Nova Zeme

chřipky, krize, nemoci......netřeba více jmenovat a uvádět...a tím k nim pozornost svoji přivádět...
nebojujme PROTI...ale bojujme ZA
Médii se stále šíří obrovské vlny strachu, které narušují snahy Dobra
na této planetě. Je to obrovská vlna tsunami plná strachu, obav, čímž jsou
podporovány mocnosti zla.
My všichni, Služebníci Světla a Dobra, kdykoli si vzpomeneme, odstraňme ze své mysli všechny obavy a strachy a vyšleme prosbu, aby vše bylo v pořádku a svět se očistil. Můžeme přidat vlastní
modlitbu. Stačí skutečně málo. Vysílejme pozitivní myšlenky, energii a soucit do míst, kde virus
/nemoci, násilí,.../ řádí a k lidem, aby se uzdravili a zbavili se svého strachu!!!
Tak se zmobilizují síly Dobra...

myslím, že hodně lidí právě tohle dělá, ale nedalo mi to hodit sem jeden upravený mail, co mi přišel

hodně Lásky všem
eva

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Díky ! každá takováhle připomínka je převelice potřebná :-)))
Taky jsem ten mail dostala - Tys ho Evi, upravila velmi, velmi dobře !!!
Třeba nám připomínat jak můžeme působit i my :-)))
Posílám SVĚTÝLKO Lásky i Naděje na všechny strany ............
Asoli

Odpovědět

asolinko, paťulko, to je milé, co tu píšete...hele, já fakt nevím, jestli blbnu, fakt mi blikají světýlka...ale co tu vidím...asolinka je tu dvakrát???
nebo atlantida vyplula znovu na hladinu...je tu dvakrát...vítej nám, atlantido zpět, ať už jsi kdekoli...je dobře, že jdeš teď...a zítra řemeslníků plný byt...všichni jsou blázni...jen já jsem letadlo...lo lo
:)))
děkuju

Odpovědět

Eikir mi jednou řekla: "když bojuješ za mír, tak tvoříš válku, proto miluj válku a tvoříš lásku."

proto: miluju chřipku, miluju války, miluju krize, miluju nemoce, miluju politiky, miluju tsunami strachu, miluju narušování snah Dobra, miluju obavy, miluju mocnosti zla, miluju odstraňování, miluju viry....

Odpovědět

Cítím to taky tak.
Vyšší hlas mi říká, že boj jenom posiluje konflikty, zatímco láska uvádí v soulad. Láska znamená přijetí. A pokud něco přijmeme, můžeme to nakonec také snadno změnit. Bez boje a v souladu :-)

Miluji, Děkuji

Odpovědět

...kedysi davno ma tiez oslovila myslienka: "...ked sa Ti nieco nepaci,umiluj to k smrti..." Laska je vseliek...:-)

Odpovědět

Verím, že máš pravdu, ale nie láskou - lacnou, vypočítavou, ale Láskou.

Odpovědět

a já nasedám do letadla...la...la...
tralalala la la....
a miluju vás fšecky...s chřipkou i bez chřipky

Odpovědět

a co takhle:
"AŤ SVĚTLO A LÁSKA DAJÍ POZNAT TMĚ A STRACHU, ŽE JSME BRATŘI"
...ev. SESTRY ;-)

Odpovědět

Odpovědět

Vše přijímám s láskou a přetvářím k obrazu svému...:-)

Odpovědět

Vzpomněl jsem si na jednu krásnou a velmi jednoduchou a prostou meditaci od Osha: Udělejte si takovou mantru a neustále si opakujte NE DVA. Meditujte o tom...

Světlo nemusí bojovat proti tmě. Má nenávidět levá ruka ruku pravou? Může se vzbouřit kupříkladu jaterní buňka proti mozkové buňce?
Kdo je proti komu?
Nedíváme se náhodou do zrcadla na svůj vlastní odraz??
Ne dva.
...

Odpovědět

Evičko, snažím se svítit, srdénko milované. Dneska jsem byl venku a šel do obchodu...po cestě jsem si všiml těžkých mraků a "těžkých" lidských obličejů (jako zamračených).... tak jsem si dal špuntíky do oušek pustil tu písničku, co mám v profilu tady....a jen jsem začal nazvěme to vibrovat a pulzovat.... tak sluníčko vylezlo a svítí v Ostravě do teď ;o)))
Lásku pro láskoidní lidičky, Mobisek

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

a kdopak to je?
2 minutes ago
Kiwi joined Ivanka adminka's group
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.
2 minutes ago
Snad.Snad mi Čarovná noc splní mé přání a já budu moct jít po té svojí cestě dál s jistotou,že jdu správně.Krásné Vánoce a díky.Eva
6 minutes ago
mě teď ty energie chodí v čím dál náročnějších úkolech. Ze začátku, před lety, to bývala hra, šlo to stejně rychle vypnout jako se to objevilo, ale teď cítím, že jsem na nějakém dalším levelu, kdy už to není škola, není to očista, není to přípravka,…
8 minutes ago
Tak s tímhle hodně souzním Kamile. Takhle bych přistupoval i ke všem těm tezím o ještěrech a podobným dovolím si říct totálním diziniterpertacím nebo hodně pokrouceným vnímáním pravdy.
9 minutes ago
Dixy left a comment for David
15 minutes ago
Dixy and David are now friends
15 minutes ago
16 minutes ago
17 minutes ago
PAVEL-S.G.C. added a gift to their profile page
From the Gift Store
18 minutes ago
Ariel added a discussion
Vážení spoluobčané NZ :-) Zrovna dneska jsem četl na idnes, že Země má už 7 mld. lidí. Největší nárůst je přitom v Africe. Často se tu na NZ píše o r. 2012 a přechodu do 5. dimenze, nebo Nového věku nebo je jedno, jak to nazveme. Prostě k nějakému p…
28 minutes ago
Znám podobné pocity, jen ten hukot ne, ale to může být individuální. Mě ve stavu spím- nespím, přicházejí navštívit blízci z druhé strany a tak jsem se tři dny předem dověděla o smrti maminky, že se mi narodí vnouček - a to jsem ještě nevěděla, že j…
31 minutes ago
31 minutes ago
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
31 minutes ago
Ja si myslim ze vela z nas vie o druhom prichode Kristovom - treba podla mna rozlisovat od Jezisa, pretoze ten tu uz davno je inkarnovany, a Kristus vo svojom druhom prichode este len pride. Pretoze vela z nas s Jezisom, ale aj s inymi duchovnymi by…
46 minutes ago
48 minutes ago
Tygr replied to Tygr's discussion 'Sníh'
Dnes si také užívám teplo domova. :)
52 minutes ago
Můžeš mě poslat poštou zprávu Toto najdeš v mém pokoji, na to cvakneš. Napíšeš jen mě dopis,který uvidím jen já.
56 minutes ago
56 minutes ago
58 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service