Nova Zeme

Svaty

Svaty's Discussions (270)

Discussions Replied To (267) Replies Nejnovější aktivity
Ilumauir Kamil

"Ano, je tu mnoho možností, jak jsem také naznačoval tím "spousta dalších vlivů a oko…"

Svaty replied 16 hours ago to Čistá manipulace

102 15 hours ago
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

"skvělé!!!"

Svaty replied 17 hours ago to Nejenom že smrtí život nekončí, ale dokonce se můžete vrátit zpět i do původního těla (které si svým přáním uvedete opět do funkčního stavu) a pokračovat v něm dál v tom, co jste v životě nedokončili.

133 2 hours ago
Reply by Živé Světlo
Ilumauir Kamil

"Ano, Kamile, skvělý postřeh :-) jenže o druhých se lépe píše, že? :-) člověk, když s…"

Svaty replied 17 hours ago to Čistá manipulace

102 15 hours ago
Reply by Živé Světlo
Ilumauir Kamil

"OK Alfi, souhlasím s tím, co píšeš, ten můj text je trochu propagační že, takže v de…"

Svaty replied 18 hours ago to Čistá manipulace

102 15 hours ago
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

":-)) tady nikdo jiný, než učňové není..."

Svaty replied včera to Nejenom že smrtí život nekončí, ale dokonce se můžete vrátit zpět i do původního těla (které si svým přáním uvedete opět do funkčního stavu) a pokračovat v něm dál v tom, co jste v životě nedokončili.

133 2 hours ago
Reply by Živé Světlo
Ilumauir Kamil

"Když se rozhlédneme kolem sebe, tak to, co uvidíme je pestrost, řekl bych snad až ab…"

Svaty replied včera to Čistá manipulace

102 15 hours ago
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

"než odpoví ŽS tak bych řekl, že: stále si o sobě něco myslíme, stále se nějak zařazu…"

Svaty replied Dec 21 to Nejenom že smrtí život nekončí, ale dokonce se můžete vrátit zpět i do původního těla (které si svým přáním uvedete opět do funkčního stavu) a pokračovat v něm dál v tom, co jste v životě nedokončili.

133 2 hours ago
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

"to je ale zase o něčem jiném, to je i u těch žen stále ego: potřeba, či strach se vz…"

Svaty replied Dec 21 to Nejenom že smrtí život nekončí, ale dokonce se můžete vrátit zpět i do původního těla (které si svým přáním uvedete opět do funkčního stavu) a pokračovat v něm dál v tom, co jste v životě nedokončili.

133 2 hours ago
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

"No, Ivanko, to je jistě dobrá otázka na správném místě a ve správnou chvíli :-) nedá…"

133 2 hours ago
Reply by Živé Světlo
Živé Světlo

"yes :-))"

133 2 hours ago
Reply by Živé Světlo

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
10 minutes ago
20 minutes ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
37 minutes ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
44 minutes ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
1 hour ago
1 hour ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
1 hour ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
1 hour ago
Adrianna left a comment for Indi
1 hour ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
1 hour ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
1 hour ago
Adrianna and Indi are now friends
1 hour ago
Peknéééééé :)
1 hour ago
tompík Já se uzdravuji, děkuji vám všem, v neděli jedu zase na ozdravný pobyt, teď mám právě dovolenou. Přeji všem štastné a veselé Vánoce. Lelahel
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Wianka and David are now friends
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service