Nova Zeme

Co je to chyba?
Lze něco udělat chybně?
Kdo chybuje?
Chyba se posuzuje podle nějakého vzoru. Chyba je odlišnost od vzoru. Kdo ten vzor určil?
No jo, není to tedy jenom odlišnost?
Není odlišnost jedinečnost? Není náhodou jedinečnost nádherná ? Myslím že ji máme všichni rádi.

Co je pak touha po dokonalosti? Není to popírání své jedinečnosti, a tedy popírání své existence? Neřku-li popírání díla stvořitele?
Když si pak uvědomíme kolik času, prostředků energie a bůhví čeho investujeme do popírání jedinečnosti ( hledáním dokonalosti ) jde z toho na mě pocit kombinovaný ze smíchu, pláče a tlukotu do hlavy. Díky Hani za nakopnutí.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

POKUD MI BUDES STACIT

Odpovědět

xeno,szenami se nemerim,ani nesoutezim,takze zkouska nebude.
SLO O TANEC, PROC HNED NECO MERIT, JA TI NIC MERIT NEHODLAM :-D, ZMER SI TO SAM
KDO SI HRAJE NEZLOBI

Odpovědět

xeno,tak nevim,jestli si ted hrajes nebo zlobis?!snad to pochopis.

Odpovědět

ADAME STACI ZE TO CHAPES TY

Odpovědět

JnK.Chyby jsou naše chyby,když nejdeme tak, jak cítíme, že bychom měli jít.Dokonalost neexistuje mezi lidmi,jsme jedinečná individua.Jsme mozaika, která skládá celek.Přemýšlíš sám nad sebou.To je dobře.Dojdeš přesně tam, kam dojít chceš a máš.Ale nebudeš to mít jednoduché.Jsi silně individuální, ale také velice silný.Napojení na Tebe je nádhera, jsi jeden z mála opravdových mužů.Budou chvilky,kdy bys potřeboval pomoc, ráda bych Ti pomohla,eäle Ty o ni nepožádáš.Jsi muž s velkám M.Posílám Ti krásu,svobodu, všeobjímající duši.

Odpovědět

normálka holky.... se snad budu červenat :o)

Už mám zase nastartováno na článek. Dorazilo ke mě spousty mailu o měsíční meditaci, diamantovém světle a já nevím čeho všeho...... Budu to řešit s odesílatelkou....
S objetím JnK

Odpovědět

Ahoj Sfingo. Vážím si tvého názoru i nabídky na pomoc.
poslední dobou jsem hodně na koni. Velice se mi to líbí žít život jako MUŽ. Jak ale oba víme, tak život není jen jízda na koni, ale i kontakt se zení ( někdy i obličejem :o) )
Nevím jestli jsem to někde psal, ale chyby jsou jedna z mála možností jak poznat sám sebe. Jak vlastně Bůh poznává sám sebe. Pokud budu otevírat a zavírat oči ve stejné frekvenci, jako mi někdo bude promítat jednotlivé obrázky, začnu si myslet, že je to moje realita. Pokud udělám chybu zjistím, že jsem někdo jiný, což mi dá obrovskou sílu začít něco dělat jako JÁ.
Ono by se dalo vyprodukovat mnoho takovýchto alegorií.
Proč myslíš, že bych o pomoc neměl požádat?
Mám jednu oblast, kde jsem úplně na koncáku a tak pokud budeš mít chuť probereme to v soukromí mailu, protože i když jsem na koni, nezapomínám, že je ještě třeba něco vyřešit. No a když to vyřeším na koni, nebo vedle koně, nemusím to řešit s obličejem na zemi :o)
S objetím JnK

Odpovědět

RSS

About

Ivanka adminka Ivanka adminka created this social network on Ning.

Create your own social network!

Blahopřejeme Nové Zemi
k jejím 2. narozeninám!

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků víkend 12.12. a
13.12.2009 v Praze
Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

11 minutes ago
14 minutes ago
17 minutes ago
Nikolas.Lůů added 6 photos to the album 'My photos'
19 minutes ago
Violet and Ranni usvit are now friends
24 minutes ago
Nikolas.Lůů added a photo
25 minutes ago
Mohli byste jim prosím vyřídit ať letí domů? Potřebuju se opalovat a oni furt zaclánějí.
26 minutes ago
Myslím, že Láska, nieje celkom tým, čo si pod jej menom ľudia predstavujú. Láska k partnerke je väčšinou iba túžba, zakorenená v pohlavnej príťažlivej sile. A byť zamilovaný vôbec nemusí priniesť sladké šťastie, ktoré je tak automaticky s Láskou s...
27 minutes ago
Majda and Gonzáles are now friends
29 minutes ago
Ono ešte veľmi zaujímavý je fakt, že sa niekedy v snoch učím metódy, modely, vzorce, niečo čo ešte svet, alebo ľudia v ňom nevymysleli, neviem, či by to mohlo byť aplikovateľné. Inak sa vrátim späť k tvojmu snu o UFO, ja ich skôr vždy v sne pozor...
34 minutes ago
Nikolas.Lůů added a song
 play AudioTrack 10 - no artist
no title
37 minutes ago
42 minutes ago
Dík! Zdravím vás oba. Už jsem doma... :-( :-)
47 minutes ago
jenže tvůj problém je v tom, že všechno vidíš jenom z jednoho pohledu a to ze svého, jenže aby jsi někoho něco naučil, ne ho vystrašil potřebuješ znát pohled na věc mezi oběma pravdy, aby být jenom jejich součástí !!! Vždycky tu bude dobro a zlo, ...
49 minutes ago
49 minutes ago
Full Name ? plné jméno ? Nějak dochází odpovědi na otázky, nebo dochází otázky k odpovědím ? A není to fuk ? ach jo, zase od začátku*.01234567890ABCDEF ..... abeceda
50 minutes ago
Ta hudba zřejmě umožňuje nějaké cestování pomocí snu. Ukazuje nám tajemství
52 minutes ago
CuchulainMacLugh added 2 events
57 minutes ago
Moc zajímavé. Dík!
1 hour ago
Světlonoš gave a gift to Sarinie
From the Gift Store
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create Your Own Social Network

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service