Nova Zeme

Nádherný potemnělý podzim!
Smí se spinkat, smí se být unavený, nemusí se honit a být akční (jako když svítí sluníčko), mohou se zapálit svíčičky, může se hodně odpočívat a meditovat, nemusí se hrát si vždy na pozitivně naladěného... :-)))
Jedním slovem - uvolnění a pohoda!

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Valdo, krásné. Neprovokuješ, naopak nás uvádíš do hlubšího prostoru duše. Díky Ti.

Odpovědět

Ja som letny clovek, moje pocity teda su - I want to get away, I want to flyyy awaaayyyy.... Ale ked je pekne tak sa to da...

Odpovědět

Podzim je mé nejoblíbenější období...

Odpovědět

Asi som zila v minulom zivote niekde na juhu pri mori, pretoze vzdy ked som pri mori pocitujem navaly stastia, cize potrebujem leto, teplo, vsetko zelene, farbiste a zive. V zime spim tak isto ako priroda...

Odpovědět

miluju melancholii podzimu, to usebrání se, stáhnutí se ke kamnům do tepla......všechny ty vůně, barvy a vlhkost...a prvního chladu štípání do tváří

Odpovědět

Když se podzim vydaří, může být i krásný :-))

Odpovědět

wow, nádhera

Odpovědět

podzim? koloběch, neustálí ciklus nekonečných událostí........

Odpovědět

až do vánoc na dotazy o počasí, podnebí a o ročních období neodpovídám :-)
od chvíle co se změní čas až do prvního sněhu počasí i tu situaci tam venku ignoruju - když prší vezmu si deštník, když fouká vítr, vezmu tlustší kabát, když mrzne, tak kulicha - nic víc a nic míň, žádné chvalozpěvy, žádné litanie
...od té doby, co to takhle dělám, mám docela dobrou náladu

Odpovědět

Já mám rád všechna roční období, každé mě zaujme něčím krásným a podzim je svou barevností opravdu nádherný. Nedávno, při prohlížení fotek, které jsem během roku nafotil, jsem si uvědomil, jak to má příroda všechno krásně sladěné a vymyšlené co se barev týká. Nový rok, dobu kdy se něco nového rodí, něco začíná, přivítá svátečně oděna do bílého, ale aby to nebylo tak studené, nechá sluníčko odrážet v sněhových vločkách a rozsvítí je tak miliony světýlek, čímž ještě více podtrhne sváteční náladu. Postupem času, jak sníh mizí, doplní prázdná místa květy sněženek a s příchodem jara pak rozkvetou třešně, trnky, slívy, meruňky a později hrušně. Všechno jmenované kvete bíle, jako by se té slavnostní atmosféry ani nechtěla vzdát. Najedenou, jako kdyby si řekla a dost už té studené bílé a objeví se kvítka v teplejších barvách. Kvetou jabloně, rododendrony, tulipány, pampelišky, šípek... a na stromech vyraší světle zelené mladé lístky. Pak přijde teplé léto a jako kdyby chtěla ta vedra udělat snesitelnější, nechá rozkvést chrpy, zvonky, koukol, čekanku... a listí na stromech dostane sytou, zelenou barvu, která sama o sobě působí chladivě. Pak nastoupí podzim, chladné počasí a příroda jako kdyby chtěla vše "opticky" prohřát, aby chladna byla mírnější, namíchá na paletě teplé podzimní barvy a začne malovat červenou, oranžovou, žlutou a hnědou.
Zima se však nezadržitelně blíží a tak nechá tyto teplé barvičky pomalu opadat, aby se vzápětí opět převlékla do sváteční bílé a přivítala Vánoce.

Odpovědět

koloběh života...krásně jsi to popsal

Odpovědět

RSS

About

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

KDY A KDE PŘÍŠTĚ?

Setkání při výrobě vánočních dárků
víkend 12.12. a 13.12.2009
v Praze

Malá reportáž z víkendového setkání v Borovici
a zde si přečtěte
ZPRÁVU
Z PRÁZDNIN TROCHU JINAK
Vánoční besídka
v Praze - Centrum Cesta,
sobota 19.12.09 od 16 hod.
Vezměte s sebou i děti!

Ivana Muková pro nás opět připraví VÁNOČNÍ MEDITACI s vnitřním dítětem.
Jako "vstupné" prosím přineste lahev nealko nápoje, trochu cukroví a podobných dobrot, a také malý univerzální dáreček pod stromeček. Provedeme losování, aby si každý odnesl malou pozornost - ideálně jinou, než jakou přinesl :-)
PROSÍM PŘIHLAŠTE SE ZDE, abychom věděli, kolik nás bude!

Nejnovější aktivity

My nelžeme.
1 minute ago
2 minutes ago
2 minutes ago
:-) Tak nějak.
3 minutes ago
4 minutes ago
Moc si přeji, aby takovéto umění dostávalo zelenou.... vracím se sem znovu a jsem nadšená třeba i jak je to kompozičně skvělé... opavdu nádherné dílo.
4 minutes ago
Crystal Soul Illumination 2012 Spirituality New Age - GoldRing 61b http://www.youtube.com/watch?v=hEVr81zt8p0&feature=related
5 minutes ago
Krásne Vlastičko , aj tie predtým , neviem ako slovami vyjadriť ako sa mi to páči :-) s láskou Lemani
6 minutes ago
Sám bych to neřekl líp. Posílám Ti Lásku, Bratře
6 minutes ago
to je takový "duchovní" multilevel marketing systém :-)), kterým lidi říkají nesprávně pyramida...tam to funguje taky tak, že pokud nic nedělají ti dole, tak ti nahoře se můžou rozkrájet a taky si nepolepší....čili platí, já pomůžu tobě, aby ti by...
6 minutes ago
Děkuji.....přidam ješte!!!!
7 minutes ago
Pillar of Light - White Light Multidimensionality Initiation http://www.youtube.com/watch?v=Y02awxVRsgM&feature=related
10 minutes ago
to je nápad.... jsi skvělá ! :-)
12 minutes ago
Bravurní, umělecké dílo, má to obsah i formu jak má být, je to klíč.
12 minutes ago
to se mi líbí...
13 minutes ago
Doplnenie: Jedna z moznych variant, co by sa mohlo stat. TEDA NEMUSI SA TO TAK STAT, NIE JE TO DOPREDU DANE. Urivok z NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA - Petr D. F.: "Musíte zas a znovu chápat, že PSEUDOTVŮRCI BUDOU VYSTUPOVAT PŘEDEVŠÍM JAKO ZACHR...
14 minutes ago
Mission and Purpose on Earth - Wayshowers http://www.youtube.com/watch?v=IWVYepuJScs&feature=related
14 minutes ago
Vybrala jsem to s lásku pro vás vše tady!!!!
15 minutes ago
Ano, již brzy, po zobrazení PLNOSTI bude tento stav NAVĚKY ELIMINOVÁN A UKONČEN, již nebude existovat nic negativního ani zlého a nikdo už takový nebude.
15 minutes ago
Moc hezké.
17 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service