Nova Zeme

Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Ja si myslim, ze ani den pred tym, teda 20.12. 2012 nie je na zahodenie. Tiez na pohlad pekny datum no nie? dokonca sa mi zda viac zapamatatelny, ale zrejme to tym Mayom matematicky na tento den nevychadzalo. Vlastne je to asi jedno, prajem naozaj sebe aj vsetkym ostatnim vela radosti, usmevov a velmi casto dobru naladu.Najcastejsie ako je to len mozne!
Bavte sa!

Odpovědět

Zdravim ...musim se priznat ,ze jsem tu poprve ,ale jak jsem cetla nektere clanky a nazory na rok 2012 tak jsem hodne prekvapena ..ja ziji v usa a hodne se zajimam o spiritualni zivot a take co se ho vse tyka..ale koukam,ze tady lide se divaji na vse hodne positivne coz me hodne prekvapuje....lide u nas rikaji ,ze energie se hodne zmeni a lide budou vice vyspelejsi a vice se budeme menit i vzhledove....rada bych se dozvedela vice a hlavne jaky mate na to vy nazory....dekuji petra:-)

Odpovědět

tak tak:o)

Odpovědět

Nemyslím si zrovna, že na této planetě žije bezpočet andělů a čistých duší bez karmy, aby si totiž mohli vlastní vůlí a svojí myšlenkou a přáním jaksi naprogramovat, jaká bude realita onoho dne toho roku 2012, jak zde někdo napsal, že ten den přinese to, co si budeme přát..Pokud vím, tak všichni jsme bytosti hříšné, čili s karmou, která nám zde jaksi nohu víže k této zemské hroudě...Z hlediska nejvyšší moudrosti při pátrání po nejvyšším smyslu bytí bychom spíše měli hledat cestu, jak již karmu nevytvářet a nebo se nějak dopátrat či nechat se přivést k odpovědi na otázku, jak se této karmy zbavit... Zajisté, i lidské bytosti mohou mít v sobě mnoho lásky, kterou by rády věnovali pomoci bližním apod.., ale domnívám se, že dokud sami nejdříve niterně nevyvázneme, nemůžeme příliš účinně pomoci druhým...Tak jako podle skutečných Mistrů mystických vhledů je již před naším narozením dán počet soust, které sníme a počet nádechů, které vykoná naše bránice a ani o jeden víc, tak i onen rok 2012 bude pro každého výslednicí toho, co převažovalo v jeho všech předcházejících životech... Pokud tento datum bude skutečně ono síto, kterým neprojdou nečistí, zatížení, zatvrzelí a hříšní, pak to znamená, že do onoho datumu si svoji karmu zde ještě prohlubují a jejich míra tzv. hříchu se zde naplní ještě nějakým mechanismem do onoho datumu...Takže už okamžiky našich narození jsme roztříděni směrem k tomuto datumu...pokud opravdu půjde o fyzické převibrování, což je z hlediska další existence nutné...nejde prostě vyhladit lidstvo a pak po padesáti letech sem znovu naočkovat nějaké lepší lidské bytosti z nějakého kosmického inkubátoru...Tedy pokud nedojde k oné panem Bendou avízované evakuaci...což by byl krajní zásah do svobodného vývoje lidstva, který jiné zdroje zcela vylučují...Na základě i současného dění se domnívám, že DO ONOHO ROKU 2012 prostě ti, jejichž vibrace jsou příliš hrubé odejdou na nejspíš tuto tzv. prasečí chřipku, neboť tak nějak logicky i přestupování vesmírných zákonů samo o sobě rozbíjí imunitu...takže ti, kteří již převibrovávají aniž by to třebas tušili, tak ti tu chřipku pocítí jako chřipku klasickou a ti, jejichž myšlenkové pochody jsou příliš nízké, ty to prostě zkosí jako středověký mor kdysi... Připomeňme, že i Nostradámus coby člověk plnící vyšší poslání nejen že ve Francii jeho dní řádící mor nechytil, nýbrž jej naopak prokazatelně dokázal léčit, jsou o tom dokumenty... Tento příklad je myslím špičkou ledovce. ale je snad dobrým zpodobněním toho, že ten, kdo cítí nějaký úkol zde na Zemi, nebo našel vyšší smysl své existence, nebo se svojí pomocí druhým odevzdává v pokoře a zbavuje se tak sobectví a ega...tací si opravdu jakoby programují vstup do nové doby... ale to, že nyní činí dobro a jejich myšlenky jsou jaké jsou--to je kladným součtem výsledků jejich minulých životů... Pokud se ale vrátím k nakousnutému tématu na začátku- je dosažení ráje na Zemi naplněním smyslu života? Je snad rájem znovu a znovu se rodit v bolestech do úplného nevědomí a být nadále osudovou hříčkou výslednic minulých skutků konaných vždy v nevědomosti..?? Ano, i ten nejhorši zločinec či masový vrah by svých skutků nebyl schopen bez oné nevědomosti, kterou si -připusťme, kdysi sám zastřel svůj zrak hromaděním dalších a dalších přestupků v různých životech až jej síla těchto skutků setrvačně dotlačila jednat pod komandem karmických bytostí, které jej použily coby svůj nástroj na šíření temna na Zemi a tím komplikací vývoje ostatních....avšak... : Domnívám se, že jen Bůh může soudit pohnutky v nitru někoho, kdo třebas v afektu vykoná např. vraždu.. Z toho, co jsem zde napsal chci tedy vyvodit, že existují dvě verze smyslu života: jedna čeká na ráj na Zemi, kde se domnívá, že navěky bude v harmonii s ostatními pobývati.. Skuteční duchovní Mistři nám však přinášejí poznání, že ráje ať astrální, nebo fyzicko- planetární jsou pořád oblastmi vytváření a splácení karmy a že tímto způsobem nelze dosáhnout úrovní věčných - čili Nebe neboli spásy duše, jinak řečeno naše duše nepocházejí ani ze Země, ani z ráje, ani z astrálu, nýbrž z mnohem vyšších úrovní věčných- úrovní Slova, které bylo na počátku...ano, duše ja kapkou tohoto oceánu, kapkou samotného Otce a dle Mistrů jako byl Ježíš nelze se navrátit do původního domova duší - k nebeskému Otci jinak, než skrze a pomocí Slova-Logosu, či Ducha svatého, kerý na Zemi přináší některý u Otcem seslaných nositelů - Synů této energie, která jediná je schopna smýt karmu - naše hříchy z našich duší... Ano, dle východních nauk zde někde na Zemi v každé době vždy žil takovýto vyslanec- dokonalý Mistr Ježíšovy úrovně a poslání....nikdy nepřišel založit nějaké náboženství- to bylo po smrti těchto Vyslanců vždy určitými podnikateli v kněžských rouších zneužito v byznysu jménem náboženství---Ale tito ručitelé měli a mají za úkol provést to, co nemůže nikdo jiný, kdo od Otce toto poslání nemá: totiž očistit energií Slova OTCEM PŘEDEM VYBRANÝ PŘESNÝ POČET DUŠÍ, které dokonalý Mistr zasvětí do metody, kterou pro tyto své ovce zvolí, a tak je vezme s sebou vnitřní mystickou metodou nad oblasti hmoty a karmy většinou ještě za jejich životů... Dle dokonalých Mistrů je toto jediná, věčná, Otcem duší stanovená metoda, jak odtud vyváznout, a proto je dle nich snem dokonce i andělů se narodit na tuto Zemi, která je ustanovena pro tyto boží duše- tzv. Boží děti právě k této metodě vyzvednutí z pomíjivých plánů kola převtělování a karmy, které je jinak nekonečné... Toto je pravá velikost Ježíše, nebo Buddhy, Kabíra a nebo oněch prorokovaných budoucích Parsifalů či Parsifalek, kteří přijdou...oni přijdou právě pro své duše, které odtud osvobodí i kdyby to právě byly nevěstky nebo podobně zatížené duše, protože jen Otec zná jejich zásluhy kdesi hluboko, než si vytvořili karmu dnešní.... Takže debatu o roce 2012 bych uzavřel tím, že se jedná možná o velký skok pro lidstvo, ale jen malý krůček pro člověka, který má v sobě velikou touhu navrátit se přímo tam, odkud pochází všechny duše...Tento vnitřní tah, tuto niternou touhu po skutečném, opravdovém a věčném původním domově duší - který je jen u Otce -nazval myslický Mistr Mirdad VELKOU NOSTALGIÍ DUŠE, která nemůže být uspokojena nijakým pozemským rájem, drogou, lidským vztahem. ale jen tímto přátelstvím s Bohem, který v okamžiku jeho života na sebe vezme formu Mystického Mistra - spasitele duší - Syna Božího, čili nositele paprsku Stvořitele -Ducha svatého- což je ona prvotní a nejvyšší energie, která je koncentrátem božství a je podstatou Otce samotného.... Zde jsem vám popsal a doufám dostatečně vystihl důležitost a smysl budoucího prý již blízkého onoho Parsifala, dle některých po něm se narodí Mistryně- dle mé domněnky jeho následovnice...Mistři totiž obvykle před svým odchodem ze Země jmenují nástupce v tomto nejvyšším poslání. Tak jako byl Mistrem Ježíše Jan Křtitel a Ježíšem byl zase jmenován Petr, /který zřejmě následovníka nestačil jmenovat či spíše není znám../. Co více dodat? Z tohoto hlediska by onomu budoucímu Mistru, který je přezdíván jako Parsifal či Druhý příchod, onen rok 2012 jen usnadnil práci ve vysvobozování jemu Otcem zaslíbených duší...tento rok by mu totiž umetl cestičku a tak by bylo zamezeno, aby byl jako jeden z mnoha příliš brzy odstraněn ze světového jeviště....Čili : doufejměž, že opravdu čas trhne oponou a rok 2012 bude přípravou pro příchod dalšího - druhého Krista - -osvoboditele konkrétních duší ...Kdo chce zde budovat ráj, ten dle mého ještě nedospěl prostě do fáze oné velké nostalgie a touhy po Otci...toť vše...co vy na to? ..Michal.

Odpovědět

Dodávám jen, že půjde o druhého Mistra zde na západě...Nikoliv o druhého Krista v dějinách...tito Mistři byli na Zemi ve všech časech na různých místech / -v minulosti zejména na východě v Asii od Persie po Indii../, kde žily duše jim Otcem předurčených ke spáse skrze ně... Michal.

Odpovědět

Jsem hodně mile překvapená,že něco takového sem někdo napsal. Cítím to podobně. Jde to i z mého života.

Odpovědět

Velice zajímavé, kombinace východního a západního myšlení. Někdy to může mást...Mistrů je na Zemi hodně, jeden dojde poznání jako první a postupně ho budou následovat ostatní. Bůh je všechno, ta původní látka, ze které vzniklo naprosto cokoliv, co vidíme i nevidíme. Realizuje se skrze nás, a proto nezasahuje do dění. On je my. Jakýmkoli zásahem by narušil naši svobodnou volbu, svoji svobodnou volbu, proto to nedělá. Takže vše, co se nám děje, si vytváříme sami. Je to možná těžké slyšet, ale je to tak. Různá rčení vycházejí z pravdy: Co zaseješ, to sklidíš., Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Je to to samé. Naše činny, slova, myšlenky se projeví, ať pozitivně či negativně. Pořád se něco děje, i obyčejná hádka dvou manželů přispívá do dění, nejsou to jen "velké" věci jako války, krize, nemoci, ale také ty "malé", ty, co se dějí každou chvíli a není jim přikládán takový důraz ...roku 2012 to možná poznáme, otevře se "nová" cesta a velké zástupy jsou na ni připravené, další se možná přidají. Myslím, že každý zde je připraven na nějakou změnu, vyplývá to z vašich komentářů, jsou plné nádherných myšlenek. Jen tak dál=o)

Odpovědět

Poslední dobou jsem se zajímal hodně o tenhle datum. Však nevím co by se mohlo stát zrovna tento den. Vím, ale že lidstvo si zadělalo na pořádnej malér s přírodou a teď nám teče do bot. Mluvím o globálnim oteplování a potravnim řetězci. Hrozí zánik spoustu důležitých druhu zvířat. Hrozí povodně, přírodní katastrofy a války. Hrozí takovej hladomor, že lidé budou pojídat jeden druhého. Určitě to nebude 21.12.2012 ale později, pokud proti tomu něco neuděláme. Muselo by se lidstvo výrazně změnit a něco dělat proti globálnímu oteplování. Muselo by se lidstvo sjednotit za stejnou věc, protože jde o naši planetu. Varování slyšíme na každem rohu a do teď jsme proti tomu nic moc neudělali, protože jsme tomu nevěřili, nebo jsme o tom nevěděli. Pod vládou peněz se necháváme zotročovat a vědomky nevědomky ubližujeme celé Zemi. Zároveň přichází nová energie z kosmu, která posune lidstvo z třetí dimenze na čtvrtou a pátou. Musíme se naučit zvládat naše emoce. Vytvářet si světelné tělo. Přestat hamounit, stresovat, ubližovat sobě i druhým a začít žít s láskou ke všemu. Ti co tak neučiní, budou více smutní a ti co tak učiní, budou více šťastný z každé maličkosti. S láskou se nechám překvapit co příjde nebo nepřijde.

Odpovědět

Jakmile si uvědomíme to, že naše osobní postoje a pocity (které mohou být ukryty hluboko v našem podvědomí) k tomu co jsme kdy komu či čemu udělali jsou příčinnou tvoření tzv. Karmy a vzetím na vědomí toho, že požádáním o odpuštění (stačí pouze mentálně), upřímnou lítostí toho co jsme komu kdy provedli špatně a změnou smýšlení (zaměřením se na to co si přejeme a upřímnou lítostí vyrušení emocionálních vazeb na to co jsme kdy neudělali dobře) lze zrušit i tu nejtěžší Karmu, tak se staneme vědomími tvůrci osobní reality a svého osudu.
Čili náš a planetární osud leží ve způsobu našeho nového smýšlení a v anulování starých, disharmonických emocionálních vazeb, které nás spojují vždy pouze s tím na co zaměříme svou pozornost a s čím nás propojují naše vnitřní, osobní emocionální postoje.
Takže pro vyrušení disharmonických vazeb si občas opakuje: "odpouštím všemu a všem a prosím všechno a všechny o odpuštění. A tak se staň, děkuji, děkuji, děkuji".

Odpovědět

Pro mne znamená mystické datum 2012 změny již nyní. Ne náhodou mne moje myšlenky přivedli k důležitým zdrojům vědění zde na Nové Zemi. Moje touha o poznání sama sebe a zkoumání vyšších principů stále sílí! Ještě si dobře neuvědomuji co všechno je příčina a co důsledek, ale moje mysl je nyní otevřená k novému poznání a pochopení. Mám ještě nějaký čas na sobě pracovat a budu velice rád za každou vaší pomoc a návody. Již nyní za tu krátkou dobu, co jsem tu cítím energii, která se tu šíří ve vašich diskuzích, které nyní pročítám. Poslouchám příjemnou hudbu a je mi krásně. Mám chuť tančit a radovat se. Dnes sem jel z práce. O chvilku jsem nestihl mou tramvaj, nasedl jsem tedy na následující s vědomím, že musím přestupovat, abych dojel do svého cíle. Přál sem si, aby mi jela desítka, se kterou bych plynule pokračoval dále. A hle ono to vyšlo =) Náhoda? Skutečnost? Moje přítomnost? Je to jen maličkost, ale dělá mi velkou radost =) Tu radost a pozitivní energii se snažím předávat dál! Proto rok 2012 pro mne bude doufám vyvrcholením něčeho velkého.
Úspěšný následující týden a slunce v duši přeje Jarda Bredbery

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Dixy left a comment for David
5 minutes ago
Dixy and David are now friends
5 minutes ago
6 minutes ago
7 minutes ago
PAVEL-S.G.C. added a gift to their profile page
From the Gift Store
8 minutes ago
Ariel added a discussion
Vážení spoluobčané NZ :-) Zrovna dneska jsem četl na idnes, že Země má už 7 mld. lidí. Největší nárůst je přitom v Africe. Často se tu na NZ píše o r. 2012 a přechodu do 5. dimenze, nebo Nového věku nebo je jedno, jak to nazveme. Prostě k nějakému p…
18 minutes ago
Znám podobné pocity, jen ten hukot ne, ale to může být individuální. Mě ve stavu spím- nespím, přicházejí navštívit blízci z druhé strany a tak jsem se tři dny předem dověděla o smrti maminky, že se mi narodí vnouček - a to jsem ještě nevěděla, že j…
21 minutes ago
21 minutes ago
Duše = vědomí, jehož aktivní část svými vůlemi a přáními štěpí nepolarizované pra-světlo (pasivní, netvořivou část vědomí Absolutna) na dvě opačné, Jin&Jang polarity, čímž se vytváří centrální slunce - srdce ("pompa"), které tuto polarizovanou energ…
21 minutes ago
Ja si myslim ze vela z nas vie o druhom prichode Kristovom - treba podla mna rozlisovat od Jezisa, pretoze ten tu uz davno je inkarnovany, a Kristus vo svojom druhom prichode este len pride. Pretoze vela z nas s Jezisom, ale aj s inymi duchovnymi by…
36 minutes ago
38 minutes ago
Tygr replied to Tygr's discussion 'Sníh'
Dnes si také užívám teplo domova. :)
41 minutes ago
Můžeš mě poslat poštou zprávu Toto najdeš v mém pokoji, na to cvakneš. Napíšeš jen mě dopis,který uvidím jen já.
45 minutes ago
46 minutes ago
48 minutes ago
50 minutes ago
50 minutes ago
50 minutes ago
52 minutes ago
55 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service