Nova Zeme

Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Komupak asi slouží tyto strachy a dohady?Že by nové náboženství? Co takhle přestat blbnout a pracovat na sobě a nevšímat si lží.Mít jen lásku v každém okamžiku,né jen při čtení knih a meditaci,ale pořád .Nekoukat se vně ,ale dovnitř sebe.

Odpovědět

Tak to je samozřejmé, kdo nezačal, tak z pasti ven se dostane jedině tak že na sobě začne okamžitě pracovat - být citlivý, snažící se cítit - vyciťovat vedení od svojí MDB (anděl strážný - vesmírný člověk) a je nutná neustálá kontrola svých myšlenek a činů.

jde o to ze vetsina lidi nevi jak na to, a proto jsme tu my abychom jim to rekli- vycitujte srdcem! laskou a citem budes andilkem veden!

Odpovědět

Mě vede Bůh, né nějaká projekce MDB,s tím nechci mít nic společného

Odpovědět

co je to MDB?

Odpovědět

Ahojky, MDB - je naše MultiDimenzionální Bytost - čili že v každé dimenzi je náš duch zastoupen jedním fyzickým tělem - jelikož je fyzických dimenzí 12, tak máme 12 MDB, ale ta která je nám nejblíž a která je již schopná nám pomáhat jelikož je v pozitivním stavu je v 5té dimenzi (vyšší já), dále také mohu doplnit že MDB jsou si vzhledově podobné. Ty MDB co jsou níže (4.dimenze atd), ještě nejsou natolik duchovně daleko aby byli schopni efektivně pomáhat (myšlenkovými impulsy) a navíc někdo má některou svoji MDB ještě v temných světech.

Jinak co se týče toho jednoho společného ducha - to znamená že všech 11 MDB + 1 (já) sdílí navzájem všechny své prožitky z minulých životů, každá MDB žije na každé planetě jen jednou, takže například když jsme byli v minulém životě zde na zemi, tak to byla naše MDB která nám předala svoje vzpomínky ze života zde, nikoliv my. Každý žije na určité planetě jen jednou! - tím je zajištěna efektivita existence a prožitků a rozmanitosti stvořitele.

S láskou Z. ARNAP

Odpovědět

podle čeho jen v lichých dimenzích? Bytosti Sil Světla mají základny i na měsíci ve 4té dimenzi, hned vedle základen Sil Temna!!!! všechny hranice určuje pouze stvořitel aby se bez problémů zobrazila plnost negativního stavu. Vesmírní přátelé cestují dokonce mezi dimenzemi a je jedno kdo je v jaké.

Pokud pozvednete své vědomí, a stanete se vyšší bytostí, potom hranice už prakticky neexistují!

Odpovědět

diky za vysvetleni, zapada mi to do skladacky

Odpovědět

Vše hmotné je ve své podstatě jen zhmotněný sen - představy našich kolektivních vizí, tvořených aktivitou našich bujných vědomí, tvořící svou aktivitou světlo. Čili vše, tedy i planeta jsou jen frekvence živého světla - vědomí, které se modelují do takových podob a tvarů, jaké do nich svými vnitřními přesvědčeními plánujeme - vkládáme.
To znamená, že jakmile tato planeta postoupí do vyšší dimenze a to se nejpozději v prosinci 2012 stane, tak se vše na ní existující bude muset též přizpůsobit těmto vyšším frekvencím - vibracím planety, nebo budou muset odejít do jiných světů, kde stále existuje nižší frekvence, třídimenzionální realita - svět. Kdo se kam rozhodne jít je jen a jen na jejich osobní svobodné vůli!
Více podrobností najdeš na: www.trefy.cz/ZivePredstavy

Odpovědět

Možná to povznesení Země bude ještě nějakou tu chvíli po roce 2012 trvat. Ale Tím rokem se mnohé změní.

Odpovědět

Již teď dochází k dělení dimenzí (tvoření nové, vyšší dimenze, odvozeniny tohoto světa v mnohem lepším vydání) a po prosinci 2012 3 dimenze zcela zanikne a bude existovat již jen 4. a 5. dimenze, přičemž z té čtvrté se bude moci přes dimenzionální nějaký čas stále přecházet do té vyšší, páté. Více na: http://novazeme.ning.com/forum/topics/svet-po-posunu-do-vyssi

Odpovědět

Ty nevíš, že samochvála "smrdí"? Kdybys opravdu byl tím za koho se tu vydáváš, tak by ses s tím nechlubil, neboť vyšší - duchovní bytosti se tím, ani ničím jiným, nechlubí.

Odpovědět

Ode mne odpověď nečekej! Ptáš se sice dobře, ale pod jiným vláknem! Já ani nevím o čem byla řeč :-)

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

Crystal Soul Illumination 2012 Spirituality New Age - GoldRing 61b http://www.youtube.com/watch?v=hEVr81zt8p0&feature=related
3 minutes ago
Krásne Vlastičko , aj tie predtým , neviem ako slovami vyjadriť ako sa mi to páči :-) s láskou Lemani
4 minutes ago
Sám bych to neřekl líp. Posílám Ti Lásku, Bratře
4 minutes ago
to je takový "duchovní" multilevel marketing systém :-)), kterým lidi říkají nesprávně pyramida...tam to funguje taky tak, že pokud nic nedělají ti dole, tak ti nahoře se můžou rozkrájet a taky si nepolepší....čili platí, já pomůžu tobě, aby ti by...
5 minutes ago
Děkuji.....přidam ješte!!!!
6 minutes ago
Pillar of Light - White Light Multidimensionality Initiation http://www.youtube.com/watch?v=Y02awxVRsgM&feature=related
8 minutes ago
to je nápad.... jsi skvělá ! :-)
10 minutes ago
Bravurní, umělecké dílo, má to obsah i formu jak má být, je to klíč.
11 minutes ago
to se mi líbí...
11 minutes ago
Doplnenie: Jedna z moznych variant, co by sa mohlo stat. TEDA NEMUSI SA TO TAK STAT, NIE JE TO DOPREDU DANE. Urivok z NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA - Petr D. F.: "Musíte zas a znovu chápat, že PSEUDOTVŮRCI BUDOU VYSTUPOVAT PŘEDEVŠÍM JAKO ZACHR...
12 minutes ago
Mission and Purpose on Earth - Wayshowers http://www.youtube.com/watch?v=IWVYepuJScs&feature=related
13 minutes ago
Vybrala jsem to s lásku pro vás vše tady!!!!
14 minutes ago
Ano, již brzy, po zobrazení PLNOSTI bude tento stav NAVĚKY ELIMINOVÁN A UKONČEN, již nebude existovat nic negativního ani zlého a nikdo už takový nebude.
14 minutes ago
Moc hezké.
15 minutes ago
Děkuji moc jsem rada že se vám to líbylo....!!!!
16 minutes ago
"Jak se pozná mimozemšťan hodný od zlého po vzhledové stránce,nebo jak jinak? Jak se pozná mimozemské plavidlo hodných od zlých mimozemšťanů?" resp. Ako rozoznat pozitivnych mimozemstanov od tych negativnych na zakladne vonkajsich vlastnosti??? N...
17 minutes ago
Ahoj Katka , nestrácať vieru , veriť a vedieť udržiavať svetlo v sebe , teraz si tu pre svoje deti , dávať im vela lásky bez strachu , tešiť sa z nich ,puštať im jemne melodie , modliť sa,radovať sa , vela im čítať a zas byť silná ,modliť sa a nes...
17 minutes ago
dik Vlasticka :)
20 minutes ago
Anael added 2 photos
21 minutes ago
Ahojky Hani,to maluješ ty tak krásné mandaly?
22 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service