Mnozí máme problémy s tím, jak zvládnout technickou stránku našich setkávání.
Třeba jak přidat obrázek do loga? Jak ho zmenšit? Jak přidat písničky? Jak změním pozadí? Co je to poslat někomu zprávu? A jak přečtu od někoho zprávu?
Neostýchejte se ptát, a pokud někdo ví, prosím sdílejte tady s námi svoje zkušenosti!
No, mně připadá, že skoro všude -např.hned jediné české slovo u mého jména je jen odhlásit, i když si ta zbylá slova domyslím, ale přesto - takové ty odkazy, co se vlastně má udělat, drobnosti , odkazy , upřesnění... nevím, jak víc to přiblížit, prostě jsem měla dojem, že nejsem na tak zcela českých stránkách, víš. Ale neber to prosím, jako kritiku, to jsem určitě nezamýšlela. Ale může to někoho i odradit, když čte např. "reply, blog post, joined a group..." apod. Ahoj Al.
Ahojka.
Co jsem na internetu , tak má-li člověk zájem, tak se prokouše. Jsou to termíny tak zaběhané, že jen málokdo to vení, a pokud, tak si to stačí jednoduše odzkoušet. A pak, je už nás tu dost,aby poradili.
Byla jsem jako korektor jedněch stránek a trvalo to více jak rok, nez se to dalo dohromady a pak vyšla nová verze a bum, zase něco naskočilo. To by nedělala Ivana nic jiného.
:)
Tak já nevím, když mi přijde e-mail s upozorněním, že "něco" mi asi napsal nebo reagoval někdo, např. Jasnovidec, je to anglicky a já nevím, co to znamená, co mi chtěl a tak, ani tady na stránkách, když si kliknu... Poradíš, prosím? Ď. Al.
Chtěla jsem se zeptat proč to není více v češtině,nejsem tak dobrá v angličtině že bych to uplně ovládala.A tak někdy zmáčku asi něco co jsem neměla.Ale snažím se to přeložit,ale někdy jsem uplně vedle.KLEA
Protože jsou stránky udělány nikoliv na českém serveru. Toto je umožněno ve verzi anglické a měli jsme kliku, co mohla, to pro nás Ivana Přeložila. Po několika návštěvách tu budeš jistě jako doma.
Tak za to děkuji moc Ivance že to tede tak aspon udělala,je to pro mne dostačující odpověd..Protože je tady vážně moc zajímavých informací.Sice jsem tady ještě stracená,ale věřím že se tady najdu rychle.Je to najednou moc informací najedno.Tak po malinku se budu snažit je spracovávat.A díky za odpověd
Ahojky nevím jestli to píšu na zprávnou diskusi ale musím to někam napsat:-) Moc mi to chybí smajlíky pro lepší vyjádření emoce když slova mnohdy nestačí:-)
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Ja si myslim ze vela z nas vie o druhom prichode Kristovom - treba podla mna rozlisovat od Jezisa, pretoze ten tu uz davno je inkarnovany, a Kristus vo svojom druhom prichode este len pride. Pretoze vela z nas s Jezisom, ale aj s inymi duchovnymi by…
Udělejme Vánoční a novoroční předsevzetí, že budeme každý podle svých možností a schopností
usilovat o to, aby se náš svět stal místem míru a lásky a spravedlnosti a štěstí a harmonie, a abychom uskutečnili to nejkrásnější z našich představ a snů o…
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
Chci vás pozvat do mého nového fora o přírodě,jejích zákonitostech a přírodních bytostech.Jsem teprve na začátku,moc prosím o vaši podporu.Připravuji také setkávání na koňské farmě zde v Jizerkách,jehož náplní budou kurzy lidových dovedností a příro…
53 minutes ago
Violet Přeji všem nádherné kouzelné Vánoce a šťastný nový rok :-)