Co je to chyba?
Lze něco udělat chybně?
Kdo chybuje?
Chyba se posuzuje podle nějakého vzoru. Chyba je odlišnost od vzoru. Kdo ten vzor určil?
No jo, není to tedy jenom odlišnost?
Není odlišnost jedinečnost? Není náhodou jedinečnost nádherná ? Myslím že ji máme všichni rádi.
Co je pak touha po dokonalosti? Není to popírání své jedinečnosti, a tedy popírání své existence? Neřku-li popírání díla stvořitele?
Když si pak uvědomíme kolik času, prostředků energie a bůhví čeho investujeme do popírání jedinečnosti ( hledáním dokonalosti ) jde z toho na mě pocit kombinovaný ze smíchu, pláče a tlukotu do hlavy. Díky Hani za nakopnutí.
JnK.Chyby jsou naše chyby,když nejdeme tak, jak cítíme, že bychom měli jít.Dokonalost neexistuje mezi lidmi,jsme jedinečná individua.Jsme mozaika, která skládá celek.Přemýšlíš sám nad sebou.To je dobře.Dojdeš přesně tam, kam dojít chceš a máš.Ale nebudeš to mít jednoduché.Jsi silně individuální, ale také velice silný.Napojení na Tebe je nádhera, jsi jeden z mála opravdových mužů.Budou chvilky,kdy bys potřeboval pomoc, ráda bych Ti pomohla,eäle Ty o ni nepožádáš.Jsi muž s velkám M.Posílám Ti krásu,svobodu, všeobjímající duši.
Už mám zase nastartováno na článek. Dorazilo ke mě spousty mailu o měsíční meditaci, diamantovém světle a já nevím čeho všeho...... Budu to řešit s odesílatelkou....
S objetím JnK
Ahoj Sfingo. Vážím si tvého názoru i nabídky na pomoc.
poslední dobou jsem hodně na koni. Velice se mi to líbí žít život jako MUŽ. Jak ale oba víme, tak život není jen jízda na koni, ale i kontakt se zení ( někdy i obličejem :o) )
Nevím jestli jsem to někde psal, ale chyby jsou jedna z mála možností jak poznat sám sebe. Jak vlastně Bůh poznává sám sebe. Pokud budu otevírat a zavírat oči ve stejné frekvenci, jako mi někdo bude promítat jednotlivé obrázky, začnu si myslet, že je to moje realita. Pokud udělám chybu zjistím, že jsem někdo jiný, což mi dá obrovskou sílu začít něco dělat jako JÁ.
Ono by se dalo vyprodukovat mnoho takovýchto alegorií.
Proč myslíš, že bych o pomoc neměl požádat?
Mám jednu oblast, kde jsem úplně na koncáku a tak pokud budeš mít chuť probereme to v soukromí mailu, protože i když jsem na koni, nezapomínám, že je ještě třeba něco vyřešit. No a když to vyřeším na koni, nebo vedle koně, nemusím to řešit s obličejem na zemi :o)
S objetím JnK
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…