Nova Zeme

Jeden z efektů krize je ten, že v zaměstnání je méně práce. Ten čas mě již nebaví trávit čtením hloupostí a tak mnoho z toho volného času věnuji práci na sobě. Děkuji za to.
Myslím, že krize - tedy zmírnění honby za mamonem nabízí dost času pro přemýšlení nad sebou samým.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Také přispěji, opačnými zkušenostmi...
Děkuji, že díky krizi propustili plno zaměstnanců a my, co jsme zůstali (ti nejvýkonnější si vybrali), nyní musíme dělat nelidské přesčasy, až se s toho člověk může psychicky zbláznit co všechno musí za 1 mizerný plat dělat a kolik hodin denně... taky už jsem skončil na nemocenské a nejsem sám.
Spíše bych uvítal celkový pád kapitalismu, to ano !
Mobisek

Odpovědět

I to mě napadlo, když jsem to psal, že je mnoho lidí co se musí setsakramentsky více otáčet, aby se udrželi, a uživili. Proto děkuji za každý den, kdy mám tuto možnost a je mi to i malým závazkem.
No a na tý nemocenský máš taky dost času přemýšlet. Ne?
Těším se na změnu, třeba pád kapitalismu. Bude lépe. Sice třeba budeme dělat to co děláme dnes, ale již nebudou tací, kteří si budou brát více než potřebují, protože uvidí marnost shromažďování hmoty. Tím pak bude více lidí dělat to co dělá dnes méně ve větší pohodě a kterčí dobu. Pak také důvěra zde bude, která dnes není moc rozšířená. Můj vedoucí nme o tom často přesvědčuje ( že i zadní vrátka musí mít bezpečnostní zamykání a hlídání na kód, nejlepe s ověřením DNA :o) )

Odpovědět

Kéž by se brzy naplnila naše slova a konečně se to sesypalo, nejde to do nekonečna tenhle režim mamonářů a zneužívačů duší to má spočítaný, věřím a doufám !
Mobisek

Odpovědět

ju, jsme na tom hodně podobně. S planetou máš recht. Nakonec příjdeme i na to, že přidávat ropu do jídla je nesmysl.

Odpovědět

Odpověděl adrenalin tak jak bych odpověděl já. Jak mohu pomoci jiným, když jsem nepomohl sám sobě? Na toto téma jsem dostal velmi tvrdou lekci a její stopy cítím ještě dnes.
Já však vím jak to myslíš a kde je rozdíl v našich názorech.
Ty myslíš tím přestat dělat pro sebe tu egoistickou stránku věci. Obohacování se na úkor druhých ,využívání, zneužívání a tak dále. Tu práci pro ostatní my s Adrenalinem také rádi vykováváme a vykonávat budeme.
Navíc jsem si mnohokrát vyzkoušel, jak změna sebe samého přinesla prospěch ostatním v takové míře, že bych to svou vůli jen těžko dosáhl. Také velmi toužím po tom abychom se všichni měli dobře a pokud k tomu mohu přispět, přispěji rád.
Pochopil jsem tě správně Tato?

Odpovědět

Ja Dakujem Tiež za krízu a nie len za tuto moja kríza finančno pracovná je už dlhšia ! Som ten štastný blázon ktorý v tom negatívnom vidí dobre:-) musíme si síce utiahnuť opasok ako sa hovorí a nie je to lachké byť pri dvoch detoch sama bez práce ,ale to že tento čas možem tráviť s nimi ,ísť do prírody a robiť veci čo by som nemohla keby som chodila do práce ,je pre nás troch obohacujuce a viem že všetko to pekne čo teraz prežívame ,tak budeme na to spomínať a čerpať z toho ked čas prejde a kolo sa otočí :-). Vnímam veci okolo seba a vidím aj veci a hlavne cítim z minulosti , a vtedy som štastná že žijem tu ,pretože nežijeme v žiadnom utrpení ! Máme vela možností ,ide vždy len o náš pohlad ,Dakujem za to že som sa dostala až sem :-) Dakujem za krásny svet okolo mna ,za nádhernu prírodu a tu volnosť ktoru som po minule životy nemala .žijeme teraz a tu v tom najlepšom čo máme čo si zaslužime a ked chceme viac tak na tom pracujme s pokorou ,vdačnostou a láskou v srdci :-) .

Odpovědět

Jsem vděčná za krizi, díky tomu mi změnilo život. Děkuju... miluju :-))

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Jirka and Vladimír are now friends
20 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
25 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
51 minutes ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
1 hour ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
1 hour ago
2 hours ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
2 hours ago
Krásné.
2 hours ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
2 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
2 hours ago
Adrianna left a comment for Indi
2 hours ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service