Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.
mě teď ty energie chodí v čím dál náročnějších úkolech. Ze začátku, před lety, to bývala hra, šlo to stejně rychle vypnout jako se to objevilo, ale teď cítím, že jsem na nějakém dalším levelu, kdy už to není škola, není to očista, není to přípravka,…
Tak s tímhle hodně souzním Kamile. Takhle bych přistupoval i ke všem těm tezím o ještěrech a podobným dovolím si říct totálním diziniterpertacím nebo hodně pokrouceným vnímáním pravdy.
Vážení spoluobčané NZ :-)
Zrovna dneska jsem četl na idnes, že Země má už 7 mld. lidí. Největší nárůst je přitom v Africe. Často se tu na NZ píše o r. 2012 a přechodu do 5. dimenze, nebo Nového věku nebo je jedno, jak to nazveme. Prostě k nějakému p…
Znám podobné pocity, jen ten hukot ne, ale to může být individuální. Mě ve stavu spím- nespím, přicházejí navštívit blízci z druhé strany a tak jsem se tři dny předem dověděla o smrti maminky, že se mi narodí vnouček - a to jsem ještě nevěděla, že j…
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
Ja si myslim ze vela z nas vie o druhom prichode Kristovom - treba podla mna rozlisovat od Jezisa, pretoze ten tu uz davno je inkarnovany, a Kristus vo svojom druhom prichode este len pride. Pretoze vela z nas s Jezisom, ale aj s inymi duchovnymi by…