Nova Zeme

Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Nikdy si nepřeji, aby to, co všechno vyprodukovali lidé (budovy, chodníky, doprava, obchody) zmizelo s povrchu Zemského. Přeji si, aby zmizelo ZLO a vedlo všechny Vědomí (Bůh).
Nechci zemětřesení, sopky, letící hrůzy, strašení, odmítám to a nechci !
I současní "starobaroni" něco dokázali vytvořit (lidem domovy), sloužící lidem, proč by se to mělo ničit nějakou hrůzou ?
Stačí "přepnou" myšlení ... stačí onen "reset" systému a vědomí všech v jeden báječný okamžik a již nikdy nic nebude ničeno, neboť za vším dílem bude čistá mysl a láska.
Zbydou jen "monumenty staré doby v novém světě", ale poslouží skvěle všem, kteří v této době budou žít. Proč by se to mělo ničit... nač ?

Mobisek

Odpovědět

tohle není článek o mně, tak mě suď někdy jindy (to že sem dáváš star trek, jen ukazuje jak seš ovládán, i když je z 50% pravdivý, tahle scéna opravdu ne), je to opravdu o našem přežití a přežití Země tak jak ji dnes známe, je hodně variant našeho budoucího vývoje, to že Plejáďané i jiní do této budoucnosti nahlédli a chtějí ji odvrátit, tak jak jiní chtějí, aby se stala není náhodou, lidé nedopusťte, aby to tu vypadalo jako na Marsu, kde kdysi také vzkvétala civilizace, bohužel oni období přechodu nezvládli...ať vám to slouží jako odstrašující případ...nechci nikoho strašit, ale věřím, že má slova jsou pravdivá, teď už za budoucnost přebíráme odpovědnost my sami.

Odpovědět

:-) A to i mezi Plejáďany jsou jistě buď ti duchovně pokročilí, kteří touží po vzestupu lidstva (neboť lidstvo stvořili a tudíž mu musí pomoci do vyšší úrovně vědomí) nebo ti, kteří by lidstvo nejraději stále ovládali a používali jako své otroky.
Dokud nepostoupí lidstvo do vyšší úrovně vědomí, tak se do ještě vyšší úrovně vědomí nebudou moci dostat ani tvůrci tohoto lidského druhu, neboť to co kdo stvoří (nejrůznější bytosti) své tvůrce vždy brzdí v dalším vývoji a postupu do vyšší úrovně - dimenze kosmického vědomí, než ve které se momentálně nachází. Více na: http://www.trefy.cz/vesmirneperpetummobile
PS: nezdá se vám, že tato nutnost postarat se o to co jsme stvořili (o svá stvoření - "děti", aby také dospěli a stali se mírumilovnými a harmonickými bytostmi) je ta nejvyšší spravedlnost co vůbec může v Univerzu existovat?

Odpovědět

Já nenapsal že Plejáďané stvořili naše duše, ale že určité bytosti z vyšších světů stvořili bytosti v projevu existence ve třetí dimenzi, čili své nižší já, do kterých promítli část svého vědomí čili část sebe sama. Naprosto vše je stvořeno z aktivního Kosmického vědomí - živého světla, ve kterém vše v existenci "plave" - existuje (Říká se tomu spirituální podstata, Bůh, Jsoucno, Všehomíra, Absolutno atd.).
Podrobnosti na: http://www.trefy.cz/vesmirneperpetummobile
Videodpověď pro Orlation:

Mobisek

Odpovědět

Odpovědět

Nic z toho co bylo předpovídáno např. Nostradamem a jinými se dít nebude a ani neděje (jinak by např. v roce 1998 již došlo ke třetí světové válce), neboť to byli a jsou pouze informace, které byly čteny z té reality, která se již dříve udála - proběhla.
Mnoho velice duchovně pokročilých bytostí totiž inkarnovalo do tohoto časoprostoru zpět v čase. Tím postupně změnilo a mění smýšlení lidstva (aby nebylo jejich smýšlení a jednání až tak agresivní a násilnické) a z toho důvodu také nedochází k tomu, co bylo mnohými médii předpovězeno.
Uvědomme si to, že nic z toho na co nezaměříme svou pozornost se nemůže stát vně projevenou realitou, neboť tzv. hmotný svět není nic jiného než naše vnitřní myšlenkové pochody a fantazie, které jsou následně, fokusem naší pozornosti, projektované do vnější tzv. hmotné reality.
I Titanik byl nejdříve pouhým nevinným románem a teprve lidská fantazie z něj udělala (po několikaletém působení kolektivního tvořivého vědomí čtenářů) vně projevenou realitu. Jsme totiž tvůrci svého světa a událostí v něm probíhajících a tak se nenechte ničím a nikým nachytat! Obzvláště dnes, kdy se vše stává vně projevenou realitou daleko rychleji (z důvodu, že se stále více přibližujeme k nulovému bodu - času, v němž se každá naše myšlenka stává okamžitě naší osobní realitou) než tomu bývalo dříve.
Více naleznete na: www.trefy.cz/ZivePredstavy

Odpovědět

Moje otázka vypadá takto:Co pro mě znamená rok 2012?
Pro mě totiž může znamenat něco jiného než pro tebe.Každý nechť hovoří za sebe a své dosažení.

Pro mě rok 2012 znamená pokrok a postup v uvědomění,tak jako každý rok v tomto asi desetiletém období intenzivního růstu.
Nečekám žádné obří skoky,i když i ty jsou možné.
Zmenšení vlivu Mysli a jejích systémů a zvětšení synchronu a sjednocení s Podstatou.

Když se zeptám obecně:co rok 2012 znamená pro nás,odpověď může být také jen obecná: Bude to VOLBA. Každý si sám zvolí své prožívání,a podle toho se bude odvíjet i jeho rok 2012 a jeho další budoucnost.

Odpovědět

Mé "poslání" (které jsem si před vstupem do tohoto světa sám vybral), je upozornit lidstvo na to co se děje a bude dít (čeho mohou využít a čeho všeho lze dosáhnout), což jsem také učinil a zveřejnil.
Podrobnosti jsou uvedeny na: http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/galakticky-nulovy-bod-cervi
Co s těmi všemi informacemi o podstata a funkci vesmíru kdo ale již udělá, je už samozřejmě jen a jen na každém jednotlivci, a tak kdo chce kam, pomožme mu tam.
PS: nejsem spasitel, ale pouze oznamovatel - listonoš! :-) To jen upřesňuji z toho důvodu, aby nedošlo k nějakému omylu. :-)

Odpovědět

Milé Světlo,
nereagoval jsem na tebe a tvůj příspěvek,ale psal jsem Míše.Je to moje opomenutí,že jsem svou úvahu neopatřil oslovením.Již tak budu činit a činím.
ahojky p
:o)

Odpovědět

Já to ale směřoval všeobecně, pro všechny, a ne pouze pro tebe.
Měj se krásně, s pozdravem Lu-mír.

Odpovědět

Volím svou cestu v každém okamžiku, nevidím důvod, proč by tomu mělo být jinak v roce 2012. Přestože se snažím následovat "vyšší princip" ve mně, nejsem si zas tak úplně jistá tím, že ho dokážu následovat za okolností, které si ani nedovedu představit. I kdybych měla sebelepší předsevzetí do budoucna, nakonec se vždy budu rozhodovat jen TEĎ a TADY.
Proto si rokem 2012 nehodlám lámat hlavu v roce 2009.
Dnes jsem měla po dlouhé době plán činnosti naprosto jasně definovaný. Okolnosti se změnily a já se ráda přizpůsobila. Strávila jsem příjemný čas s příjemným člověkem. A to má pro mě tu největší, i když nevyčíslitelnou cenu.
Zdravím všechny Plejáďany a nejen je. Jednou se určitě sejdeme na mateřské planetě.

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

Zimeon left a comment for shada
34 seconds ago
I já věřím skutečnému dobru (které se dá vycítit) a ne tomu co nám je podsouvané.
1 minute ago
No je pravda že podle vzhledu nelze hned soudit. Vím že i některé velmi pozitivní a vyspělé národy mají takový vnejší vzhled těla, že by nás polekali ... proto nám tady pomáhají Plejáďané a podobné rasy, které vypadají stejně jako my. Ale je potře...
2 minutes ago
gabriel is now a member of Nova Zeme
2 minutes ago
2 minutes ago
Světlonoš, jsi snad slepý ? Ne, ty chceš být slepý...
3 minutes ago
Kiwi, to je dobře, že věříš skutečnému dobru ;o)
4 minutes ago
ďakujem, já z toho mám taky radost :-) A musím též poděkovat Akahai, že mě k této metodě opět přivedla... svou otázkou, kde že mají ty barvičky... je to opravdu snadno dostupná výtvarná metoda, stačí si pořidit nenapařovací žehličku, voskovky Kohi...
8 minutes ago
My nelžeme.
11 minutes ago
12 minutes ago
13 minutes ago
:-) Tak nějak.
13 minutes ago
14 minutes ago
Moc si přeji, aby takovéto umění dostávalo zelenou.... vracím se sem znovu a jsem nadšená třeba i jak je to kompozičně skvělé... opavdu nádherné dílo.
15 minutes ago
Crystal Soul Illumination 2012 Spirituality New Age - GoldRing 61b http://www.youtube.com/watch?v=hEVr81zt8p0&feature=related
15 minutes ago
Krásne Vlastičko , aj tie predtým , neviem ako slovami vyjadriť ako sa mi to páči :-) s láskou Lemani
16 minutes ago
Sám bych to neřekl líp. Posílám Ti Lásku, Bratře
16 minutes ago
to je takový "duchovní" multilevel marketing systém :-)), kterým lidi říkají nesprávně pyramida...tam to funguje taky tak, že pokud nic nedělají ti dole, tak ti nahoře se můžou rozkrájet a taky si nepolepší....čili platí, já pomůžu tobě, aby ti by...
17 minutes ago
Děkuji.....přidam ješte!!!!
18 minutes ago
Pillar of Light - White Light Multidimensionality Initiation http://www.youtube.com/watch?v=Y02awxVRsgM&feature=related
20 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service