Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)
Tak fajn. Tyyyyyjo!!! Říkáš, že vyléčila i rakovinu? Jsem jako na trní... Co když mi pomůže vrátit zrak?...
Až si budeš tím kontaktem jistá, tak mi ho prosím pošli na
lvamos@seznam.cz
Díky :-d
Vyléčila a časem bude umět ještě víc, už totiž postoupila na své cestě dál. Je první z nás a my ji budeme následovat. Teď to asi vyzní dost divně, ale pokud sis to vybral, tak Ti určitě pomůže. Určitě se ozvu, doufám, že to stihnu ještě dneska=o)
21. 12. 2012 (v 11 hodin 11 minut) se na několik vteřin dostaneme do galaktického nulového času - galaktické červí díry (směřující přímo do středu, tedy do centrálního slunce galaxie Andromedy, od které jsme se kdysi oddělili) přes kterou se dá projít do jakéhokoliv časoprostoru (světa s lineárním časem) nebo dimenze (s nelineárním časem, páté a vyšších dimenzí kam směřujeme) anebo přímo do centrálního slunce (bezčasové úrovně kosmického vědomí - existence) této galaxie a zakotvit tam třeba i natrvalo (pokud se tedy bytost tak rozhodne a bude svými vnitřními frekvencemi s tamější realitou souznít).
Pokud se stanete myšlenkovou bytostí (tím že svou dobrotou - harmonií splynete se svým vyšším - světelným já), tak se od té doby budete moci kdykoliv libovolně teleportovat (přes světelná vlákna, kterými jsou jednotlivé časoprostory a dimenze navzájem propojeny) do kterékoliv úrovně existence této galaktické a tam se zhmotňovat do jakékoliv podoby, tvarů a projevů existencí, jaké si jen budete přát.
Přeji každému šťastný let a hladká přistání! :-)
Ještě něco. Každá čakra je červí děrou, která vede do určitého světa - úrovně vědomí, čili časoprostoru či dimenze kosmického tvoření. Do nulové, bezčasové úrovně kolektivního vědomí určité úrovně existence (jejichž centrem vědomí a zdrojem energie je slunce, které dodává energii do příslušné úrovně - dimenze kosmického tvoření) se ale dá dostat jedině přes srdeční čakru, neboť jedině tato středová čakra slučuje duchovní energii rozštěpenou na Jin & Jeng do energie nulového bodu, kde je Jin & Jang opět v rovnovážném nulovém stavu do té doby, dokud není něčí vůlí či touhou opět rozštěpena na dvě Jin & Jang polarity, jejichž vzájemnou interakcí je naprosto vše vně projevené stvořeno.
Čili, není třeba čekat až do 21. 12. 2012 na galaktický nulový bod, jelikož do jiných světů, to znamená i do páté dimenze (a odtud buditeli chtít opět zpět), se dá dostat kdykoliv jindy přes srdeční čakru a to tím, že se bytosti svými vnitřními frekvencemi podaří sladit s harmonickými frekvencemi této čakry.
Více na: www.trefy.cz/zakonitostitvoreni a na: www.trefy.cz/podstataveskerehotvoreni a na: www.trefy.cz/ZivePredstavy
Jin & Jang samo o sobě není ani disharmonické - negativní ani harmonické - pozitivní! To teprve až program v těchto polaritách (vtištěný vůlí a touhami individuálních bytostí pracující s těmito energiemi) v nich vytváří buď harmonické či disharmonické frekvence.
Myslím si, že táto téma sa netýka až tak osobných názorov, ale toho, čo je skutočne reálne. Z toho dôvodu tu uvediem len to, čo som ocenil v príspevkoch k tejto téme od ľudí, ktorých názory plne akceptujem.
Dr. Rudolf Steiner vo svojich prácach uviedol, že začiatok XX. storočia vykazuje znaky apokalyptického vývoja. Teda tu je priamy odkaz na Zjavenie Jána, priameho žíaka Kristovho, ktorý spísal apokalypsu vo veku 90 rokov na ostrove Patmos. Jeho evanjelium možno považovať za vrcholné dielo kresťanského mysticizmu.
Iné dielo, ktorého význam pre vnímanie Apokalypsy, či predpovedaného konca sveta, je dielo novozélandskej kinematografie pod názvom Tichá zem. (Žiaľ nespomínam si na meno režiséra.) V tomto diele je vykreslená situácia, v ktorej sa ocitá materiálny svet a skupinka hrdinov, ktorí prežijú zmenu časovej štruktúry. Odporúčam všetkým, ktorých zaujíma, čo môže nastať v roku 2012. Tento film totiž neobsahuje žiadnu z triviálnych katastrofických vízií, ale odovzdáva iba morálne posolstvo. Zoltán
Zaiste, máš právo vidieť to celkom opačne... To chápem. Lebo myslenie a cítenie sú ukotvené na dvoch opačných brehoch, alebo ak chceš - v opačných hemisférach. Nemôžem ale ja povedať o Tebe, že Tvoje pocity budú nesprávne len preto, že ja osobne pociťujem z týchto otázok niečo odlišné. To by bolo z mojej strany egoistické. Je teda pre každého správne zostávať na vlastnej pôde. Zoltán
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě.
Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí.
Zmatek m…
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."