Nova Zeme

Peta

Peta's Discussions (67)

Discussions Replied To (62) Replies Nejnovější aktivity
Klody

"Je zvláštní, že lidé spolu neumějí mlčet. Takže z 95% když se setkají tak tlachají o…"

Peta replied Nov 22 to Svět beze slov

4 Nov 22
Reply by Peta
Jan

"Pro mě je láska svoboda. Možnost být sám sebou a umožnit to i druhým. Nesnažit se dr…"

Peta replied Nov 10 to What is love?

40 Dec 21
Reply by mudro
Mobisek

"Moby, tak na tvůj obrázek se podívala má čtyřletá dcera a protože jsem jí neřekla,co…"

Peta replied Oct 23 to Tajemná nádoba a ještě tajemnější obsah - odhaleno !

59 Oct 26
Reply by Mobisek
Mobisek

"Žádný hrníček, ale malý květináček. Mobísek do něj nasypal hlínu, aby si mohl zasadi…"

Peta replied Oct 22 to Tajemná nádoba a ještě tajemnější obsah - odhaleno !

59 Oct 26
Reply by Mobisek
Peter 2 :-)

"Není nad to, když se každý všechno prožije sám. Vídím to i s dětmi, které se snažím…"

Peta replied Oct 22 to Pomahat alebo nepomahat?

61 Oct 27
Reply by Hanka
Hanka

"To je nádhera. A potřebovala jsem to dneska přečíst. Díky, díky. S láskou Peta"

Peta replied Oct 11 to Mistři z tarotu - Hvězda

6 Oct 13
Reply by BoFi - Petra
JnK

"Mám tě moc ráda, hej hejá :-)"

Peta replied Oct 10 to Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí

4 Oct 11
Reply by Vlasta-Fialka
Pepa.70

"Je to nádherný pocit - vědět, že bych neměnila jedinou vteřínu svého života. S lásko…"

Peta replied Oct 3 to Mistři z Tarotu - Kolo štěstí

3 Oct 5
Reply by denyaro
Hanka

"Šimi, jestli se nepletu, tak podle toho, co jsem se dívala na internetu by to mohla…"

Peta replied Sep 30 to Mistři z tarotu - Vůz

13 Sep 30
Reply by Hanka
Hanka

"Haninko, díky moc za tyhle příběhy. Miluji příběhy se symbolikou, které nejvíce říka…"

Peta replied Sep 30 to Mistři z tarotu - Vůz

13 Sep 30
Reply by Hanka

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
15 minutes ago
27 minutes ago
27 minutes ago
28 minutes ago
29 minutes ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
42 minutes ago
52 minutes ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
1 hour ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
1 hour ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
2 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
2 hours ago
Adrianna and Indi are now friends
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service