Nova Zeme

Domov je nadherne slovo, pro me je domov tam, kde jsou lidi, ktere mam rad,kteri maji radi me, kterym davam a kteri davaji mne.Jsem doma ve stredu zeme, na zemi,obloze,v sobe v kosmu a i tam, kde tomu kazdy rikame jinak, podle toho, kdo nas ochranuje a vede.Domov je pro me i rodina, kompletni, kdy se navzajem nepripoutavame, jsme svobodni a kazdy sam sebou, jdeme vlastni cestou,ale svobodne.Vazime si sebe navzajem a davame si stesti.Vim, je to velmi zidealizovano na dnesni dobu, ale je to prece jeden z kosmickych zakonu aja pevne verim, ze k tomu uz brzy dospejeme.Nejdriv si clovek musi projit samotou, aby se sam v sobe vyznal, nasel sam sebe,a svou zivotni cestu, kterou vlastne hledame stale,protoze tech zkousek je tolik, ze dost casto odbocime,ale zase se vratime tam, kde mame byt. To vsechno je nejkrasnejsi domov tady.
Omlouvam se, ze zas se zapojuji, ale brzy pojedu na nejakou dobu do zahranici a uz ted se teším,na vase komentare.Jenom prosim,kdyz budete psat,vypustte myslenky z hlavy,pustte si hudbu, kterou mate radi, ale jen tak, aby vas nerusila, uvolonete se,nepremyslejte a piste to , co vas napadne. a v zadnem pripade to po sobe nectete a hned to odeslete.Diky za to, ze jste. A ze jste kazdy jiny, to je prece to nadherne.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Můj domov je tam, kde právě jsem. Nosím ho stále s sebou. Je i tam, kde mohu hlavu složit a kam se mohu vracet. Ráda ho opouštím a ještě raději se vracím. Je příjemné, když tam na mne někdo čeká. Nečeká-li, nevadí. Všichni, které mám ráda, jsou stále se mnou, proto netrpím pocitem samoty. Jako doma se cítím v lese. Stromy vnímám jako sestry a bratry a často si s nimi povídám. A nejen s nimi. Vedu dlouhé dialogy s přáteli, se svými dcerami, s těmi, kteří už nejsou mezi námi. Nebo jen tak jdu, medituji a cítím se v bezpečí, jako doma.

Odpovědět

stromecku zeleny, ted Te trosku rypnu.Proc mluvis o samote,citis ji v sobe, ale prehlusujes.proto jsem Te poslal na muzikantskou stezku, abys videla mesto seshora i s oblaky a lidicky jako mravence.Nebo bys potrebovala rozhlednu.?Mam Te rad.Rad bych pomohl, ale takhle je to slozite

Odpovědět

Adámku, ty rýpale! Miluji tě...Je mi jasné, že ať napíšu cokoliv, najdeš, co najít chceš. Dám nám tedy příležitost společně duchovně růst. Miluji nejen tebe a v neposlední řadě také samotu. Neznám nic příjemnějšího, než vzdálit se od hlučícího davu a strávit den v horách nebo jen v lese. A dělám to mnohem častěji, než je zvykem. Nepotřebuji přitom být s někým, je mi v mé přítomnosti dobře. Mám zem nad hlavou a nebe pod nohama a v každé buňce vědomí že nikdy nikde nejsem sama. O samotě jsem se zmínila hlavně proto, že se lidé většinou děsí, že jdu sama. A proč ne? Většinu času trávím s lidmi, s těmi, které mám ráda a kteří mají rádi mne, ale občas si i od nich potřebuji odpočinout, probrat problémy z nadhledu a vyčistit hlavu.A ještě víc od civilizace. Od hluku, elektronického smogu, automobilových výparů. V klidu si mohu vyměňovat energii se stromy, skálami a povídat s ptáky, kytkami a třeba mravenci, cítit přítomnost elementálních bytostí, vylézt na posed a kochat se okolní krajinou. Domů se vracím fyzicky utahaná, ale nabitá pohodou až do příští túry. Dobře se vyspím a usmívám se na celý svět bez ohledu na jeho přízeň či nepřízeň.Na kopci nad naším městem se tyčí rozhledna. Jsem tam častým hostem. Věř, že mi rozhled nechybí. A kdybys chtěl, mohla bych udělat vyjímku a vzít tě s sebou, třeba by sis to také užil. Pak bude jednodušší mi pomoci a také porozumět. Reakce na akci může být okamžitá a bez zbytečného zkreslení. Z očí do očí, od duše k duši.

Odpovědět

stromecku zeleny,moc dobře vím,ze ti rozhled nechybi, myslel jsem tim nadhled.Jinak je to nadhera.vis,vyjimku ne, jen kdybys mela chut me vzit a radost z toho,pak beru.

Odpovědět

Kdybych neměla chuť vzít tě s sebou, nenabízela bych ti to. A přijímáš-li mou nabídku, mám z toho radost. Stačí se domluvit. :-)

Odpovědět

domov je tam, kde tve srdce prebyva

Odpovědět

jasminko, ceho se bojis?OTEVRI SE, JSI JAK nadherna musle, ale zavrena.Je tam perla nebo neni?To nechces citit?

Odpovědět

perla je Adamku, jen po nerijemnych zkusenostech ji nerada ukazuju. Otevirani se je proces, takze napred skvirecku, pak vetsi, rozhlidnout se, kousek po kousku az budu natolik silna, ze si nikdo nedovoli perlu s siroce otevrene musle ukrast......

Odpovědět

jasmin,jsi velice moudra, je v tom hloubka a sila, je to nadhera.!

Odpovědět

Nase srdce nam rekne kam patrime, protoze laska je to co drzi pohromade vesmir. Laska = zivot = Buh

Odpovědět

sari,jsme jako snehove vlocky,kazda je jina.stejne tak lasku,zivot i Boha kazdy vidime jinak.a jak dopadne tato rovnice, kdyz byt jeden z techto pojmu citi nekdo jinak?A stejne tak srdce vnimame kazdy jinak.Nekdo jej vnima celymi svymi tely,nekdo uprostred hrudi a nekdo jako mist v leve casti hrudniku.A pak, stale se vyvijime ,nase cesty se rozsiruji o poznani a proziti,ted muzes citit, ze patris sem, zitra muzes citit,ze patris nekde trochu jinam.je to stejne relativni jako cas,neuzavrene,stale se vyvijejici.Adam

Odpovědět

hanicko, slunicko,a v bezpeci se cítis jenom v sobe?Malo.Moc se uzaviras,vic pis,nebylo to z TEBE, Z tVEHO NITRA.

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

10 minutes ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
13 minutes ago
Krásné.
13 minutes ago
To bývala má ikona, dřív... :)
24 minutes ago
38 minutes ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
41 minutes ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
52 minutes ago
Adrianna left a comment for Indi
55 minutes ago
Nic nie je nahoda a my to vsetko mozeme len interpretovat viac ci menej uspesne. S demografickym rozdelenim vzostup Zeme podla mna nema nic spolocne - ak sa clovek narodi v chudobe, tak si to proste potrebuje este doplnit do svojej mozaiky zazitkov,…
58 minutes ago
Strašice - záhadný dům Z informací, které jsem získal na Internetu, jsem odvodil, že anomálie v domku pana Mráčka, zejména jako je samovolné zahoření různých předmětů, mohou být vysvětleny seskupením nábojů statické elektřiny. Jedním z nábojů jsou…
58 minutes ago
Adrianna and Indi are now friends
58 minutes ago
Peknéééééé :)
1 hour ago
tompík Já se uzdravuji, děkuji vám všem, v neděli jedu zase na ozdravný pobyt, teď mám právě dovolenou. Přeji všem štastné a veselé Vánoce. Lelahel
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Wianka and David are now friends
1 hour ago
Moc díky, bála jsem se, že je to něco špatného..:-)..možná, kdybych se tomu tak nebránila a nebála se, dověděla bych se více...jinak občas mi taky přichází na návštěvu někdo velmi milý, hladí mě po vlasech, já mám chuť schovat ho k sobě do pelíšku,…
1 hour ago
Byl podivínský, protože narozdíl od jiných slavných nepil alcohol, neujížděl si na drogách a spol... někde se to hold muselo podepsat. Tak i tak to, co udělal pro svět se nedá zapomenout...
1 hour ago
nechápu co s tím má co dělat 5. čakra, většina lidí nemá otevřenou ani třetí
1 hour ago
Já jsem Májkla miloval od dob, co jsem byl ještě malý spratek - přesně se pamatuji, jak jsme byli u stryka a tetky, kdy s našima popíjeli a já seděl u strykovi nejlepší Hi-Fi věže, na uších sluchátka a poslouchal jsem Krále a ani nevím jak, ale nauč…
1 hour ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service