Nova Zeme

Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Děvčata, je mi tu s váma moc a moc dobře... :-) Díky Vlasta

Odpovědět

Pro mě pečení dortu dceře k narozeninám. Co když to bude můj i její poslední? :-)
S apokalypsou rozhodně nepočítám, mám jiné plány.

Odpovědět

Vlastně mě ta otázka celkem hlodá už dlouho. Mayové byli technicky a matematicky na tom velice dobře, tak co je vedlo k přesvědčení, že toto datum má být něčím zvláštní? Jestli třeba předpovídali dopad nějakého asteroidu...ale to mi sedí spíše na hollywoodské scénáristy;o) No..to, co předpovídali se mohlo za tu dobu změnit, nebo ne. Rozhodně jsem zvědavá, co v ten den přijde. Tou dobou budu nejspíš pracovat na bakalářské práci, tak doufám, že se nebudu muset vymlouvat, že mi ji slapová vlna odnesla=oD

Odpovědět

napsal jsem takové shrnutí o tomto roku na forum.jste tam vítáni:)
http://novazeme.ning.com/forum/topics/2012-shrnuti

Odpovědět

samozřejmě to nevím. sebral jsem informace z různých článků od různých lidí a dal to dohromady tak, jak mi to připadlo nejlogičtější. Nevím, co víc udělat pro to, abych se přiblížil pravdě.

Odpovědět

Samé pekné čísla,2 je duchovnosť.Ja si tiež myslím,že sa nič nestane.

Odpovědět

jestli se nic nestane, tak všechny zvu na pivko:)

Odpovědět

Co pro mě znamená datum 21.12.2012 ....Ráno odhrabu sníh z chodníku. Normální pracovní den,půjdu normálně do práce. Až si odpracuji co mám,tak si uvědomím co je za den. Blíží se vánoční svátky, budu muset konečně vyrazit do krámu a něco na poslední chvíli koupit. Jelikož už lidé vybrali ty zbytečnosti, pro mě tam zůstanou ty největší poklady. Večer zabalím dárky. Jelikož budu mít za den dost toho předvánočního shánění, půjdu si brzo lehnou, abych další den 22.12.2012 ráno byl čilý do práce....

Odpovědět

Jestli zde někdo sleduje Hvězdnou bránu (nyní ji na Nově opakují), tak v pátek běžel díl, jak Jonas měl vidění do blízké budoucnosti. Tím vznikl argument, že budoucnost je předem daná a stačí znát jen rychlost každé částice ve vesmíru. Poté předpověděl jakési napadení Země nepřítelem, ale tím, že se uskutečnilo "něco jinak", změnil budoucnost a předpověď se neuskutečnila. Ale na začátku dílu byla zmínka o dávném proroctví: přijdou lidé z jiné planety a tamější obyvatele zachrání od útrap falešného boha,a to se také stalo. Myslím, že to byl nádherný příklad, kterak si vyložit i tuto situaci se "záhadným" datumem 21.12.2012. Základní osnova je daná, ale svými činy vytváříme spletitý "román" s mnoha odbočkami, kterými můžeme zamýšlený děj poupravit, aby ve výsledku vypadal alespoň z části tak, jak bylo původně v plánu.

Odpovědět

Každá budoucnost jde změnit. Naplnit také, jen musíš vědět do předu, jak ji upravit k obrazu svému....

Odpovědět

Ano, změnit lze. Ale nikdo neví, jestli svým činem budoucnost změnil, nebo vyplnil.

Odpovědět

Pokud vidím teď budoucnost ,tak teď nevím ještě co udělat. Než se začne plnit ta viděná budoucnost ,tak si to uvědomím....teď se to děje,a já se rozhoduji jestli jí změním nebo nechám naplnit.

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

1 minute ago
Vlasta-Fialka added a photo
8 minutes ago
Není náhoda, že jsem právě teď našel tohle: http://www.youtube.com/watch?v=K8SwE2JJ_5Y&feature=related
8 minutes ago
Vlasta-Fialka added a blog post
Miluji ty chvíle, kdy splývám s proudem... napojuji se tam někam nahoru a vznikají mi pod rukama obrazy... s voskovými barvami a žehličkou je to snadné, mnozí z vás mohli vyzkoušet i na naší společné dovolené v Borovici, že tato tvořivá metoda je ...
12 minutes ago
Ranni usvit added a discussion
Nase Katka nas pozadala o pomoc v situaci, kdy se stara o 2 nemocne, nemohouci deti. Prekvapuje mne, ze zde je zalozen kruh moudrych zen . Nevim o tom, ze by clenove kruhu byli aktivni. Moje srdce souciti s Katkou. Najde se zde vice soucitejicich ...
14 minutes ago
velmi milé... být galeristkou, tak v mém obchodě zaujímáš čestné místo :-)
22 minutes ago
27 minutes ago
Ahojky,tak aspoň že jste se sešli ve třech.My se doma také sešli ve třech -já,syn a pes a všichni nascípaní.Nezbývá mi než se těšit na další setkání,které mi snad už nic nezkříží.Posílám pozdrav všem.
31 minutes ago
31 minutes ago
V Univerzu je vše tvořeno a udržováno v existenci pomocí odnoží, podobně jako je tomu u jahodníku, čili tím způsobem, že frekvenčně nižší oktávy - úrovně (dimenze) Kosmického vědomí (čili stvořené bytosti) získávají energii ze svých vyšších dimenz...
37 minutes ago
Papas and Andělmary are now friends
38 minutes ago
Milá Katko, navrhuju ti pracovat s fialovým plamenem. Je pro to nyní velmi vhodná doba, pro nás pro všechny. V mém životě nastal velký zlom, změna a já se s ní musím vyrovnat. Práce s fialovým plamenem mi velice pomáhá. Nejdřív popros archanděla ...
39 minutes ago
To je super rada prídem :-) mám volno 10,12,13,14,16,18 ,20,21 tie dátumy ináč pracujem a nedá sa , ked sa nejaký dátum trafím tak Ta rada oslovím Prot , som z Pezinka a ked ma zvezieš budem rada :-)
46 minutes ago
Dixy and Papas are now friends
49 minutes ago
Dustin added a blog post
-------------------------------------------------------------------------------- Učenie duší – Michael Newton Tak, konečne sa nám domov vrátila kniha Učenie duší, ktorú mali dlhšie požičanú naši známi, takže môžem v článku podrobnejšie opísať bard...
49 minutes ago
dakujem :)
51 minutes ago
Anael added a photo
52 minutes ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service