Co je to chyba?
Lze něco udělat chybně?
Kdo chybuje?
Chyba se posuzuje podle nějakého vzoru. Chyba je odlišnost od vzoru. Kdo ten vzor určil?
No jo, není to tedy jenom odlišnost?
Není odlišnost jedinečnost? Není náhodou jedinečnost nádherná ? Myslím že ji máme všichni rádi.
Co je pak touha po dokonalosti? Není to popírání své jedinečnosti, a tedy popírání své existence? Neřku-li popírání díla stvořitele?
Když si pak uvědomíme kolik času, prostředků energie a bůhví čeho investujeme do popírání jedinečnosti ( hledáním dokonalosti ) jde z toho na mě pocit kombinovaný ze smíchu, pláče a tlukotu do hlavy. Díky Hani za nakopnutí.
Chyba...to je vlastně stav, kdy zjistíme, že tudy tedy ne, že tohle, nebo takhle to není to jak to má být. Čili je to upozornění, že napříště jinak. Takže chyba není zas tak špatná věc, je to kontrolka, jestli jsem správně, či už ne.....odrazový bod k nápravě .-)...čili velmi užitečná věc.
chyby jsou podstatou vývoje a změny, vlastně "chyby" v replikaci DNA jsou motorem evoluce
udělat chybu není špatné a ten, kdo chybuje není špatný, chyba je prostě jen chyba
co je to vlastně chyba? - včera jsme lepili polystarenové podhledy, v životě jsme to nedělali, takže to bylo stylem pokus-omyl. Bylo to odpoledne plné chyb. Mám nějakou představu, čeho chci dosáhnout a teď začnu něco dělat, např.řezat polystyrenové lišty tak, aby svíraly pravý úhel a přitom doléhaly ke stropu i ke stěně, pokus č.1 - řežu, blbě, došlo k chybnému úsudku, pod jakým sklonem řezat, úsudek a pokus č.2, už je to lepší, ale ještě ne ono. Po hodině experimentování jsme na to přišli, jen díky chybám a poučení se z nich.
Pro mě je chyba to, že dosáhnu něčeho jiného než jsem zamýšlel- můžu se poučit a zkusit to znova nebo přehodnotit svůj záměr a uvidět pozitiva dosaženého výsledku - jako ten chlapík, co vymyslel ty žluté lepící papírky, původně chtěl vytvořit superlepidlo, nepovedlo se, hmota, co namíchal lepila málo, a pak dostal nápad...
Kamile, tys mi připoměl animovaný seriálek Pat a Mat - A je to....ti dva jsou legrační, jak si tak krásně umí poradit se vším co dělají...jedna větší blbost než druhá....dělat chyby je vlastně jedna velká legrace, když se tak na ten seriálek koukám .-))))
jo,jirko Lotova zena se kdysi ani neotocila, jen se ohledla a zkamenela, i vtom podobenstvi o pluhu, pracujes s pluhem mas jit pred sebe, kdyz se otocis, co delas, asi zacinat nanovo, protoze jsi tam uz byl. ale jinak mas urcite pravdu, protoze zijeme v dobe, kdy kazdy predek muze byt zadkem, a kazdy zadek predkem.
i krok vzad je cestou vpřed...znám pěknou hru, kde právě schopnost udělat krok zpět často vede k cílí, a lidem chvíli trvá než na to přijdou, protože jsme jak naprogramovaní na to vpřed vpřed vpřed
to urcite bude moc krasna hra pro krasne lidi, presne Kamile,kdyby kazdy umel ustoupit o .krok, o to by tu byl POKROK.Kazdemu pokroku predchazi zakrok. Velice zajimava myslenka. Jsi proste filosof.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…