Nova Zeme

Mnozí máme problémy s tím, jak zvládnout technickou stránku našich setkávání.

Třeba jak přidat obrázek do loga? Jak ho zmenšit? Jak přidat písničky? Jak změním pozadí? Co je to poslat někomu zprávu? A jak přečtu od někoho zprávu?

Neostýchejte se ptát, a pokud někdo ví, prosím sdílejte tady s námi svoje zkušenosti!

Odpovědět

Replies to This Discussion

Na překlad používám totot: http://translate.google.com/?hl=cs

Odpovědět

Chtěla jsem se zeptat proč to není více v češtině,nejsem tak dobrá v angličtině že bych to uplně ovládala.A tak někdy zmáčku asi něco co jsem neměla.Ale snažím se to přeložit,ale někdy jsem uplně vedle.KLEA

Odpovědět

Protože jsou stránky udělány nikoliv na českém serveru. Toto je umožněno ve verzi anglické a měli jsme kliku, co mohla, to pro nás Ivana Přeložila. Po několika návštěvách tu budeš jistě jako doma.

Odpovědět

Tak za to děkuji moc Ivance že to tede tak aspon udělala,je to pro mne dostačující odpověd..Protože je tady vážně moc zajímavých informací.Sice jsem tady ještě stracená,ale věřím že se tady najdu rychle.Je to najednou moc informací najedno.Tak po malinku se budu snažit je spracovávat.A díky za odpověd

Odpovědět

Ahojky nevím jestli to píšu na zprávnou diskusi ale musím to někam napsat:-) Moc mi to chybí smajlíky pro lepší vyjádření emoce když slova mnohdy nestačí:-)

Odpovědět

Obrázky se vkládají tak, že kliknete na ikonku kamerky, a otevře se vám níže ofocené okno:

Odpovědět

JAK ZAČÍT DISKUSI

1) Klik na "Fórum":

2) Klik na "Začít diskusi":

Odpovědět

Ahojte, mám problém dostať sa na Novú zem, keď chcem hlavnú stránku, stále sa mi to zmrazuje. Čo s tým???

Odpovědět

Já bych se chtěla zeptat kde je možno to zaškrtnout, že s pravidli souhlasím..Májí

Odpovědět

Nejrychlejší je to přímo ve tvém proflu, kde je "Profile information", v tomto jen otevřeš "editovat" - rozbalí se ti celé menu pro profil a pak už dál jen najedeš na to, co potřebuješ změnit.

Odpovědět

jé nic to není ani mě to nebolelo...

Odpovědět

1. Z youtube je to určitě povoleno, je to server určený pro šíření videí a hudby. U ostatních nevím, je to vždy uvedeno na daném serveru. Také většinou pokud autor šíření nepovoluje, tak to tam zvolí a pak nejde video vložit, ale je možné vložit link na zobrazení na zdrojovém serveru.
2. Ano, můžeš. Jako nevhodné se považuje vkládání obrázků a odkazů do diskuzí a blogů bez bližšího uvedení, důvodů proč je obrázek nebo odkaz uveden.
3. pokud jsi registrovaný na Twitteru, tak si můžeš profily propojit a posílat na Twitter updaty z Ningu.
4. Kredity se nakupují pomocí internetové platební karty. 100 kreditů stojí 2 $. Ve svém pokojíčku máš stav kredit a pokud na to klikneš, tak můžeš kredity koupit. Ale většina na Nové Zemi to nakupování nepodporuje, někteří si výslovně nepřejí, aby se jim dárky kupovali.

Odpovědět

RSS

Pojeďte s námi do Borovice nabrat sil mezi stejně smýšlející! Naše pobyty v Borovici (Český ráj)

V létě
Prázdniny trochu jinak -
2. ročník

(možnost slev pro ty, co se přihlásí dříve)
a na jaře
Víkend 23.-25.4.2010
a 21.-23.5.2010

Milí nahlížeči a přátelé-"nečlenové", pokud byste chtěli od adminky NZ dostávat emaily s upozorněním na akce a události, které pořádá či kterých se účastní, pošlete svůj email na vzestup(a)seznam.cz

TRHY TVOŘIVOSTI

Pochlubte se svými výtvory a díly! Můžete se přihlásit do pravidelné SOUTĚŽE:
Téma 11. týdne (15.3.-21.3.2010):
Moudrá pohádková postava

Vítězem 10.kola
Žena - věčná otázka
se stává NIUS - ladislav
s dílem Žena v aleji
:

Nejnovější aktivity

Zaujalo mne to, některé formulace používám, s některými ne zcela souzním.Asi jsem zatím nedozrála. Nicméně můžeš se malinko zmínit o tom, jak Tě to změnilo|? Začaly se dít i nepříjemné věci? Jako např. zrychlení řešení karmy atp. Docela mě to zajímá…
2 hours ago
:-DDD)))
3 hours ago
http://www.youtube.com/možná si napeču pár lahodných perníkových chlápků a když mě budou zlobit, tak je sbaštím :-DDDDDDD
3 hours ago
4 hours ago
Bmagic added a video
4 hours ago
Bmagic replied to Bmagic's discussion 'SRDCOVKY' in the group Hudba a zvuk
4 hours ago
Bmagic replied to Bmagic's discussion 'SRDCOVKY' in the group Hudba a zvuk
4 hours ago
mandaliani added a discussion
4 hours ago
Humor, Ladislav je soľou života. A chválabohu za to, že to ešte vieme. Inak by sme tu len plakali a nariekali nad nesmrteľnosťou chrústa. A vďaka za všetkých, ktorí sa tu schádzame, každé slovo, každý výrok je dar každého z nás a posúva. A Lumír - t…
6 hours ago
Lubomír, vnímam to podobne... Tiež necítim potrebu hľadať iného muža, jedinečnosť, ktorú som cítila v jeho prítomnosti, mi nemôže dať nikto iný... Nestojím o nič menšie (čo sa týka partnerského vzťahu), než je to nepopísateľné súznenie. Samota je mo…
6 hours ago
No s tou schovávanou nevím nevím, jestli by někdo někoho vůbec hledal, jestli by spíš nebyl každý rád, že má konečně od všech klid!!! :-)))))))
6 hours ago
ještě že má smysl pro humor a umí si dělat legraci sám ze sebe i vy všichni =D
6 hours ago
Já mám nápad: zahrajeme si hru, kdo prožil nejvíc nejmanipulativnějších, nejvydírajícnějších a vůbec negativních životů. A kdo vyhraje, tak bude vítěz. :-) Já jsem rozhodčí (protože jsem tu hru vymyslela :-))), a vlastně už znám výsledek: všichni js…
6 hours ago
Srdce květu, nepochybuj a jsi tam kde máš být...i s tím co není dokonalé =)
6 hours ago
Bože to je krásny príbeh! Pôvodne som išiel na nejaké príjemné videjko na dobrú noc ale toto- toto je .......nemám slov.
6 hours ago
Wianka, zapoměla si na mojí schovávanou =D
6 hours ago
Abychom si taky stačili pro samý program hezky zablbnout!!! :-))) A taky napapat, povalovat se ve stínu rozkvétajících stromů, zahrát si hru "Obejmi a pochval svého souseda" (v případě zájmu rovněž i její variaci "Vypruď si svého souseda!" :-))) a t…
6 hours ago
Takú múdru radu som naozaj nečakal o) Namiesto premýšľania asi pôjdem spať to bude najrozumnejšie aj tak som už prešvihol najvhodnejšiu hodinu. Dobrú noc všetkým aj Lumírovi o)
6 hours ago
Milý Kamile, souhlasím a přidávám se k Tvému názoru. Hoď kamenem ty, jež si bez viny =) Akahai to samozřejmě nemyslí špatně, jen se nebojí ti vpálit do očí, co si o tobě zrovna myslí =) Co na srdci, to na jazyku a hodně podobně to vnímám i Lumíra. A…
6 hours ago
A co víme sami o sobě, že ukazujeme na druhé? Všímám si už delší dobu, že tu probíhá hon na čarodějnice. Koho opravdu honíme, koho to chceme odhalit? Kdo opravdu nás to zajímá?
6 hours ago

© 2010   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service