Nova Zeme

Každý deň a každá hodina je úplne iná...Ako sa dnes cítite?

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Krásne Rous...
vyčistiť hlavu, nič neriešiť, iba robiť naplno a s láskou to, čo práve teraz robím:-)
Prajem ti krásny deň a aby si dokončila svoju vnútornú premenu a vyčistila , čo sa len dá...Ja teraz čistím sebadôveru a sebaistotu a hľadám, s ktorým rodičov je čo spojené...Vyzerá to,že sebadôvera je v spojení s otcom a sebaistota s matkou, ešte si to nechám prejsť srdcom...
Tak len pozdravuj všetkých, určite ti to s radosťou vyžiaria späť...
Prajem Ti krásny zvyšok dní iba pre Teba:-))))

Odpovědět

Tak nech nám to vyjde, aj všetkým ostatným hľadajúcim. veď si to zaslúžime, nie ?:-)))
Objímam, vrúcne.

Odpovědět

Já bych spala a spala a spala.... Občas mám takové dny a nezáleží na tom, jaké je počasí nebo kolik hodin v noci spím. A taky se mi promítá spousta věcí z minulosti, vrací se různé vzpomínky, až se divím, kde se berou. Takové dny jsou někdy dost nepříjemné, ale zase pominou a cítím se dobře. A potom zase znovu, pořád dokola. Pokolikáté už? A kolikrát ještě?

Odpovědět

Jééé,tak to znám,někdy mám taky takové dny,že bych jen spala...ale ted zas mám pocit,že skoro spát nemusím...ale minulost nech minulostí..:-))))

Odpovědět

Jasně, s tou minulostí to beru tak, že se mi naposled (snad) něco připomíná, něco, co mám uzavřít a nechat odejít, že se tím očišťuju a proto asi musím tolik spát, abych na to čištění měla klid a sílu.

Odpovědět

jo,přesně tak,já když jsem potřebovala čistit a zbavit se různých chmurů z minulosti,tak jsem hodně spala,takže ti rozumím..:-)))

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

5 minutes ago
6 minutes ago
7 minutes ago
8 minutes ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
21 minutes ago
30 minutes ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
47 minutes ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
55 minutes ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
1 hour ago
1 hour ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
1 hour ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
1 hour ago
Adrianna left a comment for Indi
1 hour ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
1 hour ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
1 hour ago
Adrianna and Indi are now friends
2 hours ago
Peknéééééé :)
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service