Nova Zeme

Ráda bych otevřela toto zcela neduchovní téma ale o to více živoucí. Bude to asi téma spíše pro ženy ale názor muže je vítán. Jak se vyrovnáváte s tím, že nevypadáte jako modelka? Jak na to kdyz vám váš partner sdělí, že vás nepřijímá takovou jaká jste, že máte nadváhu, celulitidu atd a jako vzor vám dá nějakou playmate, ktera je ve vašem věku i po dětech tak štíhlá... bla bla bla. Prosím pište jen opravdu svoje niterní pocity, žádná klišé. Chci znát vaší nejvnitřnější pravdu... Jak zvládáte ten tlak celospolečenského psychického viru nátlaku na hubenost žen, dokonalou hladkost pokožky a bezcelulitidní tělo,

což je podle mého názoru zcela proti přirozenosti ženského těla?

Tags: dieta, hubenost, modelky, obezita, tělo, váha

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Asi jsem jeste dost slaba, ale chci vypadat dobre, kdyz stojim na podiu a zpivam s kapelou, musim mit vnitrni stabilitu sama v sobe, ze nejsem roztekla a tlusta, protoze citim ty pohledy vsech lidi v hledisti a ti te vsichni posuzují. to je obrovsky tlak

Odpovědět

Musím se přiznat že i já řeším tyto problemy.Ač se snažím sebevíc cvičím snažím jist méně sladkosti skoro vubec.Tak se mě tuky drží jako klíště a nechcou jít dolu..Je mi z toho smutno,někdy na svou postavu bývám upozorněna jaká sem nikdy to není příjemné.Lidé zapomínají na krásu v člověka jaký je uvnitř a ne jaky je jen jeho povrch.Jenže mnozí ani netuší že slova dokáží zranit.........

Odpovědět

jo, nejvic rani kdyz partner obdivuje nejakou extra krasnou zenskou a jeste to rika prede mnou....Muj problem je ten, ze se asi s tou divkou porovnam a potom mam depku, ze nejsem dokonala...divne ze:(

Odpovědět

to neni divne, to je naprosto klasicke... vim jak ti je, kdyz tohle slysis od sveho partnera. po pravde, je to chlap a to je diagnoza... muzi jsou vizualni, bohuzel u nich prevazuje vnejsi krasa nad vnitrni. jsou tak nastaveny... ale... jeho nazor je pouze jeho nazor a to neznamena konec sveta.... ale zabolí to a vytvoří strach ze si najde jinou lepší a že touží po jiné lepší krásnější chytřejší... snad muze pomoci to brát tak, že co se má stát se stane a pokud se má váš vztah zhroutit tak se to stane.

Odpovědět

Míval jsem stejné problémy, navíc po operacích v dětství jsem byl samá jizva ( u indianů zjizvený bojovník byl ve velké vážnosti) bohužel jsem tenhle pohled neznal. A začala spirála, depka ze sebe
a následně více jídla do sebe. To mě uklidnilo ale vždy jen nakrátko. Po letech v manželství mi rodina naznačovala že vypadám jak reklamní panáček Michelin a co s tím teda hodlám dělat.
A tehdy jsem ji potkal, bylo to v Chorvatsku, potkali jsme paní ( měla hodně nekonfekční postavu) při zájezdu autobusem, vyzařovala příjemnou energii vnitřní krásu zrátka takové příjemno. Žádne téma nebylo pro ní tabu.:o) O sobě pověděla že se cití jako krásná, příjemná bytost a bylo to znát. Dodnes na ní rád vzpomínám, protože jsem poznal že duchovní krása je nade vše.

Odpovědět

to je nadherny komentar!!!!!! Dekuju za nej!!! Takze se dneska taky citis tak jako ta pani, ktera ti tu vnitrni krasu ukazala tehdy v chorvatsku?

Odpovědět

Mnohé se změnilo k lepšímu po absolvování reiki a andělů, když to cítim v sobě tak nemám problém zaměřím se pouze na sebe a nekoukám se po druhých, sice se vždy nedaří ale to už je málokdy. Opravdu jde pouze o to jak se cítím, pak na jakékoliv fyzické nerovnosti nezáleží.:o)

Odpovědět

vis co, ja jsem moc rada, ze si muzeme vsichni touto cestou predavat ruzna poselstvi a obohacovat se tak...Taky vidim, ze jsme vlastne vsichni v podstate stejni, mame vetsinou podobne problemy a strasti...

Odpovědět

Chtěla bych všem poděkovat za příspěvky k tomuto tématu. Když jsem jej otevřela, byla jsem opravdu v ohromne krizi. Ale jako to uz bývá obvykle, každá krize člověka posílí. Začala jsem intenzivne cvicit 5 tibetanu a ty mne ze všeho vytáhli. Každému velice doporučuji. Jednak člověk zhubne, jednak se vyrýsují svaly a jednak naběhne úžasná vnitřní síla ! Zrychlí se metabolizmus a vyrovnají čakry. A pritom to není nijak náročné cvičení, jen jde o tu pravidelnost.

Odpovědět

Ja bych to taky neresila, ale bojim se ze mne lidi odsoudí kdyz budu tlusta na podiu, chci vypadat dobre, veřejná produkce je velky tlak :-(

Odpovědět

Zkus ty Tibetany, vyrovnávají postavu, kdo je hubený přibere, kdo tlustý zhubne. Fakt je to pecka ! A je to super na záda i psychiku.

Odpovědět

Taky jsem měl problémy s nadváhou, a navíc mne zjistili cukrovku. Řešil jsem to pozitivnímy afirmacemi z knihy Miluj svůj život a pak jsem se dověděl o novích BIO produktech od České firmy SUNKINS, za jeden měsíc jsem zhubnul 5kg. a po 1/2 roce se mi snížil i cukr. Výhoda těchto BIO potravinovích doplňků je že se dá i přibrat a celkově zlepšit imunitu.

více informací na: www.sunkins.cz
v případě obědnávky uvádějte PN:101319943

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

mě teď ty energie chodí v čím dál náročnějších úkolech. Ze začátku, před lety, to bývala hra, šlo to stejně rychle vypnout jako se to objevilo, ale teď cítím, že jsem na nějakém dalším levelu, kdy už to není škola, není to očista, není to přípravka,…
3 minutes ago
Tak s tímhle hodně souzním Kamile. Takhle bych přistupoval i ke všem těm tezím o ještěrech a podobným dovolím si říct totálním diziniterpertacím nebo hodně pokrouceným vnímáním pravdy.
4 minutes ago
Dixy left a comment for David
10 minutes ago
Dixy and David are now friends
10 minutes ago
11 minutes ago
12 minutes ago
PAVEL-S.G.C. added a gift to their profile page
From the Gift Store
13 minutes ago
Ariel added a discussion
Vážení spoluobčané NZ :-) Zrovna dneska jsem četl na idnes, že Země má už 7 mld. lidí. Největší nárůst je přitom v Africe. Často se tu na NZ píše o r. 2012 a přechodu do 5. dimenze, nebo Nového věku nebo je jedno, jak to nazveme. Prostě k nějakému p…
23 minutes ago
Znám podobné pocity, jen ten hukot ne, ale to může být individuální. Mě ve stavu spím- nespím, přicházejí navštívit blízci z druhé strany a tak jsem se tři dny předem dověděla o smrti maminky, že se mi narodí vnouček - a to jsem ještě nevěděla, že j…
26 minutes ago
26 minutes ago
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
26 minutes ago
Ja si myslim ze vela z nas vie o druhom prichode Kristovom - treba podla mna rozlisovat od Jezisa, pretoze ten tu uz davno je inkarnovany, a Kristus vo svojom druhom prichode este len pride. Pretoze vela z nas s Jezisom, ale aj s inymi duchovnymi by…
41 minutes ago
43 minutes ago
Tygr replied to Tygr's discussion 'Sníh'
Dnes si také užívám teplo domova. :)
47 minutes ago
Můžeš mě poslat poštou zprávu Toto najdeš v mém pokoji, na to cvakneš. Napíšeš jen mě dopis,který uvidím jen já.
51 minutes ago
51 minutes ago
53 minutes ago
55 minutes ago
55 minutes ago
55 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service