Nova Zeme

Zdravím všechny, kteří chtějí ztratit trochu času čtením těchto řádek.
Již potřetí se ke mně dostávají podivné burcující emaily a petice, v nichž autoři brojí proti masovému ovládání kidí, formou tzv. "očipování", či "chemtrails, nebo "vysokofrekvenčního vysílání". Pak je tu další početná skupina, kterou přijdou "spasit" mimozemšťané. A já se ptám - kdo má zájem na tom, aby lidé žili ve strachu, aby se zabývali nesmysly, místo aby raději pracovali na svém vlastním duchovním pokroku a vzestupu. (Jako kdyby to za nás mohl "odmakat" někdo jiný).
Když jsem byl na vojně, měli jsme takové heslo :"nejhorší smrt je z vyděšení". A opravdu - proč umírat dřív, než je to bezpodmínečně nutné? Proč se obávat o svůj život, když mu zjevně nic nehrozí? A pak - to nejdůležitější - položme si otázku - "Kdo je ten, kdo se bojí?" Budeme-li poctivě hledat, zjistíme, že je to naše ustrašené ego, které se bojí o svojí existenci. Nesmrtelná duše, která je tím naším pravým Já a skutečným Bytím (které se nedá ani ovládat, ani očipovat), ta se nebojí, nemá čeho - je přece svobodná a nesmrtelná.
A já se ptám dál - kdo má zájem na tom, aby lidé místo toho, aby pracovali na svém očištění a duchovním vzestupu, místo aby hledali Pravdu sami v sobě (jinde ji nenajdou) a ne ve vnějším světě (ani u "ufounů") zabývají se fámami, které žádný užitek nepřinesou ani jejich fyzickým tělům, ani jejich nesmrtelným duším?
Jen tak pro dokreslení - přišla za mnou jedna ustrašená paní, že prý má v sobě "čip od mimozemšťanů". Řekla jí to jakási "Teta Kateřina". Jsem léčitel a psychotronik, virgulí změřím cokoli, i třeba jednu jedinou rakovinnou buňku v lidském těle. Vzal jsem tedy virguli a paní jsem proměřil - po žádném čipu ani památky. Řekl jsem jí to a očividně se jí ulevilo. Je tomu dnes již skoro dva roky, paní je naprosto v pohodě - nikdo jí neovládá, neničí a těší se výbornému zdraví a duševní pohodě. Tak tedy???
Moje poselství těmto lidem a aktivitám:"Naplňte svá srdce láskou, své myšlenky mírem a ničeho se nebojte! Pravda, láska, svoboda a život věčný pak sami vstoupí do vašich životů."
S láskou Josef Málek

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Velmi pěkně vyjádřeno, děkuji, Josefe.

Odpovědět

Zdravím tě Josefe.
Podle toho, co píšeš v různých diskuzích, se mi zdá, nebo spíš evidentně, že nemáš dostatek informací, abys o tomto psal, jak píšeš.Myslíš to dobře, já vím, chápu to, Jen se omezuješ. Jsi vůbec schopen připustit (neznamená přijmout) cokoli jiného, než čemu věříš? Pokud ne, tak brzdíš svůj duchovní vývoj. Existovat může cokoli, Stvořitel je všechno, není nic, co by nebyl. Je nekonečný. Co není zde, může být jinde.

Jazyk - slovo je nedokonalé a tak vypadá i vyjádření o pravdě, jakkoli je pravdivá. Nebudu se přít slovíčkařením toho, jak pojmenovat stav, který zažíváme. Ale info o tom, že některé vlády (Čína) chtěli nedávno prosadit poviné očipování lidí, kvůli ptačí chřipce - tento čip měl identifikovat vir a včas informovat o léčení. Varovali ruští vědci. Také některé státy USA mají v ústavě neomezené pravomoci takto rozhodnout, jak naloží s "s čímkoli" ohledně Národní bezpečnosti. Tedy i odebírat DNA vzorky a jakkoli s nimi nakládat i bez vědomí (nedobrovolného) dárce. Ale tyto info si může kdokoli najít, pokud chce. Vy nechcete. Neomezeně věříte (asi) Bohu, že je vše, jak má být. ON/ONA totiž dává neomezený čas každému na to, aby se nakonec k NĚMU/JÍ vrátil. Takže O CO JDE, že? V podstatě o nic, jen o naše životy.
Je jen na nás, jak s nimi naložíme, ale se svobodnou vůlí.

Myslíte si, že jíné - cizí - bytosti, civilizace, nemají svobodnou volbu rozhodování? Že by nemohli násilně obsadit lidstvo a rozhodovat o něm? Třeba za účelem získání prostředí, jež potřebují pro svůj život a tato volba je bude stát nejméně úsilí? Myslíte si, že Vesmír je tak malý, že kdokoli, řekněme vyšší bytosti, zná jeho kouty detailně a může vědět, že není nic,nikoho, kdo by se mohl "vyrojit" odkudkoli z jiných vesmírů, které neznají? Proto jsou Společenství vesmírná, galaktická a jiná, která se snaží plnit a bránit Pravé Zákony Stvořitetle Nejvyššího, tedy ted - SVOBODNOU VŮLI LIDSTVA. Aby jsme se mohli sami rozhodnout, kam chceme směřovat. Ale ani TI, kteří nás s láskou brání a pomáhají nám (tak, aby se nedostali do rozporu se Zákonem), nemusí dostát této vůle, neb třeba ti DRUZÍ budou silnější.
Ať už to dopadne jak chce.Je na nás, co pak připustíme.

Souhlasím, co píšeš v posledním odstavci. Je to to, co máme dělat. Skutečně nás ponižuje NEUSTÁLE se orientovat k takové (špatné) energii. Já sám to nechci dělat, ale píšu zde i proto, aby si rozšířili náhled i jiní, co nejsou "tak daleko", jako Ty. Oni to neví. Je dobré to říci. Věc je ale závažnější, neboť skutešně jde o náš život a budoucí, nebo přesněji o čas, který strávíme v tomto či příštím životě a jaeho kvalitě!
Ty se rozhodneš: čip nechci, rozhodneš se srdcem, třeba. Ale spousta lidí se nerozhoduje srdcem a ani lásku, co tu posíláte, nepřijímají. Tak se aspoň můžou rozhodnout na základě informací - ty oni studují (ne duchovní pravdy). Můžou se rozhodnout takhle:
čip je skvělá věc, ulehčí spoustu věcí, ochrání mě...
(Neví ale, že pokud dostane následně čip s technologií, co umožní nepředstavitelné věci - v rukách agresorů mohou vrátit lidskému tělu jeho plné schopnosti, s tím, že veškeré informace budou filtrovat,překrucovat a také ovládat mysl. Duše je i tak nesvobodná, jako doposud-jinak by nebyli tam, kde jsou- a nebude chtít opustit a ani nebude moci opustit tělo a stanese otrokem na dloooooooooooouho dobu. Takže když jsem byl první týden na civilce a představa, že bych takle měl fungovat ještě 30 let, mě zbavovala chuti žít! Co pak třeba 1000 let?) Toto je skutečný strach. Ne leták.
Nebo se můžou rozhodnout na základě informace uvedené výše v závorce a i minulém mém příspěvku.
To je pro ně lepší pomoc (z jejich hlediska), než jim povídat o lásce... Povídání o tom, jak je milujeme a posíláme jim proudy lásky, jim DĚLÁ ZLE! Je to prostě bolí, tak jako nás bolí hněv atd.

CHÁPE TE TO? Já nemůžu za to, že někdo NEUSTÁLE toto tady vnucuje. Sem na web to nepatří nebo jednou a dost. Bez komentáře. To, že na toto vytváříte diskuze a živíte je, sami to zhoršujete.Ale když už, tak to tu píšu celé, aby to nebylo napůl - jen špatná info. Ta dobrá, že nemáme toto volit.

Takže Tvoje volba: nepřipouštím toto... volím toto... (tečky jsou jen tvé)

PS: tohle vše může nakrmit růné fora tady na webu a tak stejně tak napíšu ohledně jakékoli možnosti příchodu jiných civilizací sem na Zemi:

Jediné, na co se můžete spolehnout, bude Vaše OTEVŘENÉ SRDCE schopné rozlišit dobré a zlé.
Poslové světla jsou tu od toho, aby ostatním pomohli toto duchovní srdce otevřít. Všichni však nemají stejný způsob.

Radim

Odpovědět

Ahoj Radime,
jsi inteligentní a máš to v hlavě srovnané. Tvůj projev má skvělou formu a logiku. A evidentně máš více informací, než já. To je fakt. Obsahově to však již nechci rozebírat, vedlo by to ke zbytečným diskuzím, které nikdo nepotřebuje.
Dám Ti jen jednu malou otázku, odpověz si sám pro sebe:"Všechny informace tohoto charakteru, ať již jsou pravdivé, či nepravdivé, o kterých je zde řeč- přinášejí Ti do života více štěstí a lásky ? Žiješ s nimi svobodnější a harmoničtější život?"
Pokud ano, tak Ti gratuluji a opravdu ze srdce Ti to přeju. Pokud ne, pokus se zamyslet , čím by to mohlo být a jak to napravit.
S láskou Josef

Odpovědět

Zdravím tě Josefe.
Cítím, že jsme se pohnuli do místa, odkud je dobré začít přátelsky, bez bázně a hany, s radostí a touhou něco sdělit druhým.
Máš můj obdiv, za velkorysost, že si mě za můj článek nedal do nosu. Ale už jsem to nemohl v sobě udržet. A moc se mi ulevilo.
Víš Josefe, na tvou otázku se mi bude nesnadno odpovídat, ale mám to v hlavě srovnané, to si poznal. Jsem na zemi, nikam neulítávám. Mám mnoho osobních zkušeností a mohu lecos potvrdit a vyvrátit. Stejně jako Ty, stejně jako jiní. Jsi jako rytíř a tahle Země Tě potřebuje. Máš své poslání.
Proč se nebavíme o věcech, jako třeba - jak poznat své poslání, jak otevřít Srdce, jak rozvinout Intuici, jak meditovat ... a neříkat, že na to je třeba několikaleté studium a práce na sobě (jistě že to tak je)

Chtěl bych tě touto cestou, a i vás, co budete toto číst, požádat: je zde mnoho fór a diskuzí; víš o nějaké z nich, kde by se bavilo o tom, jak člověka pozvednout?

Přiznám se, nemám sil, abych vše pročítal a zamotával se do hloupostí, jež odvádí ....
Lidé si mohou zde psát cokoli jim admin povolí. Myslím, že lidé sem přichází, aby si možná něco ujasnili, včem ještě tápou. Najít člověka "na stejné vlně" je možná víc vyčerpá. Zkusme zahodit masku svého náboženství a zuniverzalizovat své získané pravdy a pobavit se - doplnit se - o naše zkušenosti. Nedokazujme si kdo má lepší pravdu, ona sama vypluje. I já si takto zpoustu věcí uvědomím, když mi někdo nastíní jiný pohled. Tak je třeba si cvičit vyciťování pravdy. Snad nám všem jde o vzestup na vyšší hladiny uvědomnění si.

Vůkol se tu píše jak kdo kumunikuje s anděli jak létá dimenzemi astrálem jak léčí tím či oným jak vidí auru že má diamantové dítě a já nevím co ještě . ŽIVOT JE SKVĚLÝ ne?
Psal tu někdo jak začít? Jak začít, aby ..... ze mně byl dokonalý člověk?
Ono té EZOTERICKÉ TURISTIKY je požehnaně. Přece existuje nějaká univerzální Zlatá střední cesta, nemyslíš?

Milý Josefe, já ti teď pošlu upřímě lásku, udělám to jak nejlépe dovedu. Zahrnutě toliko láskou, že to musíš pocítit. Pokud ne, pověz mi prosím, jak posíláš lásku ty. Děkuji Josefe.
Já tě mám rád, fakt.

Radim

Odpovědět

Ano MM, souhlasím a rovněž se připojuji s oceněním!

PS: Vlastně vy všichni tři, vlastně vy všichni, vlastně my všichni!!! :-)))

Odpovědět

Děkuji MM, Ivaně i Josefovi za poklonu. I já MM sleduji a přijměte všichni tři poklonu mou. Nene, ego mi neplesá, jen jsem se zklidnil, srovnal. Pomohlo to.
Chtěl bych toho tolik říct, ale pak se nadechnu (trochu), pousměji se, jako bych pokýval hlavou a pomyslím si, jak je to vše dokonalé. Jakobych v jednom momentě pocítil ten Velký třesk - nádech a výdech Stvořitele a pak vydechnu, pocítím pokoru a lásku ke všemu. Jojo, řeknu, a jdu dál, třeba plácat se v naší (mojí) malosti.
Dámy a pánové ....... zavřete oči ..... nadechněte se .....

Radim

Odpovědět

Už podruhé dnes Tě zdravím, milý Radime,
na většinu jsem Ti odpověděl soukromě. Možná něco z toho patřilo i sem. Ale nebudu se opakovat, tak jen na doplnění...
Já fakt nemám žádné speciální "osobní náboženství", ani nejsem členem žádné církve, ani jiné filozofické skupiny. Já jsem "vlk samotář" - "osamělý lzec", který už dlouhou dobu stoupá k jednou vrcholu, ale dost často se zasekává a někdy taky spadne o kousek níž, aby pak s ještě větším úsílím se zas drápal nahoru. Vrcholu jsem zatím trvale nedosáhl. Jen mě tam "někdo" na chvilku "vytáhl", "abych se porozhlédl a měl tedy motivaci k ještě většímu ůsilí. Taky jsem si "užil" období, kterému se říká "temná noc duše", to když se tvůj zprvu raketový postup záhadně zarazí a ty ať děláš co děláš, nemůžeš se hnout z místa. A tenkrát mi moc, moc chyběl nějaký Mistr ve fyzickém těle, který by pomohl radou a hlavně svými vysokými vibracemi, které by mne vytáhly z těžkých a pomalých vod zas do čilého proudu. "Když je žák připraven a jeho úsilí je opravdové,vždycky se Mistr najde" . Já tenkrát něco nesplňoval a tak jsem se pěkně dlouho potrápil "někde na útesu - dosti daleko pod vrcholem, ale již příliš vzdálen úpatí. Proto si myslím, že je dobré, aby ten, kdo je na cestě déle (neznamená to že je lepší, jen že je déle na cestě) sem tam upozornil na nebezpečné srázy a propasti. A taky třeba ukázal, kudy se jemu osobně "lezlo lépe". Co s tím ostatní udělají, je jejich věc. Ten kdo si chce prověřit své schopnosti, zrovna poleze tou nejnebezpečnějří cestou (to horolezci většinou dělají). Opravdu je vždycky všechno tak, jak má být. A vrcholu je to jedno, z které strany se k němu vydrápeme. A proto není žádná horší, nebo lepší cesta. Je jen Cesta. Každý nakonec půjde tou svou, podle svých nejlepších schopností, ale i možností. My všichni jsme na cestě. Teď jsme se tu sešli a já vás chtěl jen upozornit na propasti, nic víc. Ale tak by se taky slušelo, abych ukázal zkratku, která pomohla z útesu mně. Není to žádný můj objev, ani nic nového, je to jen zatím nedoceněná zkratka. A tou zkratkou, která vede přímo a bezpečně až na vrchol je LÁSKA. Ona jediná je tím univerzálním i Univerzálním náboženstvím. Všechno ostatní, jako církve, sekty, dogmata, to je jen taková lidská "omáčka", kterou třeba zrovna někdo k tomu svému "knedlo-zelo" moc potřebuje. Moje zkušenost a zkratka je Láska.
Když jsem měl vstřebáno neskutečné množství nauk, pouček, a technik - jak meditovat - všiml jsem si, že místo toho, abyh meditoval, neustále se kontroluji, jestli to dělám dobře. Dnes se tomu musím smát. A pak jsem to všechno odevzdal - naplnil jsem své vědomí láskou a vděčností, za to že jsem, že jsem dostal tenhle nádherný dar se toho tady účastnit - a poslal jsem to nahoru . .. a v tom okamžiku se to stalo - moje první "nirvikalpa samádhi". Ale jak říkám - je to jen má zkušenost a zkratka, vy můžete jít úplně jinak a jinudy. Vrchol stále čeká...
Držím vám palce, abyste se na té "své cestě" cítili dobře, bezpečně a šťastně. I to je totiž takový indikátor, jestli jdete správným směrem.
S láskou váš souputovník
Josef

Odpovědět

Vidíš Josefe, když ježíš mluvil v podobenstvích, rozuměli mu. Najednou je vše jasné. Najednou to jde, to je společná řeč. Každý tomu rozumí (snad).
Co popisuješ o své cestě, tak jen řeknu , že to máme hodně podobné. Proto ti rozumím. Zatím ahoj. Dnes je krásný den, tak hola ven!

Odpovědět

přesně tak :-)

Odpovědět

Souhlasím s tím, že rozhodovat se na základě strachu je cesta do pekel. I když informace o čipech a jejich potenciálních důsledcích jako taková není k zahození.
Tato diskuze mi dává vzpomenout na Kamila alias Ilumauira blahé paměti, který vždy šel a stále jde za svou nejkrásnější představou. V tom je mi velkou, až nekonečnou inspirací.
Přátele, co zvolíte: strach nebo lásku?
Držím všem palce!

Odpovědět

Největší zájem na tom aby se lidé báli mají ti kteří se samy bojí že lidé příjdou na to že je nepotřebují. Tedy všichni ty co se tváří že mají moc.
Krásný den plný lásky přeji všem.

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Ja si myslim ze vela z nas vie o druhom prichode Kristovom - treba podla mna rozlisovat od Jezisa, pretoze ten tu uz davno je inkarnovany, a Kristus vo svojom druhom prichode este len pride. Pretoze vela z nas s Jezisom, ale aj s inymi duchovnymi by…
6 minutes ago
8 minutes ago
Tygr replied to Tygr's discussion 'Sníh'
Dnes si také užívám teplo domova. :)
11 minutes ago
Můžeš mě poslat poštou zprávu Toto najdeš v mém pokoji, na to cvakneš. Napíšeš jen mě dopis,který uvidím jen já.
15 minutes ago
16 minutes ago
18 minutes ago
19 minutes ago
19 minutes ago
19 minutes ago
21 minutes ago
25 minutes ago
29 minutes ago
ladislavzelinka added a discussion
Udělejme Vánoční a novoroční předsevzetí, že budeme každý podle svých možností a schopností usilovat o to, aby se náš svět stal místem míru a lásky a spravedlnosti a štěstí a harmonie, a abychom uskutečnili to nejkrásnější z našich představ a snů o…
30 minutes ago
Živé Světlo added a discussion
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
34 minutes ago
shada left a comment for Elfiens
37 minutes ago
41 minutes ago
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
42 minutes ago
43 minutes ago
Bylinka added a blog post
Chci vás pozvat do mého nového fora o přírodě,jejích zákonitostech a přírodních bytostech.Jsem teprve na začátku,moc prosím o vaši podporu.Připravuji také setkávání na koňské farmě zde v Jizerkách,jehož náplní budou kurzy lidových dovedností a příro…
53 minutes ago
Violet Přeji všem nádherné kouzelné Vánoce a šťastný nový rok :-)
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service