Nova Zeme

Nádherný potemnělý podzim!
Smí se spinkat, smí se být unavený, nemusí se honit a být akční (jako když svítí sluníčko), mohou se zapálit svíčičky, může se hodně odpočívat a meditovat, nemusí se hrát si vždy na pozitivně naladěného... :-)))
Jedním slovem - uvolnění a pohoda!

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Valdo, krásné. Neprovokuješ, naopak nás uvádíš do hlubšího prostoru duše. Díky Ti.

Odpovědět

Ja som letny clovek, moje pocity teda su - I want to get away, I want to flyyy awaaayyyy.... Ale ked je pekne tak sa to da...

Odpovědět

Podzim je mé nejoblíbenější období...

Odpovědět

Asi som zila v minulom zivote niekde na juhu pri mori, pretoze vzdy ked som pri mori pocitujem navaly stastia, cize potrebujem leto, teplo, vsetko zelene, farbiste a zive. V zime spim tak isto ako priroda...

Odpovědět

miluju melancholii podzimu, to usebrání se, stáhnutí se ke kamnům do tepla......všechny ty vůně, barvy a vlhkost...a prvního chladu štípání do tváří

Odpovědět

Když se podzim vydaří, může být i krásný :-))

Odpovědět

wow, nádhera

Odpovědět

podzim? koloběch, neustálí ciklus nekonečných událostí........

Odpovědět

až do vánoc na dotazy o počasí, podnebí a o ročních období neodpovídám :-)
od chvíle co se změní čas až do prvního sněhu počasí i tu situaci tam venku ignoruju - když prší vezmu si deštník, když fouká vítr, vezmu tlustší kabát, když mrzne, tak kulicha - nic víc a nic míň, žádné chvalozpěvy, žádné litanie
...od té doby, co to takhle dělám, mám docela dobrou náladu

Odpovědět

Já mám rád všechna roční období, každé mě zaujme něčím krásným a podzim je svou barevností opravdu nádherný. Nedávno, při prohlížení fotek, které jsem během roku nafotil, jsem si uvědomil, jak to má příroda všechno krásně sladěné a vymyšlené co se barev týká. Nový rok, dobu kdy se něco nového rodí, něco začíná, přivítá svátečně oděna do bílého, ale aby to nebylo tak studené, nechá sluníčko odrážet v sněhových vločkách a rozsvítí je tak miliony světýlek, čímž ještě více podtrhne sváteční náladu. Postupem času, jak sníh mizí, doplní prázdná místa květy sněženek a s příchodem jara pak rozkvetou třešně, trnky, slívy, meruňky a později hrušně. Všechno jmenované kvete bíle, jako by se té slavnostní atmosféry ani nechtěla vzdát. Najedenou, jako kdyby si řekla a dost už té studené bílé a objeví se kvítka v teplejších barvách. Kvetou jabloně, rododendrony, tulipány, pampelišky, šípek... a na stromech vyraší světle zelené mladé lístky. Pak přijde teplé léto a jako kdyby chtěla ta vedra udělat snesitelnější, nechá rozkvést chrpy, zvonky, koukol, čekanku... a listí na stromech dostane sytou, zelenou barvu, která sama o sobě působí chladivě. Pak nastoupí podzim, chladné počasí a příroda jako kdyby chtěla vše "opticky" prohřát, aby chladna byla mírnější, namíchá na paletě teplé podzimní barvy a začne malovat červenou, oranžovou, žlutou a hnědou.
Zima se však nezadržitelně blíží a tak nechá tyto teplé barvičky pomalu opadat, aby se vzápětí opět převlékla do sváteční bílé a přivítala Vánoce.

Odpovědět

koloběh života...krásně jsi to popsal

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

4 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
9 minutes ago
Jirka and Vladimír are now friends
39 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
45 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
2 hours ago
2 hours ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
2 hours ago
Krásné.
2 hours ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
2 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
3 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service