Nova Zeme

Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Pro mě pečení dortu dceře k narozeninám. Co když to bude můj i její poslední? :-)
S apokalypsou rozhodně nepočítám, mám jiné plány.

Odpovědět

Vlastně mě ta otázka celkem hlodá už dlouho. Mayové byli technicky a matematicky na tom velice dobře, tak co je vedlo k přesvědčení, že toto datum má být něčím zvláštní? Jestli třeba předpovídali dopad nějakého asteroidu...ale to mi sedí spíše na hollywoodské scénáristy;o) No..to, co předpovídali se mohlo za tu dobu změnit, nebo ne. Rozhodně jsem zvědavá, co v ten den přijde. Tou dobou budu nejspíš pracovat na bakalářské práci, tak doufám, že se nebudu muset vymlouvat, že mi ji slapová vlna odnesla=oD

Odpovědět

napsal jsem takové shrnutí o tomto roku na forum.jste tam vítáni:)
http://novazeme.ning.com/forum/topics/2012-shrnuti

Odpovědět

samozřejmě to nevím. sebral jsem informace z různých článků od různých lidí a dal to dohromady tak, jak mi to připadlo nejlogičtější. Nevím, co víc udělat pro to, abych se přiblížil pravdě.

Odpovědět

Samé pekné čísla,2 je duchovnosť.Ja si tiež myslím,že sa nič nestane.

Odpovědět

jestli se nic nestane, tak všechny zvu na pivko:)

Odpovědět

Jestli zde někdo sleduje Hvězdnou bránu (nyní ji na Nově opakují), tak v pátek běžel díl, jak Jonas měl vidění do blízké budoucnosti. Tím vznikl argument, že budoucnost je předem daná a stačí znát jen rychlost každé částice ve vesmíru. Poté předpověděl jakési napadení Země nepřítelem, ale tím, že se uskutečnilo "něco jinak", změnil budoucnost a předpověď se neuskutečnila. Ale na začátku dílu byla zmínka o dávném proroctví: přijdou lidé z jiné planety a tamější obyvatele zachrání od útrap falešného boha,a to se také stalo. Myslím, že to byl nádherný příklad, kterak si vyložit i tuto situaci se "záhadným" datumem 21.12.2012. Základní osnova je daná, ale svými činy vytváříme spletitý "román" s mnoha odbočkami, kterými můžeme zamýšlený děj poupravit, aby ve výsledku vypadal alespoň z části tak, jak bylo původně v plánu.

Odpovědět

Ano, změnit lze. Ale nikdo neví, jestli svým činem budoucnost změnil, nebo vyplnil.

Odpovědět

Viděná budoucnost? Toto slovní spojení znám coby proroctví...tedy do vzdálenější budoucnosti. Člověk má až realistickou vizi toho, co se bude dít. Tento dar mělo(má) málo lidí, takže podle čeho se rozhodujem? Učiníme nějaký krok, ale nemáme tušení, jestli to tak mělo být nebo jestli to nebyl krok stranou, který ovšem také vede k předem určenému cíli. Jedná se jen o kratší a delší cestu, buď si to usnadním anebo ne. Důležitý je přítomný okamžik, tím tvoříme další přítomný okamžik. Proto mě fascinuje ta předpověď. Někdo před stovkami let určil rok 2012 jako konečný...podle čeho? To je to, co mě zajímá, ale nenašla jsem na to (zatím) odpověď. Na čem závisí, jestli se budoucnost lidstva naplní či ne? Kdo a jak se rozhodne, zda ji změní nebo nechá naplnit?

Odpovědět

Ano. já si myslím, že budoucnost není daná. Nic není vyhráno ani prohráno. Neustále je šance všechno změnit. Je třeba vyvinout úsilí, abys se věci vyvíjeli směrem, který chcem.

Odpovědět

Míšo, dáš mi kontakt na tu léčitelku. Možná mi taky pomůže.

Odpovědět

Určitě, ale nejsem si jistá, zda mám aktuální číslo, stačí to až večer? Zeptát se taťky, až přijde, ten ho bude mít stoprocentně správně;o)

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
5 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
32 minutes ago
43 minutes ago
44 minutes ago
45 minutes ago
46 minutes ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
59 minutes ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
1 hour ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
1 hour ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
1 hour ago
Krásné.
1 hour ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
2 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service