Nova Zeme

Ilumauir Kamil

Ilumauir Kamil's Discussions (548)

Discussions Replied To (511) Replies Nejnovější aktivity
Ariel

"ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, a…"

Ilumauir Kamil replied 1 hour ago to Roustoucí počet lidí na zemi a posun Země do vyššího vědomí

2 1 hour ago
Reply by Peter 2 :-)
Kituška

"měl jsem ho rád i před smrtí, i když to byl mimozemšťan :-)"

Ilumauir Kamil replied 5 hours ago to KDO BYL SKUTEČNĚ MICHAEL JACKSON?

13 1 hour ago
Reply by Nexadt
mariorio

"já i na lidech, které oslovují VL, vidím touhu po lásce a upřímnou snahu jí získat.…"

Ilumauir Kamil replied 5 hours ago to Obhajoba informacneho webu vesmirni-lide.cz a ludi siriacich info z neho

7 2 hours ago
Reply by Ariel
poutníček

"jsme tu pro sebe navzájem, učíme se jeden od druhého, zrcadlíme si společně to, co m…"

Ilumauir Kamil replied 8 hours ago to Andelsky demon a demonsky andel-aneb,zdani klame

2 8 hours ago
Reply by Peter 2 :-)
mariorio

"Nejsme v žádném sporu s Vesmírnými lidmi, naše cesty jsou velmi rozdílné. Je to rozd…"

Ilumauir Kamil replied 9 hours ago to Obhajoba informacneho webu vesmirni-lide.cz a ludi siriacich info z neho

7 2 hours ago
Reply by Ariel
Ilumauir Kamil

"to je fakt, rozhodl jsem se smazat ten leták z úvodu diskuse-"

Ilumauir Kamil replied 19 hours ago to Čistá manipulace

102 14 hours ago
Reply by Živé Světlo
Ilumauir Kamil

"Přátelé, jsem nadšený, jak Vás tahle diskuse rozohnila, je vidět, že je to živé a ak…"

Ilumauir Kamil replied včera to Čistá manipulace

102 14 hours ago
Reply by Živé Světlo
Katy Ilgnerová

"už jsem to několikrát vyprávěl a vždycky se někdo zeptal "a to jsi jí opravdu řekl,…"

Ilumauir Kamil replied Dec 21 to Problém s 5.čakrou

22 1 hour ago
Reply by jiloun
Katy Ilgnerová

"ještě bych připomněl dvě osvědčené metody, které můžeš mít v srdci či mysli Čtyři d…"

Ilumauir Kamil replied Dec 21 to Problém s 5.čakrou

22 1 hour ago
Reply by jiloun
Ilumauir Kamil

"považuju NZ za skvělé antibiotikům proti sektám, protože tady je taková škála názorů…"

Ilumauir Kamil replied Dec 21 to Čistá manipulace

102 14 hours ago
Reply by Živé Světlo

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

4 minutes ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
22 minutes ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
29 minutes ago
45 minutes ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
48 minutes ago
Krásné.
49 minutes ago
To bývala má ikona, dřív... :)
59 minutes ago
1 hour ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
1 hour ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
1 hour ago
Adrianna left a comment for Indi
1 hour ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
1 hour ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
1 hour ago
Adrianna and Indi are now friends
1 hour ago
Peknéééééé :)
1 hour ago
tompík Já se uzdravuji, děkuji vám všem, v neděli jedu zase na ozdravný pobyt, teď mám právě dovolenou. Přeji všem štastné a veselé Vánoce. Lelahel
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Wianka and David are now friends
1 hour ago
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service