Nova Zeme

Replies to This Discussion

TY JOOOOOOOO!!! Tak tohle je něco!!!
Podívejte se dobře na to dolní video v čase 4:25, co vidíte??? Není vám to některým, zvláště aktivním Světlonošům povědomé?? :) :D

Porovnejte:
http://www.andele-svetla.cz/obr_bar0000/obr277.jpg

Astronaut na ISS má v pozadí v notebooku obrázek - fotomontáž z andele-svetla.cz ??
Umíte domyslet, CO TO ZNAMENÁ?? TO JE BOMBA :D :D

Akorát tam chybí jedna z těch 4 lodí, možná to je nějaká starší verze toho obrázku.... Jinak přesně to samé!
Jeee já mám radost

Odpovědět

Když se na to dobře dívám, asi tam ty lodě jsou všechny, ale je to utopeno v šumu ...

Odpovědět

Hihi a mají to i na stránkách NASA :))))

http://www.spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-13/hire...

to je fakt bomba

Odpovědět

Takze zrejme web www.andele-svetla.cz www.vesmirni-lide.cz www.universe-people.com su navsetvovane nielen zo 185 krajin sveta ale aj zo Zemskeho orbitu.

Cize aj niektory astronauti o tom vedia :)

Odpovědět

jo,jenze se mi tak zda,ze ten obrazek na astronautove notebooku je jen pozadi nebo wallpaper na plochu!! astronaut je asi fanousek ufo.rozhodne v tom nehledejte dalsi zahadu.
Taky si nemyslim ze tvurcem obrazku je nekdo z vesmirnych-lidi,ale pochazi nejspis z jineho statu.Vesmirnym lidem se to proste hodilo do kramu a tak si ho dali na web i oni.
Tohle fakt neni zahadne.

Odpovědět

Poutníčku, samozřejmě že ho má ten astronaut na pozadí, to je jasné. Napsal jsem to již výše...
Ale nemáš pravdu v tom, že ten obrázek NEvytvořili "vesmírní lidé". Já si pamatuju že Ivo Benda říkal na několika přednáškách, že to dělal jeden jeho grafik tyto fotomontáže, pod vedením andílků. Skus si ho dát hledat např. pomocí tineye.com, nenalezneš ho nikde ve vyšším rozlišení, než na stránkách VL. Já to zkoušel, včetně zrcadlené verze apod. ale nikde prostě není lepší, ani ve stejném rozlišení. Vždy v nižším. To něco znamená. Navíc ho v několika případech najdeš i s tím modrým popisem dole, včetně webové adresy. Většinou najdeš vyříznutou malou část, vždy ale v nižším rozlišení. Aspoň teda já jsem ho zatím ve vyšším rozl. nenašel.
Jinak teda já si myslím, a vím o některých obrázcích na jejich webu, které se tam dostali tak jak popisuješ (autorem byl někdo jiný), nicméně toto, téměr jistě není ten případ.
(nepopírám že tu fotku Země v té montáži odněkad vzali, celý obr. však asi ne.)

Odpovědět

Jak sám píšeš - jsou to fotomontáže dělané grafikem. Jakou mají důvěryhodnost? ŽÁDNOU !

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

jj,v jednoduchosti je síla, moudrost a krása....a taky láska....:o)) láska nic nekomplikuje, to dělají jenom lidé.......:o)) DEKUJI
1 minute ago
Rady Ať je krásný každý den a každá noc ve Vašem srdci a mysli za každého počasí.
1 minute ago
Milá Lemaní :o))) kouzelně Ti také D ě k u j i ... ...
5 minutes ago
5 minutes ago
10 minutes ago
Bmagic left a comment for Marie
16 minutes ago
petr.pf added 6 photos
21 minutes ago
Toto někdo napsal na tvnoviny.sk : Viete, že: - vakcína proti vírusu H1N1 bola patentovaná už v auguste 2008, tj. skôr, než sa táto modifikácia vyskytla v Mexiku? - vakcína nebola testovaná, jej schválenie bolo urýchlené neštandardným postupom a ...
24 minutes ago
24 minutes ago
Ivanko,dekuji,ze jsi udelala ten prvni tezky krok a zacala poradat sve uzasne seminare. Jsem vdecna,ze jsem se mohla zucastnit.
25 minutes ago
Tak tohle beru! www.rizikaockovania.sk Velice informativní web.
28 minutes ago
30 minutes ago
31 minutes ago
31 minutes ago
31 minutes ago
43 minutes ago
Já bych pokus o masovou vakcinaci lidstva nezval například takto: "co všechno nezištného, krásného a povznášejícího člověk dokáže, když mu začala hořet koudel u řiti"! :-) Mnozí lidé potřebovali tento šok jako prase drbání, aby se konečně probudil...
45 minutes ago
ladislavzelinka added a blog post
Cesta domů Blíží se čas pro mnohé z vás se vrátit domů. Už dlouho slyším vaše volání, už dlouho slyším vaše prosby, naléhavě mě prosíte, slyším vaše volání. Přišli jste do tohoto světa z toho nejjasnějšího světla. a přišli jste do té největší tmy....
52 minutes ago
petr.pf added 3 videos
52 minutes ago
58 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service