Zdravím všechny, kteří chtějí ztratit trochu času čtením těchto řádek.
Již potřetí se ke mně dostávají podivné burcující emaily a petice, v nichž autoři brojí proti masovému ovládání kidí, formou tzv. "očipování", či "chemtrails, nebo "vysokofrekvenčního vysílání". Pak je tu další početná skupina, kterou přijdou "spasit" mimozemšťané. A já se ptám - kdo má zájem na tom, aby lidé žili ve strachu, aby se zabývali nesmysly, místo aby raději pracovali na svém vlastním duchovním pokroku a vzestupu. (Jako kdyby to za nás mohl "odmakat" někdo jiný).
Když jsem byl na vojně, měli jsme takové heslo :"nejhorší smrt je z vyděšení". A opravdu - proč umírat dřív, než je to bezpodmínečně nutné? Proč se obávat o svůj život, když mu zjevně nic nehrozí? A pak - to nejdůležitější - položme si otázku - "Kdo je ten, kdo se bojí?" Budeme-li poctivě hledat, zjistíme, že je to naše ustrašené ego, které se bojí o svojí existenci. Nesmrtelná duše, která je tím naším pravým Já a skutečným Bytím (které se nedá ani ovládat, ani očipovat), ta se nebojí, nemá čeho - je přece svobodná a nesmrtelná.
A já se ptám dál - kdo má zájem na tom, aby lidé místo toho, aby pracovali na svém očištění a duchovním vzestupu, místo aby hledali Pravdu sami v sobě (jinde ji nenajdou) a ne ve vnějším světě (ani u "ufounů") zabývají se fámami, které žádný užitek nepřinesou ani jejich fyzickým tělům, ani jejich nesmrtelným duším?
Jen tak pro dokreslení - přišla za mnou jedna ustrašená paní, že prý má v sobě "čip od mimozemšťanů". Řekla jí to jakási "Teta Kateřina". Jsem léčitel a psychotronik, virgulí změřím cokoli, i třeba jednu jedinou rakovinnou buňku v lidském těle. Vzal jsem tedy virguli a paní jsem proměřil - po žádném čipu ani památky. Řekl jsem jí to a očividně se jí ulevilo. Je tomu dnes již skoro dva roky, paní je naprosto v pohodě - nikdo jí neovládá, neničí a těší se výbornému zdraví a duševní pohodě. Tak tedy???
Moje poselství těmto lidem a aktivitám:"Naplňte svá srdce láskou, své myšlenky mírem a ničeho se nebojte! Pravda, láska, svoboda a život věčný pak sami vstoupí do vašich životů."
S láskou Josef Málek
Témata:
Zaslat link
-
▶ Odpovědět