Nova Zeme

jamare

jamare's Discussions (125)

Discussions Replied To (123) Replies Nejnovější aktivity
Naren Sahava

"Souhlasím,tady a teď."

jamare replied Sep 17 to Datum 20.09.2009,čínská astrologie a reakce SasaSasa-jedna jediná myšlenka

3 Sep 17
Reply by Naren Sahava
Salma

"Naše minulé životy podle mě nejsou o tom kdo kým byl,ale jak jsme si tenkrát vybra..."

jamare replied Sep 17 to Bájná atlantída

210 Oct 20
Reply by Salma
Bmagic

"Mě nejvíc inspiroval už nepřítomná MM,často si na ní vzpomenu,chybí mi tu."

jamare replied Sep 13 to Soutez 1 ...HRDINA NZ

36 Sep 13
Reply by Mobisek
Ivanka adminka

"Myslím že mnozí, než začnou prožívat pravdu což je láska žijí jen iluzí lásky,nezn..."

jamare replied Sep 12 to Co je to láska?

61 Sep 15
Reply by Katy Ilgnerová
Živé Světlo

"chachachachahuuuahahahahahhaaaa,tak jsem se už dlouho takhle nezasmála."

jamare replied Sep 7 to Myslíte si že jste opravdu schopni bezpodmínečné lásky ve vztahu s Vaším partnerem/partnerkou se kterým žijete anebo chcete žít?

454 Oct 10
Reply by An amen-Si
mandaliany

"Na NZ jsem se dověděla informace,které jsem neměla,potkala jsem lidičky které bych..."

jamare replied Sep 6 to Co pro vás znamená Nová země?

37 Sep 7
Reply by Šestý smysl
Živé Světlo

"Pořád jsem přemýšlela jak vysvětlit svá slova ,jak říct ,že se můžu radovat ze vše..."

jamare replied Aug 28 to Myslíte si že jste opravdu schopni bezpodmínečné lásky ve vztahu s Vaším partnerem/partnerkou se kterým žijete anebo chcete žít?

454 Oct 10
Reply by An amen-Si
Živé Světlo

"Pokud člověk miluje bezpodmínečně,nemá už touhu a neni závislý na lásce druhého.Mi..."

jamare replied Aug 27 to Myslíte si že jste opravdu schopni bezpodmínečné lásky ve vztahu s Vaším partnerem/partnerkou se kterým žijete anebo chcete žít?

454 Oct 10
Reply by An amen-Si
Dustin

"souhlasím,osvícení je ochota dávat."

jamare replied Aug 20 to Ako sa branit proti negativnej energii ?

34 Nov 26
Reply by petr.pf
Dustin

"Jediná ochrana je být milující světlo a nesoudit temnotu .Vše čeho se bojíš ,to př..."

jamare replied Aug 20 to Ako sa branit proti negativnej energii ?

34 Nov 26
Reply by petr.pf

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

Crystal Soul Illumination 2012 Spirituality New Age - GoldRing 61b http://www.youtube.com/watch?v=hEVr81zt8p0&feature=related
3 minutes ago
Krásne Vlastičko , aj tie predtým , neviem ako slovami vyjadriť ako sa mi to páči :-) s láskou Lemani
4 minutes ago
Sám bych to neřekl líp. Posílám Ti Lásku, Bratře
4 minutes ago
to je takový "duchovní" multilevel marketing systém :-)), kterým lidi říkají nesprávně pyramida...tam to funguje taky tak, že pokud nic nedělají ti dole, tak ti nahoře se můžou rozkrájet a taky si nepolepší....čili platí, já pomůžu tobě, aby ti by...
5 minutes ago
Děkuji.....přidam ješte!!!!
6 minutes ago
Pillar of Light - White Light Multidimensionality Initiation http://www.youtube.com/watch?v=Y02awxVRsgM&feature=related
8 minutes ago
to je nápad.... jsi skvělá ! :-)
10 minutes ago
Bravurní, umělecké dílo, má to obsah i formu jak má být, je to klíč.
11 minutes ago
to se mi líbí...
11 minutes ago
Doplnenie: Jedna z moznych variant, co by sa mohlo stat. TEDA NEMUSI SA TO TAK STAT, NIE JE TO DOPREDU DANE. Urivok z NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA - Petr D. F.: "Musíte zas a znovu chápat, že PSEUDOTVŮRCI BUDOU VYSTUPOVAT PŘEDEVŠÍM JAKO ZACHR...
12 minutes ago
Mission and Purpose on Earth - Wayshowers http://www.youtube.com/watch?v=IWVYepuJScs&feature=related
13 minutes ago
Vybrala jsem to s lásku pro vás vše tady!!!!
14 minutes ago
Ano, již brzy, po zobrazení PLNOSTI bude tento stav NAVĚKY ELIMINOVÁN A UKONČEN, již nebude existovat nic negativního ani zlého a nikdo už takový nebude.
14 minutes ago
Moc hezké.
15 minutes ago
Děkuji moc jsem rada že se vám to líbylo....!!!!
16 minutes ago
"Jak se pozná mimozemšťan hodný od zlého po vzhledové stránce,nebo jak jinak? Jak se pozná mimozemské plavidlo hodných od zlých mimozemšťanů?" resp. Ako rozoznat pozitivnych mimozemstanov od tych negativnych na zakladne vonkajsich vlastnosti??? N...
17 minutes ago
Ahoj Katka , nestrácať vieru , veriť a vedieť udržiavať svetlo v sebe , teraz si tu pre svoje deti , dávať im vela lásky bez strachu , tešiť sa z nich ,puštať im jemne melodie , modliť sa,radovať sa , vela im čítať a zas byť silná ,modliť sa a nes...
17 minutes ago
dik Vlasticka :)
20 minutes ago
Anael added 2 photos
21 minutes ago
Ahojky Hani,to maluješ ty tak krásné mandaly?
22 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service