Mnohokrát jsme si říkala: co znamená tento nick? Co je Langelei nebo Crabat? A co je na tom obrázku u vašeho nicku?
Před rokem jsme sem dávali své fotografie v "odhalení" a byla to nádherná diskuse...
http://novazeme.ning.com/forum/topics/to-jsem-ja-aneb-velke
Napište něco o své přezdívce, o sobě a o tom, proč a jak vás charakterizuje a co znamená.
Anonymity je všude na internetu dost.
tak abych začala u sebe
ren je zkratka mého jméno, kdysi mi ji dal jeden kamarád a už mi zůstala
mám ráda jednoduchá a zněnjící jména..proto mám i syna TOMa
obrázek jsou mé oči, věřím ve vše, co není anonymní a co má otisk nás samotných
v pohledu do očí se pozná vše
A CO VY?
Těším se. Moc...ren
Témata:
Permalink Reply by Crabat on February 9, 2012 at 10:16am ;o) Vlastně jsem tu nevysvětlil svou ikonu: Ta je chápána jako projev vědomé energie vzdušného elementu. Což je z ní v podstatě patrné. ;o)
Permalink Reply by grétka on February 5, 2012 at 5:20pm gretka je moj nick, lebo o malej Gretke sa pise v knihe Strieborne korcule v ktorej vsetky deti chodili do skoly a vsade na korculiach.
Ona mala korcule len take remienkove z koze, ktore si na topanky pripevnovala. Najviac mi ju evokuje, ako si tie korcule skrehnutymi rukami od zimy dava a pritahuje tie kozene remienky.
Symbolizuje to pre mna vydrzat, prsty a sneh.
Ahojte, Danka je zdrobnelina z mojho mena Daniela, skoro všetci ma volaju Danka a obrazok strazneho anjela bdejuceho
nad dietarom som si vybrala preto, ze SU a pomahaju a ja im za to veľmi ďakujem. Je to moja pocta k nim, nepasujem sa
za anjela, sem tam sa mi aj rožky podarí vystrčiť, xi, no a vtedy sa ma manžel spýta, či majú anjeli dovolenku :)
Permalink Reply by ladislavzelinka on February 9, 2012 at 9:50am :) Na mém obrázku je Apoštol Filip z dobové malby. No a proč.. prostě mi to úplně sedí, krásně mě to vyjadřuje. No, vždyť už mě celkem znáte..:) Jméno je mé občanské jméno, nemám přezdívku.
Vítejte u nás!
Zaregistrovat se
nebo se přihlásit
✡♥ ARNAP ♥✡ www.andele-nebe.cz commented on Duše's video
Duše posted a video
anahaj replied to JnK's discussion Kam směřuješ Nová země?
Kulík replied to Lukáš's discussion Prodám knihy s duchovní tématikou. Jako nové. Za méně než poloviční cenu než v obchodech.
Ilumauir Kamil replied to Mikelangelo's discussion Sebesjednocení
Prosíme Vás o finanční příspěvky

Svět bez hranic a další knihy pro váš rozvoj.

Vegetariánská prodejna a jídelna, e-shop
Duchovní univerzita Bytí

© 2012 Created by Ivanka adminka.