Nova Zeme

Teologie v podání indického profesora hydrologie
"Voda je všude a ve všem živém - nemůžeme se od vody oddělit. Bez vody není života. Tečka. Voda existuje v mnoha podobách - jako kapalina, pára, led, sníh, mlha, déšť, kroupy...Ale bez ohledu na formu je to stále voda. Lidé všem těm podobám té látky dali v mnoha jazycích spoustu jmen. Je nesmysl se dohadovat, jak se tedy jmenuje doopravdy. Můžeme ji nazvat, jak chceme a vodě je to jedno. Voda je voda.

Lidé pijí vodu z mnoha nádob - šálků, skleniček, džbánů, měchů, z vlastních dlaní, z čehokoli...Dohadovat se, která nádoba na vodu je ta správná, je směšné. Nádoba vodu nemění

Někdo má rád vodu raději horkou, jiný studenou, s bublinkami nebo s něčím rozmíchaným uvnitř - a alkoholem, kávou, čímkoli. Nezáleží na tom, na podstatu vody to nemá vliv. Co je nám společné je žízeň. Žízeň! Žízeň po vodě života...

A jak se to má s vodou, tak je to i s Bohem. Já toho o Bohu moc nevím, znám jenom vodu. A vím, že jsme pomíjivé vlny jakéhosi ohromného, věčného oceánu a že vlny a voda jednou jsou..."

(zapsal Robert Fulghum v knize Ach jo)

vlastně nechci o ničem diskutovat, jen vám všem chci něco říct, nechci se nikoho dotknout, na nikoho útočit, jen mám potřebu zrovna vám sdělit, co se mi honí v hlavě.

objevila jsem tyto stránky "Nové Země" poměrně nedávno, měla jsem z toho radost, těšila jsem se na lidi , které tu poznám, těšila jsem se na ovzduší, v němž člověk může psát, aniž by ho někdo napadal - přece tu všichni táhneme za jeden provaz...
jenže jsem se asi spletla, možná to na této fyzické Zemi vůbec není možné

protože když pročítám diskuze, tak místo pochopení, podpory a tolerance (které tu ale také jsou) nacházím často odsuzování, nepochopení , někdy i urážky. Kolik lásky projevíme danému člověku, když ho "nacpeme" do škatulky sektář, okultista, duchovní egoista apod..? Jistě, svůj názor může vyslovit každý, ale měli bychom dávat pozor na to, jak věci říkáme, abychom svou pravdou druhému zbytečně neubližovali. Možná i já jsem vždy nepsala takto, a pokud jsem komukoli jakkoli slovně ublížila, tak to nebylo cílem a omlouvám se, nechci ubližovat nikomu

z některých komentářů je mi smutno, někdy až špatně. Srdce mě bolí, když sleduju, jak se tu hádáme o to, čí nádoba na vodu je správná. Hádáme se, zda je lepší věřit vesmírným lidem, Ježíší Kristu , sobě (nebo něčemu jinému...)
záměně jsem vybrala tyto tři varianty, protože ke každé mám co říct a všechny jsou pro mě "správné"

vesmírní lidé pro mě znamená označení existence bytostí mimo tuto planetu Zemi. Tato existence je pro mě nezpochybnitelná, neb jak bychom mohli být v tak obrovském vesmíru sami. A stejně jako na Zemi existují bytosti dobré a zlé, stejně je to i mimo Zemi. A pokud nám chce někdo z těch dobrých pomoci nebo jen poradit, tak proti nim nebudu stavět bariéru - můžu vyslechnout , co říkají, i když se podle toho třeba pak nezařídím. Když mi dítě poběží k silnici, tak ho chytnu za ruku a vysvětlím mu, aby se nejdříve rozhlédlo, než na ni vběhne a vysvětlím mu taky, co by se mohlo stát, kdyby to neudělalo. Straším ho tím nějak? Omezuju ve vlastním vývoji? Ne, jen podávám užitečnou informaci, protože mi na něm záleží a mám ho ráda a protože nechci, aby si prožilo bolest na vlastní kůži. Ale je na něm jak s informací naloží. A já mu ji budu opakovat tak často, jak bude třeba. Ono samo nakonec pozná, že jsem měla pravdu a skutečně se rozhlédne, než bude chtít přejít. Ne nakonec proto, že jsem mu to řekla, ale protože pozná, že tak je to správné.
Nemůžu zavrhnout lásku bytostí z jiných světů, jen proto, že někteří pozemšťané používají poněkud nešikovné způsoby a slova, jak sdělit poselství. které jim bylo předáno.
Otráví-li někdo vodu, a lidé pak zemřou, nebude vina voda sama, ale ten kdo do ní jed přidal.
Stejně jako nezavrhnu Boha jen proto, že jsem o něm slyšela bezpočet lží od lidí, kteří se tváří , že s ním hovoří

a ano - Ježíš Kristus, pro mě je důležitý, jeho odkaz lásky je živý, i když ho představitelé různých církví neuvěřitelně překroutili. Ježíš řekl - já jsem cesta, pravda a život. Pro mě to neznamená, že jediná cesta k Bohu je stát se členem některé z křesťanských církví a chovat se podle jejich dogmat, tak jak to představitelé těchto církví rádi tvrdí. Pro mě to znamená žít tak jako on - láskyplně, vždy ochotný poradit a pomoci tomu, kdo mě požádá. Léčit lidi i v "sobotu", i když mě za to někteří budou hanět. Nestranit se nikoho, pomoci i "celníkům, výběrcům daní a prostitutkám", i když mi někteří budou tvrdit, že nejsou pomoci hodni. Bůh miluje své ztracené ovečky stejně jako ty, co stojí při něm, a má o to větší radost, když se ta ztracená k němu vrátí
Ježíš také řekl - v domě mého Otce je mnoho ovčinců..Mnoho světů, mnoho cest k nim

a nakonec osobní rozvoj pomocí vlastních sil - i v něj věřím, v to že mám sílu změnit sebe sama, být lepší a moci něco z toho předat druhým. Kráčet po cestě vzhůru vlastní silou ale neznamená, že občas nebudu potřebovat pomocnou ruku, která mě zvedne, když jsem upadla, že neocením, když mě třeba někdo jen pohladí a mě nebude tak zle. Po té cestě by se mi bez lidí i jiných bytostí kolem a jejich pomoci šlo mnohem hůř

všichni jsme tu na jedné lodi, jen si dejme pozor, abychom pro samé dohadování o tom, čí kajuta je ta lepší, nepřehlédli proužek Nové Země na obzoru. Jistě, svět je kulatý, takže dřív nebo později k němu doplujeme znovu. Ale bude to stát čas a taky spoustu bolesti a utrpení...

ne nejsem lepší než vy - ale ani horší. Jsem jen na své cestě, jsem v některých směrech daleko za některými zde a skláním se před tím, co umí. Ale mám pocit, že i já mám co předat ostatním, pokud alespoň někdo pochopí, co jsem tu tím někdy poněkud nešikovným způsobem, jež nám byl dán - tedy psaní slovy - chtěla sdělit, tak budu ráda a stálo to za to.
A ani nemůžu říct, že vás všechny miluju. Tak daleko ještě nejsem, abych dokázala přijmout nevraživost a zlá slova a poslat je zpátky jako lásku. Jednou to možná budu umět. Jednou to možná budem umět všichni

ale i tak přeji vám všem hodně štěstí a hodně dobrých přátel kolem vás na vašich různých cestách a doufám, že se jednou všichni setkáme "doma"

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

ne já nenapsala, že bychom neměli projevovat své názory - jenom o tom JAK je projevujeme, vše se dá říct tak, aby tím nemusel být nikdo zraněn. Používat hrubou ironii pokud se bavíme o věcech jako láska a duchovní vzestup mi jaksi nepříjde na místě. Ale možná jsem jen přecitlivělá, možná zbytečně... Jenomže někdo kdysi řekl - klacky a kameny nám mohou zlomit kosti, ale slova nám zlomí srdce, a já jsem na hrubou energii plynoucí ze slov některých, byť to vlastně myslí dobře, opravdu citlivá. Je to stejné jako se tu některým nelíbí forma, jíž se prezentují "vesmírní lidé" (už to záměrně dávám do uvozovek, protože je to prezentace ne-pozemšťanů pozemšťany a proto i slova mohou být zkreslená), mě se ta forma ostatně taky někdy nelíbí

ale to bych tu mohla psát pořád dokola, v podstatě co jsem chtěla říct, jsem řekla
pokud mi tu bude dobře, zůstanu, pokud ne, nic mě tu nedrží...
ale vím, že některým je tu skutečně dobře a proto má existence tohoto společenství velký význam

Odpovědět

Milá Ajlo,
"Vám všem" bylo určeno z valné části mně, a tak odpovídám já Tobě. Je mi líto, že součesné (mé) diskuze na Nové zemi na tebe nepůsobí dobře.
Nerozumím tomu. Myslel jsem, že účelem a principem fóra je výměna zkušeností a názorů. To, že se mnou někdo nesouhlasí, přece ještě neznamená, že je můj nepřítel,
nebo že na mne útočí? Ani s mými názory všichni jistě nesouhlasí a přesto mě to nikterak nerozlaďuje. Buď se nakonec na něčem shodnem, nebo jedem sál - nic se neděje.
Od toho snad fórum je, nebo ne? Nemám ten pocit , že bychom si všichni navzájem měli plácat na ramena, jak jsme dobří a duchovně vyspělí. Ono dobře nastavené zrcadlo někdy zmůže víc, než stovky filozofických knih a pojednání. A nakonec ani Tebou zmiňovaný a mně velice drahý Mistr Ježíš, všem neplácal na rameno. Naopak - poukazoval často na chyby a nedostatky, ne proto, že by chtěl někoho napadat, ale prostě proto, aby se chyby již více neopakovaly. A k některým závažným společenským nedostatkům a chybám byl dokonce nesmiřitelný. Ano, nejsme tady proto, abychom se napadali, ale ani chválili tam, kde jsou vážné chyby.
Dokonce když jsou tak vážné, že mystifikují mnoho důvěřivých lidí. Mám teď na mysli všechny sekty, co jich na světě je. Nebudu teď žádnou konkretizovat. Asi jsme si moc nerozuměli - já v žádném případě nezpochybňuji existenci jiných civilizací, ani inteligencí. Nakonec někteří nanebevzatí Mistři, andělé, a další bytosti světla jsou mi velkou oporou a pomocníky při mé práci a v životě. Ti ale nepřilétají v kosmických korábech. Jsou tak dokonalí, že nepotřebují hrubou hmotu ke svému projevu či pohybu. Víš, Ajlo, mně bylo jen trochu smutno z toho co jsem viděl - lidi místo toho, aby konečně pochopili, že jediná možná transformace lidstva je skrze naše vlastní vnitřní - duchovní obrození (ve kterém jsou vždy vítáni včichni pomocníci Světla), které je ale spojeno s velkým osobním úsilím každého člověka sama na sobě. Věř mi, že to za nás fakt nikdo neodmaká, ani Mistři, ani ufouni. Vesmírní lidé je jakási organizace, která tohle jaksi neakceptuje a snaží se lidem namluvit, že "spása pro lidstvo" přijde shora. A to ještě tak, že vlastně chtějí zachraňovat především svá pomíjivá těla. Jak žalostné. V USA si dokonce masově staví protiatomové kryty, aby "až to přijde, mohli zalézt a ufouni je pak přijdou "osvobodit. To se Ti líbí? Mně ne. A tak jsem považoval za správné na to upozornit. Že jsem na to někdy použil "hrubou záplatu", to už se někdy s "hrubým pytlem dělá". Tak mi to promiň.
Jinak se vším, co jsi napsala Vám všem - Mně, souhlasím, je to moc hezky a s citem a láskou řečeno.
Tak ať Ťe Láska i nadále provází.
Josef

Odpovědět

ne, nebuď zbytečně vztahovačný ;-) bylo to opravdu určeno všem, a možná jiným více než třeba tobě, a použila jsem slova a témata , která jsem tu porůznu četla

myslím, že si jen nerozumíme, používáme jen odlišná slova, abychom vyjádřili to samé

nikdo nás nespasí, dokonce ani Bůh ne. Ano v tom souhlasím. Dostali jsme svobodnou vůli od Boha a on nám ji nikdy nevezme. A bytosti jež jsou mu blízko respektují Jeho zákony, ty, co nejsou, je klidně porušují, podle toho je poznáme. Můžeme dělat co chceme, třeba až na hranici vlastního zničení. A On "nic" neudělá, dokud je to v souladu s naší svobodnou vůli , jen nám třeba pošle někoho, kdo nám znovu ukáže správnou cestu. Ale i tak nemusíme jeho pomocnou ruku přijmout.

Proč vy všichni , kteří pomáháte ostaním, tím, že je léčíte, učíte - proč to děláte?? Protože jim třeba chcete pomoci, chcete jim pomoci nalézt cestu, záleží vám na nich, máte je rádi . Bytosti z jiných světů, ano ty jež mají fyzická těla a létají v lodích, a zároveň jsou duchovně mnohem dál než kdokoli z nás (JEN NĚKTERÉ! samozřejmě) nabízejí svou pomoc nám, protože jim na nás záleží z úplně stejných důvodů , jako nám na našich bližních, ale nebudou nám ji vnucovat. Ony samotné ne, to že to dělá někdo z pozemšťanů, neznamená že to dělají ony samy.
Ty říkáš, že ji nepotřebuješ - ok, nemusíš ji vůbec potřebovat. Jenomže někdo ji třeba potřebuje. Neznamená to, že to za nás někdo vyřeší, ale jen to, že nám pomůže získat vědění, schopnosti, či cokoli jiného, s pomocí jíchž to vyřešíme.Učitel - a je jedno, jestli právě pochází ze Země nebo odjinud. A jestli hážeš ty, jenž o takovou pomoc stojí - třeba i mě - do jednoho pytle se sektami, které seberou člověku majetek, vůli a nakonec i tělo, tak ano máš právo na svůj názor. Jen nezapoměň, že takový názor může někoho velmi bolet

nechtěla jsem se tu do toho zaplétat, protože si skutečně nemyslím, že je potřeba abychom všichni přijmuli jednu cestu, krása je právě v té pestrosti - každý si může vybrat to své. Ale přesto cítím potřebu tu obhájit ty, jimž se říká "vesmírní lidé"
Neexistuje žádná uzavřená skupina lidí, která by se dala nazvat organizací či dokonce "sektou vesmírných lidí", lidé, kteří těmto věcem věří, se navzájem většinou ani neznají. Jediným spojovníkem jsou ty internetové stránky a přednášky, na které může přijít kdokoli. Každý z nich si žije svůj život se svou rodinou. Stejně jako ten, jenž stránky "vesmírných lidí" založil, tedy Ivo Benda. A ani on všechy ty lidi nezná. Já ho tedy znám ho osobně, a můžu říct, že to není žádný magor, je to velmi inteligentní a moudrý muž, jenž obdržel určité poslání. Jako mnoho z nás. A to se snaží naplňovat. To, jak to dělá nebo jak to dělají jiní lidé, to už je věc druhá. A já být jím, tak bych se na to možná dávno vykašlala, protože těch, co na něj s láskou myslí, je zcela jistě méně, než těch, jež mu nemohou přijmout na jméno. A to jen proto, že je o něm šířena spousta nepravdivých informací. Ale on to neudělá, protože kdo z vás zradí své poslání?
Ne, není to můj blízký přítel, nestýkáme se, některé věci, které říká, já také nepřijímám, a přesto si myslím, že si takové veřejné odsouzení nezaslouží.

to je vše co o tom mohu říct, i když se tu samozřejmě můžeme o tom bavit donekonečna. Ale myslím, že je to ztráta energie pro nás všechny, energie, která se dá využít mnohem líp.

láska nechť vás provází

Odpovědět

možná jo, možná ne :-))))))
Řekněme, že tím že jsem se tu vypsala, jsem si spíš vyřešila něco pro sebe. Protože pokud se mě něco dotýká, tak s tím mám problém já a vy jste jen zrcadlem. Děkuji vám všem a nezlobte se ;-)

Odpovědět

to jsem ráda :-)

Odpovědět

Milá Ajlo,
máš naprostou pravdu v tom, že podobné diskuze na toto téma jsou zbytečnou ztrátou času a energie. Já už se tím zabývat nechci. Tohle je můj poslední příspěvek na toto téma.
Budu co nejstručnějěí. Jádro věci není totiž v tom, zda někdo nazývá určitou skupinu lidí sektou. Problém je daleko hlouběji a to u samé podstaty - "Celá tato vize, jak ji tito lidé prezentují je totiž smyšlená. A i když na první pohled se jeví duchovně, duchovního na ní vůbec nic není." Vysvětlím to. Není to poprvé v historii, kdy někdo předkládá lidstvu, národu, nějaký "podvrh", za účelem, či ve jménu "vyššího dobra".
Vzpomeňte jen na rukopisy "Královédvorský", Zelenohorský!, Jiráskovy vymyšlené národní dějiny (které se pak učily ve škole a dodnes je mnoho lidí vnímá jako autentické) a mohl bych takto pokračovat dál, přes "úpravu historie komunisty, či američany, atd, atd.Prostě vždycky se čas od šasu najde jedinec, či větší skupina, která "ve jménu vyššího dobra" takto předkládá lidem falzifikáty. "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou" - napsal taky jeden, co to myslel moc dobře.
Já na nikoho neútočím, dokonce ani nikomu nic nezazlívám, Já nepopírám autorovi projektu "galaktické rady, která k nám vysílá flotilu" dobrý úmysl. Jistě to udělal s láskou a nejlepšími ideami. Nicméně je to mystifikace a je tedy třeba , aby na ni někdo pokázal - věcně, bez emocí.
Jak typické, pro takto zkonstruované příběhy, že nedávají naprosto žádnou možnost přesvědčit se o jejich pravdivosti. Přemýšlejte - pročpak se flotila ukáže právě na jižní polokouli? Když někdo váží cestu až z jiné galaxie, určitě to nebude z důvodu, že by to pro něj byla "kratší cesta". Důvod je jednodušší - nikdo z vás se totiž o tom nebude moci přesvědčit "na vlastní oči", a tak budete opět jen odkázáni na něčí mistrné fotomontáže a smyšlené výstřižky z novin (třeba z Ugandy?) A nezbyde vám tedy opět nic jiného, než věřit, či nevěřit. A pak je tu ještě druhá, mnohem oblíbenější varianta takovýchto scénářů - lodě se neobjeví, protože "jste na to ještě nebyli připraveni, nebo si to dostatečně nepřáli". - Takže - příště si to musíte víc přát a na jejich příchod se řádně těšit.
Já tímto nepopírám, že jinde ve vesmíru jsou jiné civilizace, možná je někde i nějaká galaktická rada, proč ne? Ale ten nejzákladnější a nejsvatější zákon Univerza - tedy Boha, zní: "svobodná vůle všech bytostí" .A kdyby nějaká galaktická rada byla skutečně na takové duchovní úrovni, jak se nám autoři projektu snaží namluvit, prostě by se NEVMĚŠOVALI do přirozeného vývoje svobodných bytostí na Zemi a to dokonce ani za cenu, že se tyto bytosti svobodně, leč nerozumně samy zničí. Anebo tedy nejsou na takové duchovní úrovni a vměšovat se chtějí.
A tohle je zase moje informace pro vás. Můžete ji odmítnout, či přijmout, na tom nesejde. Má povinnost byla vám ji poskytnout..
A tak na závěr bych chtěl říct ještě toto - my lidé, jsme byli obdařeni od Boha vírou a inteligencí. Máme-li se harmonicky vyvíjet, měli bychom rovnoměrně používat aba dva tyto potenciály. Přemíra inteligence, na úkor duchovnosti vede k tvrdosti a bezcitnosti. Přemíra víry, na úkor inteligence vede k fanatizmu. Dobře se kolem sebe rozhlédněte a přemýšlejte.
Mám vás rád!
Josef

Odpovědět

vyjádřím se jen k tomuto - ta zpráva o ukázání flotil na jižní polokouli mi taky přijde jako kravina ;-) Podle toho, co říkají , by to oni sami nikdy neudělali, také neříkají přesná data a ukážou se skutečně jen k tomu , kdo o to stojí. Takže buď je to pokus druhé strany (té temné aby bylo jasno ;-) ) anebo se v nich mýlím a pak budu muset své názory přehodnotit :-)

Odpovědět

pod to se můžu podepsat Jamare

Odpovědět

ano já to chápu, všichni chceme svobodu, staletí jsme žili v područí církve , a také jiných národů, 40let nás válcoval komunismus (který ale byl v principu vlastně myšlen "dobře", hrůzu z něj udělali zase jen lidé) . Sama nesnáším když mi někdo něco vnucuje, nesnášela jsem to od dětství (a ostatně proto často kráčím proti většinovému proudu, mimo něj, nikoli však s ním) a opakuji - neztotožňuji se se způsobem, jimž jsou informace o "vesmírných" šířeny, ale trvám na tom, že ty bytosti samy nic nevnucují, jen nabízí, je na každém jestli jejich pomoc bude pořebovat nebo chtít. Možná jsem praštěná, ale já chci radši vidět, že to někdo myslí dobře, i když to prezentuje blbě :-) , dokud se nepřesvědčím o opaku ! Je to stejné jako s mým postojem ke katolické církvi - v životě bych tam nevlezla, způsob jakým své názory prezentují světu (a to mě přijde jako vnucování, taky mám dost přehled - poslouchám občas katolické rádio ) mi někdy dost vadí, přesto si nemyslím, že to většina z nich myslí zle, přesto je nezavrhnu, a ostatně mezi křesťany mám řadu přátel. No a způsob jak spolu vycházet, je raději se o věcech v nichž se radikálně názorově odlišujeme radši nebavit :-) Tudíž končím s obhajobou a napříště se s vámi raději chci bavit o věcech, které společné máme :-)

mějte hezký den

Odpovědět

Krasny obrazek, dela mi moc dobre :)

Odpovědět

já tebe taky, ty moje duchovní dvojče!

Odpovědět

Dík za pozvání. Možná je to u vás lepší, já nevím, možná ne, ale myslím, že to nebudu zjišťovat. Stačila mi úvodní stránka, kde jste rozděleni na "zajímavé členy" a ten ostatní plebs. Ach jo, kde jsou rytíři od kulatého stolu? Já zůstanu radši tady, kde si sice občas "vjedem do vlasů, ale jinak jsme si tady všichni rovni.
Josef

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

1 minute ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 minutes ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
14 minutes ago
Adrianna left a comment for Indi
17 minutes ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
20 minutes ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
20 minutes ago
Adrianna and Indi are now friends
20 minutes ago
Peknéééééé :)
23 minutes ago
tompík Já se uzdravuji, děkuji vám všem, v neděli jedu zase na ozdravný pobyt, teď mám právě dovolenou. Přeji všem štastné a veselé Vánoce. Lelahel
23 minutes ago
25 minutes ago
26 minutes ago
Wianka and David are now friends
28 minutes ago
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
29 minutes ago
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
29 minutes ago
nechápu co s tím má co dělat 5. čakra, většina lidí nemá otevřenou ani třetí
30 minutes ago
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
31 minutes ago
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
31 minutes ago
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
43 minutes ago
a kdopak to je?
45 minutes ago
Kiwi joined Ivanka adminka's group
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.
45 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service