH&THE LIFE |
38 |
Dec 7 Reply by Ilumauir Kamil |
Ahoj Všichni. KarelKarel mne požádal, abych Vám předala jeho vzkaz - tu je: Napiš na Novou Zemi, že jsem neodešel kvůli někomu, a nějakým neshodám, atd spekul… Started by Atlantida |
18 |
Dec 7 Reply by Robin |
Strava a duchovní růstMilí přátelé, zajímají mě vaše názory na stravu v souvislosti s duchovním růstem. Vím, že už tady taková diskuze proběhla a spousta lidí od… Started by Katka |
34 |
Dec 7 Reply by Živé Světlo |
Naprosto vše je pouze tak těžké, složité a komplikované, jak jen si to dovedeme představit. Dobré na tom ale je to, že to funguje naprosto stejně i naopak! :-)TVOŘÍTE si svůj život převážně rozumem, čímž před sebou tlačíte OBROVSKÉ břímě anebo si jej tvoříte převážně intuicí (svou DUCHOVNÍ podstat… Started by Živé Světlo |
1 |
Dec 6 Reply by THE WAY,THE TRUTH&THE LIFE |
Welcome to
Nova Zeme
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit

© 2009 Created by Ivanka adminka on Ning. Create a Ning Network!