Jak jste prožívali listopad 89? Co jste dělali?, jak na tu dobu vzpomínáte? O čem jste tehdy snili a co se z těch snů stalo realitou? A co ne?
A protože tu jsou i lidi, kteří tu dobu nezažili nebo si na ní nepamatují, tak mám otázku i pro ně: jak jste se dozvěděli, že byla nějaká revoluce a co si o tehdejších událostech myslíte?
Permalink Reply by Sanny on November 17, 2009 at 10:28am
Taky - a taky se SYSTÉM snaží, aby zůstal u moci co nejdéle. Na kolik let ještě se tváří ten současný - na 40 let ?
Nebo na VĚČNOST - protože přece nic lepšího nikde jinde ve VESMÍRU vůbec nemůže existovat ??
Sice je naše ekologická spotřeba už 1,23 Země - ale přece to neva - JEŠTĚ pár let se to nepozná :o)) My na dluh PŘECE nežijeme - to dělali jen komouši.
Co bysme neobětovali našemu starému dobrému ROZVINUTÉMU kapitalismu NEOMEZENÝCH možností.
Sanny, ty jsi ten SYSTÉM, jsi jeho součástí, tady nejsou žádní ONI, kteří za to můžou. kdežto ty jsi nevinen a z obliga. NE. Dokážeš přijímat tuhle zodpovědnost?
Svými řečmi nikoho nezměníš ani nepřesvědčíš, ale můžeš nás inspirovat svým vlastním příkladem. Zatím mě tvá slova neinspirují, jsou plná neklidu a nasrání, sarkastická a nelaskavá, hodně daleko od harmonie a od tebou vzývaného "života jako rodina". Rozrážíš tady otevřené dveře...opravdu to je to, co chceš?
Součástí jsem, to víme :o)
Svými myšlenkami mohu změnit toho, kdo je pro ně připravený, to víme taky oba :o)
To další je tvůj pocit... ale ruku na srdce - jen blázen se dokáže celý den usmívat :o)
Někdy je potřeba pojmenovat VĚCI takové jaké jsou - tedy tobě se zdá dnešní režim laskavý? Pokud jo - je to tvůj osud a tvé přání.
P.S. Je fakt, že opravdu skoro nikomu neva, že 1,23 planety navíc........
Ty jsi to taky nechal bez povšimnutí přitom to bylo to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ - jsou to jen taková čísla...
P.P.S. měj se hezky... dnes asi slavíš, tak jen to nej
slavím stále a stále se usmívám ... je mi jedno, co si o tom kdo myslí a jak mě hodnotí.
nevím jestli je režim laskavý nebo ne, přesto laskavost je to, co dávám já, bez ohledu, co si o tom kdo myslí a co dávají druzí
Věřím totiž, že budoucí svět je výsledkem toho, co děláme dnes, jako je současnost výsledkem toho, co jsme dělali v minulosti.
Včera za mnou přišel kamarád, že musím podepsat tu petici proti spalovně. Zeptal jsem se ho, co chce. "Nechci spalovnu," odpověděl. "Ale já se tě ptám, co chceš. Až přijdeš s peticí, kde je napsáno, co chceš, tak jí podepíšu." - A co chci já? chci čistý vzduch, čisté vody a čisté vztahy....
ja som pred dvadsiatimi rokmi este chodila na zakladku a ako dvanast rocnu ma hodne jedovalo ze prave toho 17-teho novembra sme boli v skole v prírode a nebola som na namesti a nezazila tu atmosku...
:)))))
sloboda je krasna vec,
len by som rada zacitovala Winstona Churchilla:
Liberální demokracie je ten nejhorší způsob vlády, jaký si umím představit. Až na to, že neexistuje žádný lepší.
Permalink Reply by Jája on November 18, 2009 at 8:59pm
Já vlastně pořádně nevím, jak to se se mnou přesně bylo. Věděla jsem, že bude ten studenský pochod, ale mé dcery byly ještě dost malé a tak nějak spíš časových důvodů jsem nešla. Za to můj syn už byl na střední škole a tak se zúčastnil a tak měla jsem hned z první ruky informace o Národní. Měl při té hrůze šťěstí, protože je v tom nejhorším, je někdo z okolních domů pustil do svého bytu a ukryl, než mohli jít bezpečně domů. Ale taky nějakou tu ránu obuškem přece jen dostal, ale nemusel projít tou bicí uličkou. Ostatní demostrace jsem už prožila osobně. Na Letnou už jsem šla i s mými dcerami
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě.
Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí.
Zmatek m…
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji