Nova Zeme

VIRTUÁLNÍ ČAJOVNA (1,046)

Discussions Replies Nejnovější aktivity
Katka

Rok 2012

Milí přátelé, co si myslíte o roku 2012? Jaké máte informace o tomto období? Proč jsou názory na tento rok tak rozdílné? Někdo tvrdí, že př…

Started by Katka

39 Dec 8
Reply by Lemani
Jája

Pozvánka, na letošního Silvestra

Dávám to sem, protože takto, je to pro mě jednodušší. Kdo má zájem strávit Silvestra s lidmi, kteří se umějí bavit s alkoholem i bez, s pa…

Started by Jája

0 Dec 8
Svaty

Poselství andělů pro lidi, které si rádi přečtete

Dostal jsem od naší zdejší přítelkyně Aleny B. mail s touto přílohou, kterou sem vkládám: Poselství andělů pro lidi přijato 23. 11. 2009…

Started by Svaty

13 Dec 8
Reply by Tree
Ivanka adminka

Předvánoční čas si žádá trochu klidu a soukromí

Není třeba se každému otvírat, důvěřovat a nabízet srdce na dlani. Ne každý - při vší úctě - do tohoto stadia dospěl, a živí se potřebou dr…

Started by Ivanka adminka

13 Dec 8
Reply by Lemani
Živé Světlo

MY SAMI JSME TVŮRCI SVÉ OSOBNÍ I KOLEKTIVNÍ REALITY a pány svého i kolektivního osudu a tak není třeba se bát ani prasečí chřipky ani jiných prasáren. :-)

Níže uvedené video nádherně znázorňuje jak si každé individualizované vědomí - JÁ, individualizované do JSEM to či ono, (např. atom, buňka,…

Started by Živé Světlo

10 Dec 7
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

Technická otázka? Zabíjíte komáry, ovády, klíšťata a jiný krvelačný hmyz anebo jim dáváte bez problémů nažrat? :-)

Pokud je hubíte, žádáte je o odpuštění a případně je případně i litujete anebo jim ránou pěstí řeknete "a to máš za to" a k tomu po případě…

Started by Živé Světlo

110 Dec 7
Reply by prot
THE WAY,THE TRUTH&THE LIFE

nicime nasi Zemi nebo ona nici nas?

http://video.google.com/videoplay?docid=8527248226048886347

Started by THE WAY,THE TRUTH&THE LIFE

38 Dec 7
Reply by Ilumauir Kamil
Atlantida

Ahoj Všichni. Karel

Karel mne požádal, abych Vám předala jeho vzkaz - tu je: Napiš na Novou Zemi, že jsem neodešel kvůli někomu, a nějakým neshodám, atd spekul…

Started by Atlantida

18 Dec 7
Reply by Robin
Katka

Strava a duchovní růst

Milí přátelé, zajímají mě vaše názory na stravu v souvislosti s duchovním růstem. Vím, že už tady taková diskuze proběhla a spousta lidí od…

Started by Katka

34 Dec 7
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

Naprosto vše je pouze tak těžké, složité a komplikované, jak jen si to dovedeme představit. Dobré na tom ale je to, že to funguje naprosto stejně i naopak! :-)

TVOŘÍTE si svůj život převážně rozumem, čímž před sebou tlačíte OBROVSKÉ břímě anebo si jej tvoříte převážně intuicí (svou DUCHOVNÍ podstat…

Started by Živé Světlo

1 Dec 6
Reply by THE WAY,THE TRUTH&THE LIFE

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
3 minutes ago
4 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
31 minutes ago
Jirka and Vladimír are now friends
1 hour ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
1 hour ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
2 hours ago
2 hours ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
2 hours ago
2 hours ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
2 hours ago
Krásné.
2 hours ago
To bývala má ikona, dřív... :)
3 hours ago
3 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service