Nova Zeme

Domov je nadherne slovo, pro me je domov tam, kde jsou lidi, ktere mam rad,kteri maji radi me, kterym davam a kteri davaji mne.Jsem doma ve stredu zeme, na zemi,obloze,v sobe v kosmu a i tam, kde tomu kazdy rikame jinak, podle toho, kdo nas ochranuje a vede.Domov je pro me i rodina, kompletni, kdy se navzajem nepripoutavame, jsme svobodni a kazdy sam sebou, jdeme vlastni cestou,ale svobodne.Vazime si sebe navzajem a davame si stesti.Vim, je to velmi zidealizovano na dnesni dobu, ale je to prece jeden z kosmickych zakonu aja pevne verim, ze k tomu uz brzy dospejeme.Nejdriv si clovek musi projit samotou, aby se sam v sobe vyznal, nasel sam sebe,a svou zivotni cestu, kterou vlastne hledame stale,protoze tech zkousek je tolik, ze dost casto odbocime,ale zase se vratime tam, kde mame byt. To vsechno je nejkrasnejsi domov tady.
Omlouvam se, ze zas se zapojuji, ale brzy pojedu na nejakou dobu do zahranici a uz ted se teším,na vase komentare.Jenom prosim,kdyz budete psat,vypustte myslenky z hlavy,pustte si hudbu, kterou mate radi, ale jen tak, aby vas nerusila, uvolonete se,nepremyslejte a piste to , co vas napadne. a v zadnem pripade to po sobe nectete a hned to odeslete.Diky za to, ze jste. A ze jste kazdy jiny, to je prece to nadherne.

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

Domov je v nebi.

Odpovědět

Hm,je to krasny, ale jak ty si to nebe predstavujes?

Odpovědět

A nebe je v Tobě...:-))

Odpovědět

jsme jedno,ty se me bát nemusis.posilam ti duhu

Odpovědět

jako vzdy moudry a utajeny a hledajici.prima bracho.vazim si te.

Odpovědět

Domov je tam, odkud jsem přišla a kam se vrátím....těším se. Je to Světlo, Láska, Bůh = Domů. Nelze to popsat slovy, jde to jen zažít a je to nádhera...přitahuje to jako magnet...není tam nic jiného než Láska...
Na fyzické úrovni je domov tam, kde žiji a cítím se dobře, kde mám své blízké, které mám ráda, kde mám pocit bezpečí a zázemí.
...a domov je také v srdci, jak se zpívá v jedné mantře:

Boží láska ať stále Tě hýčká, kéž Tě Pán vždy provází
a Světlo moudré nalézá v srdci Tvém útulný domov svůj.
...anebo
Boží láska ať stále mě hýčká, kéž mě Pán vždy provází
a Světlo moudré nalézá v srdci mém útulný domov svůj.

(Když chceme někomu pomoci, zpíváme první, když potřebujeme posílit sebe, zpíváme druhou)
:-))

Odpovědět

citliva,nádherna dušička

Odpovědět

když čtu reakci, tak se ptá drak adam.A co cítí tvoje jsem,moc ses u toho přemýšlení neodpoutala.,nebo se schovavas?z ceho mas strach.?toužís se rozvinout, ale stahujes ocas jako pav,ktery jen tak pochoduje sem a tam.a pritom ho dovede mit nadherne rozvity,duhovy,az vsechny kolem nadchne.

Odpovědět

rozi,u tebe strach nema co delat,jsi nadherna,silna bytost,jen si pripadas malinka, jsme tak velci, jak se citime,a ty jsi velka ve svem svetle,rostes,nehledej ochranu jen pro sebe, tu mas a ty to vis,ale dovedes ochranovat i jine je to tvuj take dar.dovedes v lidech rozsvitit to dobre, co v nich je, dovedes to posilit.jsi nadherna dusicka a nejsi sama! Tvuj Adam

Odpovědět

Adame,moc pěkně tu všechny "rozebíráš",proto i já mám jednu všetečnou otázku. Čeho se bojíš ty, že´s ještě neodpověděl na mou nabídku? S láskou LÁSKA

Odpovědět

Wu,krasa,zas ses strefila,je to můj oblibeny hrdina.diky.a vazne se nebojim, uz od mrnete a nevim, cim to je.ale litat, to by se mi libilo! litat a pomahat vsude, kde to boli,kde je treba a kde vedou abych pomohl.vis,je to takove davani a brani navzajem v rovnovaze a je to nadhera.ale to prece take znas mila Wu.jen mas smulu,ze nejsi chlap.mi to vidime jednoduseji.

Odpovědět

rozi,zeny jsou nadherna stvoreni,a kdyz jsou jeste k tomu vesele a vtipne, je nadhera s nimi byt!

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

Violet Přeji všem nádherné kouzelné Vánoce a šťastný nový rok :-)
11 minutes ago
13 minutes ago
13 minutes ago
13 minutes ago
15 minutes ago
20 minutes ago
Ak si robis obraz o informacnom webe vesmirni-lide.cz a ludoch, ktori sa nan odkazuju na zaklade letakov alebo nalepiek, ktore niektori ludia siria na roznych miestach, tak tvoj obraz je na 90% skresleny. Kto chce pochopit hlbsi zmysel tychto letako…
20 minutes ago
Nadja added 3 photos
21 minutes ago
21 minutes ago
22 minutes ago
23 minutes ago
24 minutes ago
Priscila9 left a comment for SiR
25 minutes ago
27 minutes ago
29 minutes ago
36 minutes ago
39 minutes ago
39 minutes ago
NaThanael ~o~ Zivot je dar a pritomny okamih je vsetko co mame. Vecnost existuje v momentoch okamihov..
42 minutes ago
Tygr left a comment for Nadja
52 minutes ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service