Nova Zeme

Zdravím všechny, kteří chtějí ztratit trochu času čtením těchto řádek.
Již potřetí se ke mně dostávají podivné burcující emaily a petice, v nichž autoři brojí proti masovému ovládání kidí, formou tzv. "očipování", či "chemtrails, nebo "vysokofrekvenčního vysílání". Pak je tu další početná skupina, kterou přijdou "spasit" mimozemšťané. A já se ptám - kdo má zájem na tom, aby lidé žili ve strachu, aby se zabývali nesmysly, místo aby raději pracovali na svém vlastním duchovním pokroku a vzestupu. (Jako kdyby to za nás mohl "odmakat" někdo jiný).
Když jsem byl na vojně, měli jsme takové heslo :"nejhorší smrt je z vyděšení". A opravdu - proč umírat dřív, než je to bezpodmínečně nutné? Proč se obávat o svůj život, když mu zjevně nic nehrozí? A pak - to nejdůležitější - položme si otázku - "Kdo je ten, kdo se bojí?" Budeme-li poctivě hledat, zjistíme, že je to naše ustrašené ego, které se bojí o svojí existenci. Nesmrtelná duše, která je tím naším pravým Já a skutečným Bytím (které se nedá ani ovládat, ani očipovat), ta se nebojí, nemá čeho - je přece svobodná a nesmrtelná.
A já se ptám dál - kdo má zájem na tom, aby lidé místo toho, aby pracovali na svém očištění a duchovním vzestupu, místo aby hledali Pravdu sami v sobě (jinde ji nenajdou) a ne ve vnějším světě (ani u "ufounů") zabývají se fámami, které žádný užitek nepřinesou ani jejich fyzickým tělům, ani jejich nesmrtelným duším?
Jen tak pro dokreslení - přišla za mnou jedna ustrašená paní, že prý má v sobě "čip od mimozemšťanů". Řekla jí to jakási "Teta Kateřina". Jsem léčitel a psychotronik, virgulí změřím cokoli, i třeba jednu jedinou rakovinnou buňku v lidském těle. Vzal jsem tedy virguli a paní jsem proměřil - po žádném čipu ani památky. Řekl jsem jí to a očividně se jí ulevilo. Je tomu dnes již skoro dva roky, paní je naprosto v pohodě - nikdo jí neovládá, neničí a těší se výbornému zdraví a duševní pohodě. Tak tedy???
Moje poselství těmto lidem a aktivitám:"Naplňte svá srdce láskou, své myšlenky mírem a ničeho se nebojte! Pravda, láska, svoboda a život věčný pak sami vstoupí do vašich životů."
S láskou Josef Málek

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

moc pekny clanek, kdo chce at se lidi boji? To jsou skupiny, ktere chteji ty druhe ovladat...a jinak nez strachem to nedokazi..Jako Hitler, tak se o to snazi treba tyhle skupiny..a delaji to dobre protoze slabsi jedinci se nechaji snadno strhnout. I ja jsem mela namale..

Odpovědět

Já se nebojím ničeho ani smrti. :-) Ale čip bych si dát nenechal nebojím se ani vládních nařízení sám vím jak se mám chovat nepotřebuji vládou psané zákony a ni čipy. Raději příjmu smrt než čip. Když nás poženou do války tak raději zemřu sám než abych vraždil jiné lidi. Tak čím mě může kdo zastrašovat.
Krásný den plný štěstí a lásky přeji všem.

Odpovědět

Kdybych viděl že někdo někoho chce zabít a vůbec by to nemusela být blízká osoba tak bych zakročil ale ne tak abych někoho zabil sám. :-) Netvrdím že se mi líbí používat pasy ale když člověk chce cestovat tak co se dá dělat. :-) 4ip v pasu jsem schopen příjmout ale ne mít ho v těle to pak raději cestování oželím a uteču s této společnosti. :-)
Krásný den plný štěstí a lásky přeji všem.

Odpovědět

V jedné knížce Hovorů s Bohem je na tohle téma (zabití v případě nouze) řečeno: Někdy musíš být tím, čím nejsi, abys mohl být tím, čím jsi.
(nevím, zda je to přesně, možná to bylo takhle, s podobným zněním: Někdy musíš být tím, čím být nechceš, abys mohl být tím, čím chceš být)

Odpovědět

Josefe,
to je nadherne jak jsi to tu napsal. Je to naprosta pravda.
My lide jsme zvikli verit tomu co nam ostatni povidaji.
Musime verit sami sobe. Nasiemu srdicku, nasi intuici.
Pokud budeme pracovat na svem duchovnim rustu, zit v lasce, tak nas ani tyto myslenky nenapadnou ohledne cipu a jinych blbosti.
Je to pouha manipulace s lidmi.
Kdo na sobe pracuje a uci se lasce, tak se ho to vubec netyka.
Jen ustraseni se boji.
Proste nemam k tomu vice co psat, Josef je jednicka!!!!
Napsal to pekne!
Gratuluji!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

Kdo nas straší,podkopává naší sebedůvěru bere nám energii,kdo vnáší svými články strach nerespektuje Boží zákony.Láska nestraší.Rozhlídněte se sami za sebe s kým, kde je vám dobře,co cítíte ve svém srdci,tam je pravda,radujte se z přítomností a ,,nestahujte kalhoty, když nejste u ještě u brodu"

Odpovědět

Je potřeba rozlišovat,co je "strašení" a co je informace, se kterou můžete naložit podle svého uvážení, a to tak že ji klidně smete do koše, ok, ale dostali jste ji, jednou si na ni možná vzpomenete, třeba bude jednou užitečná. Nebo snad zastáváte názor , že některé věci je lepší nevědět?
A jste si tak naprosto jistí, že duše se nedá ovládat? Opravdu ne? Já to nevím, ale tak jistě bych se to neodvážila tvrdit..
A co se týče čipů - kdybych o nich nic nevěděla, nic negativního, možná bych taky zajásala jako prostá většina, které přijde úžasné, že sebou nebudou muset nosit občanku, řidičák, peníze, mobil...že postačí jeden malinký "úžasný" čip v těle . Ne čip bych tedy do těla nechtěla, to radši v této společnosti žít nebudu, jak psal Cendas..

Odpovědět

Nemůžu odpovědět přesně protože na to člověk příjde až když ta situace nastane, ale podle toho jak to cítím teď tak bych ho nepřijal, působý na mě špatně mít nějakou technologii v těle, ani cizí orgán bych nepřijal. Myslím až přijde čas tak mě anděl smrti odvede tak jako tak a vůbec se nebojím rád ho přivítám. Nač život prodlužovat za každou cenu když můžeme žít zase jinde a něco se naučit.

Odpovědět

Já netrvdím,že bych chtěla do těla čip,naopak,jen se ohrazuji proti jakémukoliv jednání , které se neslučuje s Boží vůlí.

Odpovědět

Každý člověk je častí boha tvá vůle je boží vůle ty se musíš rozhodnout.

Odpovědět

Zdravím všechny přispívající.
Děkuji Josefu, za příspěvek, myslím, že je dobré taky napsat něco o podstatě a ne jen povrchně.
Začal bych tím, co Josef psal v posledním odstavci.

Já se sice neztotožnuju přímo s formou těchto sdělení-informací, ale beru je vážně, neboť minimum informací omezuje svobodu se svobodně rozhodnout. Kdo má zájem na tom, aby lidé žili ve strachu? No přece mocenské síly (vlády, církve apod.), jež potřebují jejich energii, aby samy mohly fungovat-existovat. O principu existence takových sil nebudu psát. To, že někdo informuje o tomto přímo, neznamená, že na tom má zájem. Mě se forma nelíbí, neb je pro mě hrubá a silná, ale informace je závažná a je třeba se jí zabývat, neboť jde o svobodu každého z nás.
Můžem polemizovat o svobodě duše, protože nedokážem přesně popsat, jak tyto principy fungují (tělo, duše, duch). Ale i kdyby. Kdyby naše duše a duch byli svobodní, což je i svoboda příjmu informací od ZDROJE, nebyli bychom asi tam, kde jsme! Tedy každý v nějakém stavu duchovní cesty; máme jiné názory na pojmy ezoteriky a fugování vesmíru.
Vzpomeňme, jak ovládala církev lidi - odpustky, pokud nebudeš chodit do kostela,půjdeš do pekla....Nevědomost je největší problém civilizace!!! Svoboda. To je něco. Ztráta svobod je problém. Je třeba si uvědomit, jakou hrozbu-nebezpečí by znamenalo rozsáhlé očipování všeho. O jaké svobodě by se dalo mluvit, kdyby vládní entity věděly o všem, co se kde šustne. Jistě, bylo by perfektní jaké ulehčení fungování věcí a procesů by to znamenalo. Žádné špinavé peníze, čisté účetnictví atd. Snad. Ale každý nákupák bude vědět, co kupujete, jaké máte osobní zvyklosti - chodíte s milenkou na hotel? Kupujete cigarety, které vám lékař zakázal (= nevyplatí vám důchod...). Všechno bude průhledné, ano jak má být, ale technologie musí jít ruku v ruce s duchovností, jinak ne!!! Takže jakou máte svobodu rozhodování? Ještě docela velkou. Avšak technologie čipu je mnohem dále, než nám předkládají, je to normální. Nanotechnologie a mokrý čip, který funguje s nervovou soustavou, přináší boom pro vozíčkáře atd. Myslím, že není vůbec žádný problém ovládat člověka, jenž má implantovaný čip do tkáně na dálku třeba ze satelitů. Přesně zjistí (někdo, kdo má přístup), kde jste. Kdo vám zaručí, že toho nikdo nezneužije a že nás nedonutí takový čip mít? Třeba ve jménu terorismu??? A třeba když takový čip vyndáte, tak onemocníte (bez něj se žít nebude dát). Budeme vyhledávat lidi, kteří je umí "odblokovat"? Cesta ke svobodě bude smrt takového těla!
Ještě se nebojíte? :-)
BUBUBU, jsem zlej?
Chci vás varovat nebo informovat? Nebo ovládat?
Kdyby útočníci řekli předem protivníkovi, že se tehdy a tehdy vylodí v Normandii (nebo Pearl Harbor..), co se stane? Řekli by vám takové entity co zamýšlejí? Ne. I kdyby nic nezamýšleli (jako třeba ranní komunisti nebo sametoví revolucionáři :-) ) , nakonec to může dopadnout zcela jinak, neb pokušení nevyspělých lidí je silné! A těch je v politice až až! O nás bez nás. Jdete volit? Co volíte, to zakusíte! ČIP představuje hrozbu v použití! Ne sám o sobě. Hrozbu nepředstavují ti, kteří informují o jeho nebezpečí, ale ti, kdo se snaží jej protlačit do všedního života!!!!

Moje poselství všem lidem: "Naplňte svá srdce láskou, své myšlenky mírem a ničeho se nebojte! Pravda, láska, svoboda a život věčný pak sami vstoupí do vašich životů." AMEN
S láskou Radim

Odpovědět

Ahoj Radime. Ajlo a Cendasi,
je dobré si uvědomit, že lidské rozhodování nebude mít nikdy k dispozici 100% informací Univerza, dokonce ani 100% informací týkajících se naší planety a jejích obyvatel, bude-li omezeno uvědomovacími možnostmi svého ega. To tedy znamená, že rozhodování prostřednictvím ega, nebude nikdy svobodné (a to nejen z tohoto důvodu, ale také je tu genetika, výchova, vliv společnosti, víra, apod). Teprve, po rozpuštění ega a trvalým žitím Jednoty (kterýžto stav vědomí se nazývá v různých filozofiích různě, vždy však jde o totéž - tedy např" Nirvána, Brahma, Sahadža nirvikalpa samádhi, Království Boží, apod.), zažívá lidská bytost skutečnou, ničím neomezenou svobodu. Která je sama v sobě dokonalá, všeobsažná, věčná. Mimo čas a prostor a mimo jakoukoli formu. To je jediná, pravá svoboda. Kdo tento stav alespoň jednou v životě zažil, ví, o čem mluvím. Kdo jej žije trvale, blaze jemu, neboť již nemusí dělat žádná nedokonalá rozhodnutí skrze ego, které již v jeho prožívání - vědomí neexistuje. Z tohoto důvodu vyplývá, že jakékoli posilování ega, ať již formou holdování slabostem, náruživostem, strachúm, obavám, nebo získáváním více informací pro pocit větší svobody rozhodování, je pravým opakem, udržujícím lidskou bytost v nesvobodě. Takže - kolik že to ještě potřebujem mít informavcí, abychom byli svobodnější???
Já bych nikdy, nikomu nedovolil vložit cokoli cizího do svého těla, ani žádný čip. Ale zatím mi to nikdo nenabídnul, dokonce mě k tomu ani nenutil, a pokud vím, není žádný zákon, který by toto upravoval, či nařizoval, na pořadu žádného zasedání ani naší vlády, ani v EU, ani ve světě. To že existují supertechnologie, je jedna věc (jsou i mnohem nebezpečnější, než nějaké čipování, informace o nich se ale ze supertajných laboratoří a výzkumných pracovišť k obyčejnému lidu nedostanou). Druhá věc je, budu li se zabývat věcmi dřív, než je třeba. místo abych svoji energii vynakládal na něco užitečnějšího. Mít informace o možných rizicích je jistě dobré, ale když je to už ve fázi rozesílání poplašných emailů a petic, je to zbytečné atakování a zastrašování lidí.
Jsme na duchovních stránkách (aspoň doufám) a setkáváme se tu tedy lidé, kteří ať tak, či onak pracují na svém duchovním vzestupu. To považuji za to podstatné. Ale zabírá to též jistý čas a jistou energii. Kam budeme směrovat svoji energii - tam bude. Takže - položím si otázku - co mi přinese užitek pro můj duchovní pokrok? Zabývání se politikou, peticemi, prostě vnějším světem, nebo hledání Pravdy sama v sobě (meditacemi, očišťováním ega, pomoci druhým)? A čistě hypoteticky - také by za tím vším mohl stát někdo, komu náramně záleží na tom, aby lidé místo práce na svém duchovním vzestupu, tedy k trvalé svobodě (a odklonu od konzumní společnosti), věnovali svou energii tam, kde je potřebuje mít - v konzumní společnosti, tedy k nesvobodě, představované nejen čipy, ale celou tou mašinérií na ovládání lidí stylem:"Vydělávej hodně peněz, abys mohl hodně utrácet, aby z toho ten někdo měl je ještě větší zisky. A tak nám zbývá se rozhodnout - co je důležitější, mé tělo, které stejně tak jako tak jednou odložím i s eventuálním čipem, nebo práce na sobě, která fakt dá fušku, ale stojí za to? Ono totiž jediné bohatství, které si s sebou bereme do příštích inkarnací, je to duchovní! Tak tedy - kam a jak vynakládat svou energii? - To si musí rozhodnout každý sám . . .
S láskou Josef

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

To bývala má ikona, dřív... :)
3 minutes ago
17 minutes ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
20 minutes ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
31 minutes ago
Adrianna left a comment for Indi
33 minutes ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
37 minutes ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
37 minutes ago
Adrianna and Indi are now friends
37 minutes ago
Peknéééééé :)
40 minutes ago
tompík Já se uzdravuji, děkuji vám všem, v neděli jedu zase na ozdravný pobyt, teď mám právě dovolenou. Přeji všem štastné a veselé Vánoce. Lelahel
40 minutes ago
41 minutes ago
42 minutes ago
Wianka and David are now friends
45 minutes ago
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
45 minutes ago
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
45 minutes ago
nechápu co s tím má co dělat 5. čakra, většina lidí nemá otevřenou ani třetí
46 minutes ago
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
48 minutes ago
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
48 minutes ago
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
1 hour ago
a kdopak to je?
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service