Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)
Vlastně mě ta otázka celkem hlodá už dlouho. Mayové byli technicky a matematicky na tom velice dobře, tak co je vedlo k přesvědčení, že toto datum má být něčím zvláštní? Jestli třeba předpovídali dopad nějakého asteroidu...ale to mi sedí spíše na hollywoodské scénáristy;o) No..to, co předpovídali se mohlo za tu dobu změnit, nebo ne. Rozhodně jsem zvědavá, co v ten den přijde. Tou dobou budu nejspíš pracovat na bakalářské práci, tak doufám, že se nebudu muset vymlouvat, že mi ji slapová vlna odnesla=oD
samozřejmě to nevím. sebral jsem informace z různých článků od různých lidí a dal to dohromady tak, jak mi to připadlo nejlogičtější. Nevím, co víc udělat pro to, abych se přiblížil pravdě.
Jestli zde někdo sleduje Hvězdnou bránu (nyní ji na Nově opakují), tak v pátek běžel díl, jak Jonas měl vidění do blízké budoucnosti. Tím vznikl argument, že budoucnost je předem daná a stačí znát jen rychlost každé částice ve vesmíru. Poté předpověděl jakési napadení Země nepřítelem, ale tím, že se uskutečnilo "něco jinak", změnil budoucnost a předpověď se neuskutečnila. Ale na začátku dílu byla zmínka o dávném proroctví: přijdou lidé z jiné planety a tamější obyvatele zachrání od útrap falešného boha,a to se také stalo. Myslím, že to byl nádherný příklad, kterak si vyložit i tuto situaci se "záhadným" datumem 21.12.2012. Základní osnova je daná, ale svými činy vytváříme spletitý "román" s mnoha odbočkami, kterými můžeme zamýšlený děj poupravit, aby ve výsledku vypadal alespoň z části tak, jak bylo původně v plánu.
Viděná budoucnost? Toto slovní spojení znám coby proroctví...tedy do vzdálenější budoucnosti. Člověk má až realistickou vizi toho, co se bude dít. Tento dar mělo(má) málo lidí, takže podle čeho se rozhodujem? Učiníme nějaký krok, ale nemáme tušení, jestli to tak mělo být nebo jestli to nebyl krok stranou, který ovšem také vede k předem určenému cíli. Jedná se jen o kratší a delší cestu, buď si to usnadním anebo ne. Důležitý je přítomný okamžik, tím tvoříme další přítomný okamžik. Proto mě fascinuje ta předpověď. Někdo před stovkami let určil rok 2012 jako konečný...podle čeho? To je to, co mě zajímá, ale nenašla jsem na to (zatím) odpověď. Na čem závisí, jestli se budoucnost lidstva naplní či ne? Kdo a jak se rozhodne, zda ji změní nebo nechá naplnit?
Ano. já si myslím, že budoucnost není daná. Nic není vyhráno ani prohráno. Neustále je šance všechno změnit. Je třeba vyvinout úsilí, abys se věci vyvíjeli směrem, který chcem.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…