Nova Zeme

Každý deň a každá hodina je úplne iná...Ako sa dnes cítite?

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Ja práve tiež podobne, nejaké napätie:-) Niečo som rozcvičila, ešte pôjdem von, ale zas mám pocit akoby šla nejaká vlna, taká poriadna...Emoce mnou cloumají...ach jo.
Ja by som ani túto diskuziu nezaložila, ale chýbala mi tá tvoja, dnešné energie. Zrušil si ju, však?
Peknú prechádzku:-))))

Odpovědět

To je ono!!!!To je ono!!!!To treba!!:))

Odpovědět

Ach tak! Díky vietor:-)
Konečne chápem...ja som to mala spojené iba so splnom a nie 3 dni pred tým.
Dnes je to naozaj o niečom úplne inom...máš pravdu
Ak máte ešte niekto nejaké odskúšané záťažové dni, napíšte sem, prosím vás, nech sa poučíme aj my, ostatní:-)

Odpovědět

Zdravím Tě, milá, vtipná Ataui!
Já jsem přešla od slov k činům, ze snění do reality. Dnešním dnem jsem "dala kvinde" zahálce a stále většímu úpadku na těle a na duchu a tak konám - plavu, jezdím na kole, jdu do kina, navštívila jsem matku, navštívila jsem přátele, navracím se k životu v podobě, která mě činí šťastnou. Učím se přestat očekávat, učím se trpělivosti - to je pro mě obzvlášť velký úkol.
Myslím na vás a objímám vás - jednoho po druhém a pak zase dokola :-)))
Blue - nevěš hlavu. I tenhle stav pomine a obloha bude zase krásně modrá a slunce zářivě zlaté ...Tvá mysl najde klid a Tvá duše svoji duši spřízněnou - třeba Stáňu Dufkovou :-)
Radka

Odpovědět

Radka moja, hurá!!!!
Tak toto viem, že mám urobiť aj ja, prečo sa neviem rozhúpať,to mi nie je jasné:-))))
Krásne, kiež to tak zvládnem aj ja:-))) Ešte som " v kocke", ale už sa potrebujem z tej kukly dostať von!
Objímam, objímam, si skvelá !:-))))
Dáša

Odpovědět

ja?...ta dobre, nesťažujem si:))

Odpovědět

Není komu? ... :)

To tak občas říkávám, že si nestěžuji, není komu ... :)

Odpovědět

Díky Radka,
je to tak...treba vycítiť kedy "bojovať" a kedy sa poddať....Ja som to včera skúsila cez jógové ásány a to konečne zabralo, aj som menej jedla a to tiež pomohlo "vyladiť sa":-))))
Držím sa sama seba, až mám pocit, že na sebe samej visím:-) Konieckoncov lepšie visieť na sebe ako na inom, nie?ooo-)))))
Opatruj sa , Svetielko:-)

Odpovědět

Aha, ešte
P.S. : Milujem krásne fotky...čoho je to fotografia, čo si priložila? Je krásna, zlaté svetlo,to milujem...

Odpovědět

S takovým krásným počasím se cítím úžasně. :) Chmury mívám málokdy, ale znám je. :)

Odpovědět

Cítím se nádherně,vždy,všude a s každým.

Odpovědět

To je hezké. :)

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Sanny left a comment for Petr Z
1 minute ago
1 minute ago
2 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
3 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
4 minutes ago
Sanny left a comment for shada
5 minutes ago
Sanny added a video
22 minutes ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
27 minutes ago
29 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
55 minutes ago
Jirka and Vladimír are now friends
1 hour ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
1 hour ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
1 hour ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
2 hours ago
2 hours ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service