Nova Zeme

Co je to chyba?
Lze něco udělat chybně?
Kdo chybuje?
Chyba se posuzuje podle nějakého vzoru. Chyba je odlišnost od vzoru. Kdo ten vzor určil?
No jo, není to tedy jenom odlišnost?
Není odlišnost jedinečnost? Není náhodou jedinečnost nádherná ? Myslím že ji máme všichni rádi.

Co je pak touha po dokonalosti? Není to popírání své jedinečnosti, a tedy popírání své existence? Neřku-li popírání díla stvořitele?
Když si pak uvědomíme kolik času, prostředků energie a bůhví čeho investujeme do popírání jedinečnosti ( hledáním dokonalosti ) jde z toho na mě pocit kombinovaný ze smíchu, pláče a tlukotu do hlavy. Díky Hani za nakopnutí.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

POKUD MI BUDES STACIT

Odpovědět

xeno,szenami se nemerim,ani nesoutezim,takze zkouska nebude.
SLO O TANEC, PROC HNED NECO MERIT, JA TI NIC MERIT NEHODLAM :-D, ZMER SI TO SAM
KDO SI HRAJE NEZLOBI

Odpovědět

xeno,tak nevim,jestli si ted hrajes nebo zlobis?!snad to pochopis.

Odpovědět

ADAME STACI ZE TO CHAPES TY

Odpovědět

JnK.Chyby jsou naše chyby,když nejdeme tak, jak cítíme, že bychom měli jít.Dokonalost neexistuje mezi lidmi,jsme jedinečná individua.Jsme mozaika, která skládá celek.Přemýšlíš sám nad sebou.To je dobře.Dojdeš přesně tam, kam dojít chceš a máš.Ale nebudeš to mít jednoduché.Jsi silně individuální, ale také velice silný.Napojení na Tebe je nádhera, jsi jeden z mála opravdových mužů.Budou chvilky,kdy bys potřeboval pomoc, ráda bych Ti pomohla,eäle Ty o ni nepožádáš.Jsi muž s velkám M.Posílám Ti krásu,svobodu, všeobjímající duši.

Odpovědět

normálka holky.... se snad budu červenat :o)

Už mám zase nastartováno na článek. Dorazilo ke mě spousty mailu o měsíční meditaci, diamantovém světle a já nevím čeho všeho...... Budu to řešit s odesílatelkou....
S objetím JnK

Odpovědět

Ahoj Sfingo. Vážím si tvého názoru i nabídky na pomoc.
poslední dobou jsem hodně na koni. Velice se mi to líbí žít život jako MUŽ. Jak ale oba víme, tak život není jen jízda na koni, ale i kontakt se zení ( někdy i obličejem :o) )
Nevím jestli jsem to někde psal, ale chyby jsou jedna z mála možností jak poznat sám sebe. Jak vlastně Bůh poznává sám sebe. Pokud budu otevírat a zavírat oči ve stejné frekvenci, jako mi někdo bude promítat jednotlivé obrázky, začnu si myslet, že je to moje realita. Pokud udělám chybu zjistím, že jsem někdo jiný, což mi dá obrovskou sílu začít něco dělat jako JÁ.
Ono by se dalo vyprodukovat mnoho takovýchto alegorií.
Proč myslíš, že bych o pomoc neměl požádat?
Mám jednu oblast, kde jsem úplně na koncáku a tak pokud budeš mít chuť probereme to v soukromí mailu, protože i když jsem na koni, nezapomínám, že je ještě třeba něco vyřešit. No a když to vyřeším na koni, nebo vedle koně, nemusím to řešit s obličejem na zemi :o)
S objetím JnK

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

24 minutes ago
Sanny left a comment for valdo
25 minutes ago
26 minutes ago
Sanny left a comment for Akahai
27 minutes ago
Sanny left a comment for Samael
30 minutes ago
Sanny left a comment for Petr Z
37 minutes ago
37 minutes ago
38 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
39 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
40 minutes ago
Sanny left a comment for shada
41 minutes ago
Sanny added a video
58 minutes ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
1 hour ago
1 hour ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
1 hour ago
Jirka and Vladimír are now friends
2 hours ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
2 hours ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service