Nova Zeme

Určitě má každý svůj názor na toto zajímavé datum, často se názory shodují, jindy naprosto rozcházejí. Byla bych ráda, kdybyste se o ně podělili, ať zní jakkoli=o)

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Milá Tree,
často si nejsme jisti,kam povedou naše kroky,naše cesta se klikatí,má nenadálé odbočky často nezávislé na naší volbě a vůli......
ne tak z hlediska "vyššího principu",to on má naši cestu pevně v rukách a stanovuje jednotlivé kroky

je proto produktivní snažit se o komunikaci s "vyšším principem",synchronizovat se s nim a sjednocovat

vlastně tak nějak to vyjadřuješ sama,chtěl jsem jen upozornit,že může být rozdíl mezi vlastní volbou a volbou "vyššího principu"

zdravím p

Odpovědět

To beru, Petře, a přeji úspěšnou komunikaci s "vyšším principem" a krásný nejen tento den. S láskou T.

Odpovědět

ahojky Tree
děkuji za přání,Tobě totéž
:o)

Odpovědět

co by se mělo dít? Myslím, že absolutně nic.

Odpovědět

A já myslím, že se něco dít bude, protože pořád se něco děje a někdy se toho děje víc, když se balí jedna změna na druhou a probíhá zrovna nějaká vlna. To datum je léta propírané v médiích dost bulvárním způsobem - viz Maškův osud.cz, který je zaměřen nápadně protiamericky a přebírá z ruských zdrojů. Je docela dobře možné, že se na východě chystá něco mocensko-politického, co plánuje využít právě toho, že veřejnost už je na toto datum nachystaná a k němu zpracovaná. Anebo to tak není a je to paranoia.

Možná někteří lidé, co se právě čerstvě duchovně probudili, potřebují čas od času něco jako "deadline" (předpovědi konců světa), aby měli impuls se měnit a pracovat na sobě. Nutno uznat, že tento poslední deadline je číselně velmi vyvedený, harnonický, estetický. Dobré je ho tedy využít a svézt se na něm jako na vlně ke svému vlastnímu vylepšení a povznesení. Jako když jsem v aquaparku ve vlnobití a přichází vlna, vyskočím si na ni tedy a popojedu. Plavat ovšem můžu i bez vln i navzdory nim - i to může být věc, která je pro člověka dobrá. Třeba aby otestoval, nakolik vážná a hluboká je jeho touha se měnit k lepšímu a aby nejprve využil svých schopností a rozvinul vlastní sílu, než začne žebronit o pomoc shora. - Která tu stejně je pořád, nikdy nejsme sami, ani v tom konci světa :-)

Odpovědět

Moc hezky řečeno;o)

Odpovědět

Míša a Kaya:
Dík, takto to vidím ve svém aktuálním stavu, ale má-li kdo něco lepšího, jsem připravená své vidění poopravit, v krajním případě i rozbourat...

Odpovědět

Všechny vás zdravím a děkuji za vaše příspěvky. Zvolila jsem rok 2012 jako téma k diskusi, protože byl tento rok značně probírán v médiích. A také jsem se rozhodla pro množné číslo ( nás - my), protože, ačkoli můžete být jiného názoru, jsme součástí jednoho velkého celku. Nazývejte jej třeba Život. Byl nám dán život, žijeme svůj život, ovlivňujeme život ostatních.... Tím jsem chtěla říci, že sebemenší maličkost se dotýká každého obyvatele této planety. Je to jeden velký dům pro několik miliard obyvatel. Proto to označení "nás".
Mayové předpověděli konec světa...ale jsou překlady správné? Možná je to jen obrazné pojmenování, možná to nemá znamenat zničení Země, o tom tu stejně nikdo z vás nemluvil, ale nějakou změnu. Hodně vám záleží na svém tvoření v přítomném okamžiku a lásce. To je velmi dobré a přeji vám, ať v tom nadále setrváte. Jsem ráda, že se podělíte o své názory, i kdyby se netýkaly přímo tématu,ale vlastně vše souvisí se vším, takže piště, co vás napadne.
Děkuju, Míša

Odpovědět

Konec světa sice bude, ale pouze konec toho třídimenzionálního světa. Čili nebude to konec existence tohoto světa, ale bude to posun do vyšší úrovně existence. Více na: www.trefy.cz/patadimenzearok2012

Odpovědět

Ano, pokud v to někdo věří, a já se mezi ně počítám, ale pokud někdo nechce tuto myšlenku přijmout, může tím "koncem starého světa" brát změnu k lepšímu, konec válek, ponižování, bezpráví...naivita? Možná ano, možná ne. Záleží na nás, my všichni utváříme tento svět, ne náš soused nebo spolupracovník sám, ale všichni dohromady. A kdo s tím může něco udělat? My=o)

Odpovědět

Tak nějak bych pro vyložení jakéhokoli proroctví použil příměr s proroctvím Nostradama (nijak hluboce jsem to nestudoval, ale pro tuto chvíli to stačí). Dle něj měla být touto dobou země omotána jakousi pavučinou, po které pobíhají velicí pavouci. Což je doslova dost otřesný obraz. Je to ovšem ekvivalent dnešního internetu, katastrofa se nekoná. Je na tom celém vidět jak k tehdejší vizi tohoto světa chyběla nynější terminologie a zkušenosti. Třeba bude jednoduše majský silvestr a změna taková, že se dost lidí probudí s opicí po flámu, v kterém teď jedou. A to by nebylo špatné. :-)

Odpovědět

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

Zimeon left a comment for shada
34 seconds ago
I já věřím skutečnému dobru (které se dá vycítit) a ne tomu co nám je podsouvané.
1 minute ago
No je pravda že podle vzhledu nelze hned soudit. Vím že i některé velmi pozitivní a vyspělé národy mají takový vnejší vzhled těla, že by nás polekali ... proto nám tady pomáhají Plejáďané a podobné rasy, které vypadají stejně jako my. Ale je potře...
2 minutes ago
gabriel is now a member of Nova Zeme
2 minutes ago
2 minutes ago
Světlonoš, jsi snad slepý ? Ne, ty chceš být slepý...
3 minutes ago
Kiwi, to je dobře, že věříš skutečnému dobru ;o)
4 minutes ago
ďakujem, já z toho mám taky radost :-) A musím též poděkovat Akahai, že mě k této metodě opět přivedla... svou otázkou, kde že mají ty barvičky... je to opravdu snadno dostupná výtvarná metoda, stačí si pořidit nenapařovací žehličku, voskovky Kohi...
8 minutes ago
My nelžeme.
11 minutes ago
12 minutes ago
13 minutes ago
:-) Tak nějak.
13 minutes ago
14 minutes ago
Moc si přeji, aby takovéto umění dostávalo zelenou.... vracím se sem znovu a jsem nadšená třeba i jak je to kompozičně skvělé... opavdu nádherné dílo.
15 minutes ago
Crystal Soul Illumination 2012 Spirituality New Age - GoldRing 61b http://www.youtube.com/watch?v=hEVr81zt8p0&feature=related
15 minutes ago
Krásne Vlastičko , aj tie predtým , neviem ako slovami vyjadriť ako sa mi to páči :-) s láskou Lemani
16 minutes ago
Sám bych to neřekl líp. Posílám Ti Lásku, Bratře
16 minutes ago
to je takový "duchovní" multilevel marketing systém :-)), kterým lidi říkají nesprávně pyramida...tam to funguje taky tak, že pokud nic nedělají ti dole, tak ti nahoře se můžou rozkrájet a taky si nepolepší....čili platí, já pomůžu tobě, aby ti by...
17 minutes ago
Děkuji.....přidam ješte!!!!
18 minutes ago
Pillar of Light - White Light Multidimensionality Initiation http://www.youtube.com/watch?v=Y02awxVRsgM&feature=related
20 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service