Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Miluji ty chvíle, kdy splývám s proudem... napojuji se tam někam nahoru a vznikají mi pod rukama obrazy... s voskovými barvami a žehličkou je to snadné, mnozí z vás mohli vyzkoušet i na naší společné dovolené v Borovici, že tato tvořivá metoda je ...
Nase Katka nas pozadala o pomoc v situaci, kdy se stara o 2 nemocne, nemohouci deti. Prekvapuje mne, ze zde je zalozen kruh moudrych zen . Nevim o tom, ze by clenove kruhu byli aktivni.
Moje srdce souciti s Katkou. Najde se zde vice soucitejicich ...
Ahojky,tak aspoň že jste se sešli ve třech.My se doma také sešli ve třech -já,syn a pes a všichni nascípaní.Nezbývá mi než se těšit na další setkání,které mi snad už nic nezkříží.Posílám pozdrav všem.
V Univerzu je vše tvořeno a udržováno v existenci pomocí odnoží, podobně jako je tomu u jahodníku, čili tím způsobem, že frekvenčně nižší oktávy - úrovně (dimenze) Kosmického vědomí (čili stvořené bytosti) získávají energii ze svých vyšších dimenz...
Milá Katko, navrhuju ti pracovat s fialovým plamenem. Je pro to nyní velmi vhodná doba, pro nás pro všechny. V mém životě nastal velký zlom, změna a já se s ní musím vyrovnat. Práce s fialovým plamenem mi velice pomáhá.
Nejdřív popros archanděla ...
To je super rada prídem :-) mám volno 10,12,13,14,16,18 ,20,21 tie dátumy ináč pracujem a nedá sa , ked sa nejaký dátum trafím tak Ta rada oslovím Prot , som z Pezinka a ked ma zvezieš budem rada :-)
--------------------------------------------------------------------------------
Učenie duší – Michael Newton
Tak, konečne sa nám domov vrátila kniha Učenie duší, ktorú mali dlhšie požičanú naši známi, takže môžem v článku podrobnejšie opísať bard...