Nova Zeme

Ahoj, mam jen maly dotaz ohledne stranek. Nova Zeme = Vzestup Zeme a lidstva do vyssich dimenzi. Zajimalo by me, kolik z lidi co jsou na Nove Zemi, tvori soucast Vesmirnych lidi. Pro me osobne jsou Vesmirni lide druh sekty...

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Asi ta sklamem, ale prihlasit sa alebo zaregistrovat na stranke www.vesmirni-lide.sk nebudes moct. Nie su totiz organizacia a neexistuju ani ziadni clenovia. Jedine co existuje, je len informacny web a ludia, ktori odtial preberaju informacie ( ktorych autorom z velkej casti nie je Ivo Benda ) a beru si z nich, co uznaju za vhodne. No na rozdiel taky Facebook alebo uz aj napr. soc. siet Nova Zeme ma daleko viac k organizacii s povinnou registraciou ako informacny web www.vesmirni-lide.cz

Odpovědět

:-DDD...to je ale velka skoda,...:-( ...chtela sem se nechat ocipovat a prispet sponzorskym darem do specialni talirove kasicky.... no mrzi me to!

:-DDD

Odpovědět

ja jsem z toho taky Jelen,.... teda Jester :-DDD

Odpovědět

Zajimave tema :) ja jsem asi taky prisel z hvezd :))) vlastne vsichni myslim, no ne ? (StarSeed,lightworkers, Svetelna rodina) .Tesim se na prvni kontakt galakticke federace ... a jinak pro vsechy ,Ashtar flotila skutecne patri do galkticke organiface svetla, tim myslim celou hierarchy nasi galaxie. Spulupracuji s andelskymi (Michael) a vyssimi svety duchovnich ogranizaci naseho kosmu (Shamballa) ... Jsme jako kapky v ocenu kosmicke jednoty, jsme deti svetla, deti hvezd ... Plejadani, Bytosti ze siria, Orionu vsichni to vědí ... jsou na vyssich sferach jednoty a propojeni, chapou podstatu kosmu (lasku) ... vysichni jsme jedna velka galakticka rodina ... to musime pochopit a sjednotit se. Jakakoliv oddelenost je separace od jednoty je iluze ... musitme pochopit sirsi kruh, vetsi rodinu ... pak obejmete i vesmirni lidi, jezise , ashtara, michaela a celou tu nasi velkou svetelnou rodinu ... vsichni se spojime jako jeden, vsichni budeme uctivat avatary, s kterymi budeme chodit po zemi s celou nasi galaktickou rodinou ... a oni nam pomohou ;) noste svetlo ve svem srdci a nechte ho zarit ... vsichni jsme jedna lidska rodina, to je muj nazor ! Hare Krishna je taky sekta ... Budhismus by se dal taky brat jako sekta ,rozumite ? Kazdy uctiva jiny vzor, archytep ... je to cesta ktera vede k JEDNOMU, celkovimu pohledu jednoty a propojenosti. V oku boha jsme si vsichni rovni, at uz verite cemukoliv :) Zijte svetlo, zijte lasku, namaste

Odpovědět

Já si mysim že vyhrotit se dá jakákoliv víra... Pakliže k tomu dojde je to druh sekty. Záleží na schopnostech věřícího jesi se hodlá ztratit v nenávisti nebo hledat v lásce.

Odpovědět

Mně to nedá, nad tim občas ještě nezapřemýšlet. Faktem je, že v celem vesmíru nejsme sami a Ti kteří se nám snaží pomoct to myslí dobře, jen Ti co to tady na Zemi vzali do rukou, to trochu po.... (...sunuli) k hranicím pro světelné duše neprodýchatelným.
Na stranu druhou, kdyby nebylo nešťasného pana Bendy, kolik lidí by o tom dneska vědělo? Kus práce taky odvedl, jen to zbytečně sevřel do nesmyslných pravidel s negativními storkami.

Odpovědět

Odpověď na diskuzi Nova Zeme vs Vesmirni Lide? Níže uvádím co napsala za nesmysly Barborita.

Přesně takto se dělají fámy a lidé tomu bohužel uvěří. Co k tomu říci je to velká lež. Barborita zde šíří negativitu. Na webu www.vesmirni-lide.cz není nikde rok 2012 ani letadla co létají a rozsypávají nemoci a podobné nesmysly, které zde uvádí. Je na lidech, jestli jí toto budou věřit nebo ne – tímto se odděluje zrno od plev. Josef

Reply by barborita on June 23, 2008 at 3:21pm
dekuju!!!! Tvoje odpoved je mi nejblizsi... Moje zkusenost s Vesmirnymi lidmi je, ze jsem jim byla otevrena...ale potom do me zacali hustit teorie o tom, jak se pripravit na rok 2012, ze vsechna letadla co litaji rozsypavaji nemoci v prasku na krajinu a lidi, abychom byli vsichni nemocni a umreli..atd...Jak jsem to slysela, tak jsem z toho byla akorat na depku, rikam si, ze jestli je toto teda pravda, tak proc byt na svete atd...Coz byla i myslenka Vesmirnych lidi..Proc byt na svete, kdyz stejne zemreme a jak to bude krasne, az zemreme...ze to stejne stoji na Zemi v teto dobe za nic atd...Proto jak slysim o Vesmirnych lidech, mam z toho osypky...Jen kdyz vidim jejich stranky, kde jsou ty kecy o cipech, obrazky jak ze Star Wars....
Ne, ze bych citila nenavist, nebo neco takoveho vuci nim...Jen si myslim ze je to extremni skupina lidi, kteri muzou byt nekterym slabym jedincum nebezpecni...Stejne jako sekty...protoze lidi co nejsou dusevne v pohode, se uchyluji k lidem jako jsou oni a pak uz se bohuzel tezko hleda cesta zpet...
Stejne tak muzou byt nebezpecne seminare o Reiki nebo dokonce DIKSHA!!!! Coz opet mluvim z vlastni zkusenosti...Kazdy si vse muze posoudit sam, ale jak muzeme vsichni videt, tak se se seminari o Reiki roztrhl pytel a ne kazdy ucitel to se svymi zaky mysli dobre...Je tu spousta nedobrych "mistru", kteri pak se svymi zaky manipuluji a vyuzivaji je k vlastnimu dobru...
Zkusenost s Diskhou...u nas v Roznove se objevily seminare Diskshy, kde tam "pouze" za 100 KC davali skvelou vesmirnou energii lide, co byli na nakem seminari v Indii...Ucastnili se toho lidi, co znam a co byli tehdy dost dusevne nevyrovnani, jedna holcina co skoncila s drogama a mela epilepsii a nebrala prasky, nebo dalsi kamos co skakal z extremu do extremu a hledal sam sebe...Ti lidi pak byli docela na delsi dobu oblbi...a meli zdravotni problemy...(diksha - "mistri" predavali ucastnikum vesmirnou energii jednomu po druhem, ani se nijak neocistovali, kdyz "obohatili jednoho"...coz je napr v reiki nepripustne..)

Odpovědět

Míval jsem kdysi chvíle velké duchovní nestability a taky jsem se k Vesmírným slepě uchyloval. Jenže strach z některých slov na těch stránkách je opravdu znát. Např. pokud se nebudete řídit tím a tím...tak...atd. Podle mne každá zkušenost je dobrá, i když se na startu jeví jako negativní, důležité je abych si uvědomil, proč se mi stala a jak ji napravit-ne že se jí budu za každou cenu vyhýbat, aby se posléze v mém energetickém sytému vytvořily různé bloky. Jsme ve vesmíru svobodných voleb.

Odpovědět

myslím že na nové zemi bychom se měli starat o novou zemi,vesmírné lidi ponechme jejich osudu....
žij a nech žít...

Odpovědět

Nová Země v 5 dimenzi – tam jsou pouze Vesmírní lidé (Andělé Světla). Ty chceš udělat z Nové Země úplně něco jiného než je. www.jas-nebe.cz

Odpovědět

Odpovědět

Zajímavé číst tady ty příspěvky, docela dobře se bavím, chi :-) Z každého plyne jiná energie, myslím, že si každý může udělat úsudek už jen z těchto energií. Moc pěkná diskuze, díky barboritko, že jsi ji zahájila ;-)

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Jirka and Vladimír are now friends
14 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
20 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
46 minutes ago
58 minutes ago
59 minutes ago
1 hour ago
1 hour ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
1 hour ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
2 hours ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
2 hours ago
Krásné.
2 hours ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
2 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service