TY JOOOOOOOO!!! Tak tohle je něco!!!
Podívejte se dobře na to dolní video v čase 4:25, co vidíte??? Není vám to některým, zvláště aktivním Světlonošům povědomé?? :) :D
jo,jenze se mi tak zda,ze ten obrazek na astronautove notebooku je jen pozadi nebo wallpaper na plochu!! astronaut je asi fanousek ufo.rozhodne v tom nehledejte dalsi zahadu.
Taky si nemyslim ze tvurcem obrazku je nekdo z vesmirnych-lidi,ale pochazi nejspis z jineho statu.Vesmirnym lidem se to proste hodilo do kramu a tak si ho dali na web i oni.
Tohle fakt neni zahadne.
Poutníčku, samozřejmě že ho má ten astronaut na pozadí, to je jasné. Napsal jsem to již výše...
Ale nemáš pravdu v tom, že ten obrázek NEvytvořili "vesmírní lidé". Já si pamatuju že Ivo Benda říkal na několika přednáškách, že to dělal jeden jeho grafik tyto fotomontáže, pod vedením andílků. Skus si ho dát hledat např. pomocí tineye.com, nenalezneš ho nikde ve vyšším rozlišení, než na stránkách VL. Já to zkoušel, včetně zrcadlené verze apod. ale nikde prostě není lepší, ani ve stejném rozlišení. Vždy v nižším. To něco znamená. Navíc ho v několika případech najdeš i s tím modrým popisem dole, včetně webové adresy. Většinou najdeš vyříznutou malou část, vždy ale v nižším rozlišení. Aspoň teda já jsem ho zatím ve vyšším rozl. nenašel.
Jinak teda já si myslím, a vím o některých obrázcích na jejich webu, které se tam dostali tak jak popisuješ (autorem byl někdo jiný), nicméně toto, téměr jistě není ten případ.
(nepopírám že tu fotku Země v té montáži odněkad vzali, celý obr. však asi ne.)
Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich. DĚKUJEME!
Ak si robis obraz o informacnom webe vesmirni-lide.cz a ludoch, ktori sa nan odkazuju na zaklade letakov alebo nalepiek, ktore niektori ludia siria na roznych miestach, tak tvoj obraz je na 90% skresleny. Kto chce pochopit hlbsi zmysel tychto letako…