Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)
Zajímavý den to bude, už jen proto, že to datum je hodně zpopularizované....
stejně si myslím, že bude každý na ten den zvědavý a bude tak trochu netrpělivý, ale jen trochu. I ten, kdo si myslí, že se nic nestane. Tím neříkám, že nemají pravdu.
Nečetla jsem ještě všechny příspěvky a možná už sem někdo něco takového napsal:-) Myslím že by to mohl být den jako každý jiný ale kolektivní vědomí celého světa a víra většiny lidí v to že se něco stane je tak veliká že to určitě nebude jen tak:-)Co myslíte?? :-) Taky to vnímám jako naději v to že se něco změní (k lepšímu):-)
K tomuto datu se pro "normalni" lidske vedomi nemusi stat ubec nic ... Ale pro lide probuzene a vzestoupene to bude velky den oslav noveho zlateho veku ... bude to stastna udalost pro vsechny na novi zemi, ktera v te dobe uz bude plne projevena hvezda (Terra) ... stane se soucasti plejad a siria ... galakticka federace bude nase hvezdna rodina ,ano ano to vsechno bude plne projevene ! ale ti kdo tapou ve tme ,svetlo neuvidi, i kdyz v tu dobu bude svitit tak jasne jako zare 1000x slunci :) Pro nas jsou tu 2 volby ... volba svetla a volba tmy ... ten kdo chce chodit v temnote ,nebude mu braneno ... ten kdo si vybere svetlo a lasku, vzestoupi na novou uroven byti ... stane se Adam (kadmon) galacticus ;)
Om namo namah bodhisattva, at jsou vsechni bytosti stastni ! Namaste O:)
No pro mne to bude v každém případě hezké datum :0), neboť jsem se 21.12. narodila ;0) (věk neřeším, takže se těším :0)))))))). Buď to bude začátek nového začátku, nebo konec starého konce. To byl jen takový slovní obrat pro trochu odlehčení těch, co se děsí r. 2012 :0). Osobně si myslím, že to nebude pro běžné lidi nijak převratné datum a že nebude nic vyloženě viditelného, slyšitelného ani jinak až tak postřehnutelného dít (tedy pro běžnou populaci).Nedá se říci, že přesně ten den něco bude mít konec, nebo něco nového začne..........ale osobně mi jdou informace, že se to bude připravovat už předem a pokračovat dál, že ti lidé, kteří na sobě nepracovali budou mít trochu větší problémy s životem ........budou se v tom prostě trochu víc plácat........ Vzhledem k tomu, že mně jde info - pracovat na zvýšení vibrací, čistění a tak.......... tak to respektuji a pracuji na sobě :0). Akahai :0)
Jí vím, všichni už budou očipovaní a ještěři už se budou chystat přijít na Zemi pro očipované loutkolidstvo a budou dále pracovat na dobití nebes a stvořitele již mezi loutkolidmi, protože loutkolidé jsou jejich nástrojem.
Komupak asi slouží tyto strachy a dohady?Že by nové náboženství? Co takhle přestat blbnout a pracovat na sobě a nevšímat si lží.Mít jen lásku v každém okamžiku,né jen při čtení knih a meditaci,ale pořád .Nekoukat se vně ,ale dovnitř sebe.
Tak to je samozřejmé, kdo nezačal, tak z pasti ven se dostane jedině tak že na sobě začne okamžitě pracovat - být citlivý, snažící se cítit - vyciťovat vedení od svojí MDB (anděl strážný - vesmírný člověk) a je nutná neustálá kontrola svých myšlenek a činů.
jde o to ze vetsina lidi nevi jak na to, a proto jsme tu my abychom jim to rekli- vycitujte srdcem! laskou a citem budes andilkem veden!
Ahojky, MDB - je naše MultiDimenzionální Bytost - čili že v každé dimenzi je náš duch zastoupen jedním fyzickým tělem - jelikož je fyzických dimenzí 12, tak máme 12 MDB, ale ta která je nám nejblíž a která je již schopná nám pomáhat jelikož je v pozitivním stavu je v 5té dimenzi (vyšší já), dále také mohu doplnit že MDB jsou si vzhledově podobné. Ty MDB co jsou níže (4.dimenze atd), ještě nejsou natolik duchovně daleko aby byli schopni efektivně pomáhat (myšlenkovými impulsy) a navíc někdo má některou svoji MDB ještě v temných světech.
Jinak co se týče toho jednoho společného ducha - to znamená že všech 11 MDB + 1 (já) sdílí navzájem všechny své prožitky z minulých životů, každá MDB žije na každé planetě jen jednou, takže například když jsme byli v minulém životě zde na zemi, tak to byla naše MDB která nám předala svoje vzpomínky ze života zde, nikoliv my. Každý žije na určité planetě jen jednou! - tím je zajištěna efektivita existence a prožitků a rozmanitosti stvořitele.
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě.
Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí.
Zmatek m…
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : )
Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."