Nova Zeme

Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Ja neviem, ale som zvedavý čo bude :o)

Odpovědět

galaktický rovník je určen s přesností asi na jeden světelný rok a průchod jím asi tak v řádu +-100 000 let, tedy pokud tahle galaxie vůbec nějaký rovník má...

Odpovědět

trošku něco o astronomii vím a proto taky tuším, že určit "galaktický rovník" není žádná prča, museli bychom vědět, jak vlastně naše galaxie vypadá a jak je velká a pak by se taky museli definovat, co tím "rovníkem" vlastně je, jestli je to rovina, která prochází geometrickým středem galaktického disku nebo spíš by měla procházet těžištěm? kdo ví, myslím že střední chyba +-100 světelných let by byla ucházející. A teď je druhá otázka, že tenhle rovník má protnout Slunce, čili bychom museli znát polohu Slunce v Galaxii a to se obávám, že astronomové vědí opravdu velmi zhruba.

Samozřejmě astronomové pracují s něčím, čemu říkají galaktické souřadnice a mají prostředkem mléčné dráhy nakreslenu pomyslnou čáru, které říkají galaktický rovník s nulovým bodem do souhvězdí střelce, ke tuší existenci galaktického jádra. Ale obávám se, že nic z toho není známo natolik přesně, aby se v tomhle systému dalo něco spočítat na den, tak maximálně +- 1000 nebo milon let.

Odpovědět

Galaktické centrum je bod, který se nedá úplně jednoduše změřit, vědecky je sice nějakým způsobem definováno, ale jedná se v podstatě jen o velmi mlhavou aproximaci. V roce 2012, 21.prosince bude někde na 27° Střelce, tudíž celé tři stupně od 0°Kozoroha, jinak bodu zimního slunovratu. Pro srovnání, průměr Slunce i Měsíce je cca 0°12'.

Odpovědět

už tím, že o tomhle datu diskutujeme, tak mu posíláme energii skrze svou pozornost, a protože to dělá mnoho lidí, té energie a pozornosti je tam hodně. Takže to jen tak obyčejný den nebude. Mimochodem, bude to pátek. Stane se to, co chceme, takže pokud chceme nic, tak se také nic stane, pokud vyložíme konkrétní záměr, zrealizuje se on. To datum je silné a ten den je nabitý vysokým potenciálem, takže se může stát cokoliv. V současnosti ovšem to "cokoliv" je velmi mlhavé, protože takový je i náš společný záměr. Nevíme, co chceme společně v den den dělat, ale můžeme to zjistit nebo lépe řečeno: můžeme to vytvořit. Takže otázka nezní co se stane 21.12.2012, ale co ten den uděláme?

Co vidím, že v ten den dělám já? Jsem s lidmi, je nás tam spousta, máme radost, protože víme, že podobných shromáždění se na celé Zemi zúčastňují miliardy lidí, prožívám hluboké vědomí sounážitosti, víme, že jsme součástí jednoho celku, který se jmenuje Lidstvo a uvědomujeme si, že proměňujeme realitu života na Zemi a náš sen se stává skutečností.

Odpovědět

Myslím, že se to s tímto datem moc přehání. CO bude Jinak? A proč to nemůže být jinak třeba o týden či rok dříve..nebo později? Souhlasím s tím, že důležitý je Přítomný okamžik,jak píše Arnap,i když je pravda, že každým přítomným okamžikem si určujeme, jaký bude ten další a další přítomný okamžik, takže když k nějakému datu očekáváme něco neblahého třeba a ještě to k tomu šíříme dalším lidem a ti dalším a dalším, vytvoří se taková energie, že si ono neblahé vlastně stvoříme - vždyť jsme tvůrčí bytosti a myšlenka má ohromnou sílu!!! A tak tvořme myšlenkami dobré představy, kterými pomáháme ke stvoření dobrých přítomných okamžiků...ať je to třeba rok 2009, 2010... nebo rok 2012..Tedy aspoň já to tak cítím..

Odpovědět

To je pravda, myšlenka tvoří. Ale nikdo se nemusí bát, ať si pod tím datumem nebo jen rokem představíme cokoliv, mohlo to být už dávno změněno. Třeba se něco změnilo už minulý týden a budoucnost bude světlejší, než doposavad byla. Energie jsou provázané neustále a záleží na každém, jakou energii připojí ke všem dalším, jestli pozitivní nebo negativní.
Suhlasím s tím, že apokalyptické myšlenky jsou dosti přehnané a s přibližujícím se rokem 2012 přibývá i jeho katasrofální ztvárnění. Rozhodně bych z toho nedělala velký problém, ale určitě je každý alespoň trošinku zvědavý na to, co v tento den přijde, jestli se něco stane, zda to bude přínosem či nikoliv.
Ale zajímali mě právě názory, jestli se někdo tohota data bojí, zatím jsem si ničeho nevšimla, což je určitě pozitivní, není se čeho bát. Stejně není v naší moci s tím cokoliv udělat, pokud se má něco stát, tak se stane. Můžeme pomáhat svým pozitivním tvořením teď a vždy v tuto chvíli, už to je krok ke světlé budoucnosti, nebo ne?=o)

Odpovědět

Máš pravdu já si toho taky všímám..... ažmoc a nervozitu v sobě cejtim větší a větší...vlastně když to vemem tak už jenom 3 roky????

Odpovědět

3 a1/2, ty šidíš! :-)

Odpovědět

Tak to musím upéct o hoooodně větší dort! :-)

Odpovědět

Suhlasím s tebou,mluvíš mi z dušičky...Díky!
Přílohy:

Odpovědět

všechna přesná data sem nastrkávají ještěři ze světů temných! je to velmi zavádějící!!
nejenom od práce na sobě, pomoci druhým, atd.....!

nechápete že existuje jen přítomnost? a vše se odehrává teď a tady?

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

My nelžeme.
1 minute ago
2 minutes ago
2 minutes ago
:-) Tak nějak.
3 minutes ago
4 minutes ago
Moc si přeji, aby takovéto umění dostávalo zelenou.... vracím se sem znovu a jsem nadšená třeba i jak je to kompozičně skvělé... opavdu nádherné dílo.
4 minutes ago
Crystal Soul Illumination 2012 Spirituality New Age - GoldRing 61b http://www.youtube.com/watch?v=hEVr81zt8p0&feature=related
5 minutes ago
Krásne Vlastičko , aj tie predtým , neviem ako slovami vyjadriť ako sa mi to páči :-) s láskou Lemani
6 minutes ago
Sám bych to neřekl líp. Posílám Ti Lásku, Bratře
6 minutes ago
to je takový "duchovní" multilevel marketing systém :-)), kterým lidi říkají nesprávně pyramida...tam to funguje taky tak, že pokud nic nedělají ti dole, tak ti nahoře se můžou rozkrájet a taky si nepolepší....čili platí, já pomůžu tobě, aby ti by...
6 minutes ago
Děkuji.....přidam ješte!!!!
7 minutes ago
Pillar of Light - White Light Multidimensionality Initiation http://www.youtube.com/watch?v=Y02awxVRsgM&feature=related
10 minutes ago
to je nápad.... jsi skvělá ! :-)
12 minutes ago
Bravurní, umělecké dílo, má to obsah i formu jak má být, je to klíč.
12 minutes ago
to se mi líbí...
13 minutes ago
Doplnenie: Jedna z moznych variant, co by sa mohlo stat. TEDA NEMUSI SA TO TAK STAT, NIE JE TO DOPREDU DANE. Urivok z NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA - Petr D. F.: "Musíte zas a znovu chápat, že PSEUDOTVŮRCI BUDOU VYSTUPOVAT PŘEDEVŠÍM JAKO ZACHR...
14 minutes ago
Mission and Purpose on Earth - Wayshowers http://www.youtube.com/watch?v=IWVYepuJScs&feature=related
14 minutes ago
Vybrala jsem to s lásku pro vás vše tady!!!!
15 minutes ago
Ano, již brzy, po zobrazení PLNOSTI bude tento stav NAVĚKY ELIMINOVÁN A UKONČEN, již nebude existovat nic negativního ani zlého a nikdo už takový nebude.
15 minutes ago
Moc hezké.
17 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service