Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)
podle čeho jen v lichých dimenzích? Bytosti Sil Světla mají základny i na měsíci ve 4té dimenzi, hned vedle základen Sil Temna!!!! všechny hranice určuje pouze stvořitel aby se bez problémů zobrazila plnost negativního stavu. Vesmírní přátelé cestují dokonce mezi dimenzemi a je jedno kdo je v jaké.
Pokud pozvednete své vědomí, a stanete se vyšší bytostí, potom hranice už prakticky neexistují!
Vše hmotné je ve své podstatě jen zhmotněný sen - představy našich kolektivních vizí, tvořených aktivitou našich bujných vědomí, tvořící svou aktivitou světlo. Čili vše, tedy i planeta jsou jen frekvence živého světla - vědomí, které se modelují do takových podob a tvarů, jaké do nich svými vnitřními přesvědčeními plánujeme - vkládáme.
To znamená, že jakmile tato planeta postoupí do vyšší dimenze a to se nejpozději v prosinci 2012 stane, tak se vše na ní existující bude muset též přizpůsobit těmto vyšším frekvencím - vibracím planety, nebo budou muset odejít do jiných světů, kde stále existuje nižší frekvence, třídimenzionální realita - svět. Kdo se kam rozhodne jít je jen a jen na jejich osobní svobodné vůli!
Více podrobností najdeš na: www.trefy.cz/ZivePredstavy
Již teď dochází k dělení dimenzí (tvoření nové, vyšší dimenze, odvozeniny tohoto světa v mnohem lepším vydání) a po prosinci 2012 3 dimenze zcela zanikne a bude existovat již jen 4. a 5. dimenze, přičemž z té čtvrté se bude moci přes dimenzionální nějaký čas stále přecházet do té vyšší, páté. Více na: http://novazeme.ning.com/forum/topics/svet-po-posunu-do-vyssi
Ty nevíš, že samochvála "smrdí"? Kdybys opravdu byl tím za koho se tu vydáváš, tak by ses s tím nechlubil, neboť vyšší - duchovní bytosti se tím, ani ničím jiným, nechlubí.
To je divný. Ten předešlý vzkaz (o samochvále) jsem vložil pod vlákno ARNAPa a najednou je pod Ticháčem! Když ARNAP svůj příspěvek vymazal, tak by můj, na něj navazující vzkaz, měl automaticky zmizet současně s tím jeho a ne se ocitnout pod někým úplně jiným.
Ano, žádná pravda není absolutní, neboť VŽDY záleží na úhlu pohledu a na smýšlení jednotlivců i kolektivu jelikož ti všichni spoluvytváří osobní a kolektivní realitu. Navíc, každá pravda je naprosto vždy relativní a proměnná! Více na: www.trefy.cz/iluzepravdy
Když budeš chtít a budeš na to připraven, tak nemusíš zůstat na této planetě (která po roce 2012 bude pokračovat svou životní pouť v páté dimenzi), ale můžeš se vrátit domů, tam, odkud pocházíš. Není to ale podmínkou!
V nulovém čase, který bude trvat ekvivalentu rovnající se zhruba 7 vteřin, se tato planeta dostane do souladu s osou - červí děrou směřující do centra galaxie, čili do jejího centrálního slunce a přes tuto červí díru, světelnou dálnici (zrovna tak jako přes svou srdeční čakru, kde je Jin & Jang v rovnovážném souznění) se dá silou touhy či vůle přemisťovat rychlostí myšlenky do kteréhokoliv časoprostoru či dimenze existující v této galaxii.
Pokud s tamějšími frekvencemi ale nebudeš souznít, tak se tam nebudeš moci dostat - promítnout, neboť pouze stejnorodé energie - úrovně vědomí a jejich frekvence se vzájemně přitahují.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
Strašice - záhadný dům
Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny.
Jedním z nábojů jsou…
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
"...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..." :)))))) to je fakt dobrej vtip :)
ta změna vědomí nebude otázka jediného večera, bude to trvat asi tak do roku 2070, ale rozhodně se to týká i Číny a Afriky. Ona ta chudoba je totiž relativní a může zmizet velice rychle jen tím, že změníme pohled na svět. Dnes jsou za bohaté považov…
Potřebujete léčení, jste zraněni? Nebo někdo blízký? Pomohou vám zde nejen léčitelé, ale podpoří všichni, kdo chtějí druhým pomoci modlitbou a posíláním láskyplných a přejících myšlenek.