Nova Zeme

otazka dobra a zla... tuto otazku se snazi resit lidstvo po staleti, sam nevim co je pro jednoho dobre ci zle, co jej posouva ku predu za svym cilem, dal v jeho ceste. jaky mate na to nazor mile bytosti svetla.
vas adam

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

marusko,jedno jedine,mas malo rada sama sebe,taky me to bolelo,ale ted mi to dela radost a jsem stastny,ze druzi si prozivaji neco krasného.Taky tam dojdes.Preji hodne stesti.

Odpovědět

maruska.super,monitoring, to je ono.gratuluju.mas se dost rada?tak schvalne,trochu choulostiva otazka, kdy sis naposledy koupila sexy spodni pradelko.?takove,co se ti mooc libilo.

Odpovědět

ani nevim,chodim bez.vtipalku.To jsem rad,ze mas dobrou naladu!!!to je super,to jsi ty.tak te miluju.

Odpovědět

srdce moje,mas nadhernou ikonku,nadherne se zacinas menit i jinak.zacina ti prichazet i stesti.potichoucku,ale jde ,dovedes se nedherne vcitit do lidi,ale jeste te to boli.bude jinak.mas nadhernou dusi!!!

Odpovědět

Martine,krasne ,jen jsi moc skromny,vic si ver!Tvůj Adam

Odpovědět

xaxes.je to krasne,moc ti preji,aby uz brzy prestala byt tvoje kamaradka,aby se rozplynula ve tvem vyvoji.a byl jen klid,vyrovnani a pochopeni.tvuj Adam

Odpovědět

..otazka dobra a zla...dobra otazka...mame tym prejst?...aby sme pochopili ?...aby sme boli celistvi? Sme svetelne bytosti,bytosti lasky a svetla a preco niektori z nas zacnu casom pracovat s temnymi energiami??? Moji duchovni sprievodcovia mi pri mojich cestach za poznanim,ked lietam mimo tela,tiez povedali:"Ty chces vediet,co je celkom hore a preto musis pochopit,co je celkom dole..." Az vtedy som sa zacala touto otazkou zaoberat,dovtedy som cestu kazdeho cloveka vnimala ako jeho volbu a ked ma poziadal,tak som ho presvetlila....Vytvaram si vlastnu realitu,ktoru chcem,ktora sa mi paci,niekedy je to lahke,niekedy narocnejsie,mozno to aj boli,ale ked sa obzriem spat,vzdy ma to posunulo dalej...,som silnejsia,vnimavejsia,otvorenejsia...citim vacsiu jednotu so vsetkym a stale viac lasky ku vsetkym......A tak som sa naucila divat za tie situacie...dopredu,byt pozorovatelom...Ale co je to celkom dole,co mam pochopit???

Odpovědět

tiger,je to velice hluboke.dekuji.dobro a zlo,svetlo a tma ,kdyz je tam rovnovaha,je to v poradku,ale kdyz prevlada zlo,...proc myslis,ze ted mame tolik prace?a vis co je dole,v maticce zemi?zase svetlo.spojeni tech svetel pres tebe je nadhera.jsi tam,kdy bud ti dovoli pomoct nebo nedovoli.a poznas,ze jsou svetla ruzna.,ktera ti dovoli predavat.ti,kteri hledaji,jdou dobre,ti,kteri si jsou jisti,ze jdou tou spravnou cestou a jdou ji porad a zapomenou se vyvijet,objevi se ego a tim padem i materialni chute. a snazi se ty slabe ovladat aby ziskali penize.a to je ono.Kazdy clovek ma svoji cestu i tady ti.i ti,kteri se stanou jejich obetmi,treba prave prohlednou,brzy už prijde doba, kdy se pomelou mezi sebou.nasim ukolem je se vyvijet v souladu a v jednote s vedenim.moc bych te chtel poznat i mimo tyto stranky.Tvuj Adam

Odpovědět

...je to nadhera,co nas caka...tesim sa na to,ale na druhej strane je to pre mna vyzva,dosiahnut ten blazeny stav tu a teraz,v nasej 3D,vsak preto sme sem prisli,takze sa vysporiadavam s poslednymi energiami,ktore nepotrebujem a a vstrebavanim a chapanim toho,co potrebujem...a stale je to jednoduchsie v chapani...:-) len som netrpezliva v realizacii,chcem to hned...:-)),je to jednoducho proces...kazdy na niecom pracujeme...Ked som si odbehla do 4 a 5D a vytvarala som tam nadherne svety,moji sprievodcovia mi vysvetlovali,ze presne tak to funguje aj v 3D,len je ten proces omnoho pomalsi a preto ludia nad tym stracame kontrolu a mam si trenovat moje myslienky tu v 3D,akokeby sa zhmotnovali tak rychlo,ako v 5D a mam sa odstrihnut od vsetkych ludi...v zmysle doverovat ich ceste,mam letiet dopredu po svojej ceste a oni sa pridaju...nestracat cas zmenou niekoho ineho,tym im nepomahame a brzdime seba...vzdy cez seba ukazovat cestu tym,ktori chcu...A to celkom dole mi bolo vysvetlovane,ze mam prejst tym,co vytvorilo ludstvo cez svoje tazke vibracie...rozne strachy,lutost,zatazovanie sa...aby som pochopila...ale na ten vylet sa mi zatial nechce...:-) S laskou Tiger :-)

Odpovědět

dole a dole, slova jsou casto nedostatecna.ja jdu svoji cestou a kdyz mam nekoho potkat a neco mu sdelit,neni to nahoda,nemame menit cesty druhych, jen jim neco zrovna sdelit, treba jen pohledem.a kdyz se ti neco nechce,tak to nedelej,mas nadhernou dusi a auru plnou lasky abileho svetla.Tvůj Adam

Odpovědět

O bolesti bych mohla psát hoooodně dlouho.Ale proč? Je pryč.A každá další, která přijde, také jednou skončí.
Teď zrovna mě bolí nohy. Krásně! Prožila jsem nádherný den v přírodě a našlapala pěkných pár kilometrů.Než půjdu spát,odměním své nohy masážním krémem.Vím proč.Zítra mě zas budou nosit bezbolestně.
Až mi bude chtít zubař píchnout umrtvovačku při spravování zubů,řeknu:"Děkuji,to vydržím."A pokud by mi musel zub vytrhnout,vím,že řeknu:"To budu ráda.Nevidím důvod,proč bych měla trpět."
Všechno ostatní už řekli ti přede mnou.A co neřekli,to třeba řeknou ti po mně.Howgh!

Odpovědět

ty ma mila indianko, to mi delas radost, pochodovani je nadhera a v prirode,uplne nejvetsi.mas super pristup k zivotu.budu se tesit,ze te jeste neco reknes sama po sobe.krasny zbytek dne. Adam

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

58 seconds ago
Sanny left a comment for Akahai
2 minutes ago
Sanny left a comment for Samael
4 minutes ago
Sanny left a comment for Petr Z
11 minutes ago
11 minutes ago
13 minutes ago
Sanny left a comment for Dixy
13 minutes ago
Sanny left a comment for Maia
14 minutes ago
Sanny left a comment for shada
15 minutes ago
Sanny added a video
32 minutes ago
m.s. added a discussion
Nihilismus rozkládá v postrádání smysluplných cílů všechny naše ještě zůstávající síly ke společné výstavbě. Konzumní - tržní systém, postavený na co nejtvrdší spotřebě všeho, snaží se otupět veškeré vnitřní - citové potřeby miliard lidí. Zmatek m…
37 minutes ago
39 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
1 hour ago
Jirka and Vladimír are now friends
1 hour ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
1 hour ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago
2 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service