Nova Zeme

Katka

Lidičky, nedovolte, aby probíhalo očkování nebezpečnou vakcínou proti uměle vyvolané pandemii

Je to trochu dlouhé, ale vydržte číst až do konce, stojí to za to.

28.10.2009 - exkluzivně ze zahr. zdrojů - Péče o zdraví
Další rozhovor Rakušanky Jane Bürgemeister

Vážení diváci, sedím ve skutečně příjemné kavárně ve Vídni a interviewuji Jane Bürgermeister. Jane Büregermeister, jejíž jméno v posledních dnech jsem četl skoro denně na všech možných webových stránkách a dávám Jane prostor, aby vysvětlila, jak to přijde, že o ní tolik slyšíme. Udělala jsi něco neuvěřitelného, ty jsi upozornila a zažalovala obrovské firmy jako Baxter s obviněním z genocidy, ty jsi obžalovala WHO – co já vím ještě…

Ano v únoru 2009 Baxter, dceřinná společnost, která se nachází tady v Rakousku, kontaminovala 72 kg normální očkovací látky živým virem ptačí chřipky a rozdělena do mnoha zemí.
Přesně, to všechno jsme četli.

Ano – a tím Baxter a Světová zdravotnická skoro vyvolaly pandemii – a kdyby lidé si vzali tuto očkovací látku, dostali by ptačí chřipku z očkovací látky, a na to by Světová zdravotnická organizace vyhlásila hned pandemický stupeň 6 – a tento pandemický poplachový stupněm dále umožňuje nucená očkování a nucené karantény.

Takže ty říkáš, že Baxter chtěl vlastně vytvořit podmínky, které by umožnily nucená očkování – a po němž by lidé teprve skutečně onemocněli. Takže vlastně by se vyrobilo to, čemu se má očkováním zabránit. A tím otevřít dveře nucenému očkování.

Ano je víceméně jasné, že Baxter se snažil patrně vyvolat v únoru pandemii ptačí chřipky. Tato očkovací látka byla smísena s virem ptačí chřipky v laboratoři s bio bezpečnostní směrnicí 3 – a tyto laboratoře musí dodržovat velmi přísné předpisy…
…ano to si myslím…

…, ale je dobrou otázkou, proč si myslíte, že to nebyla náhoda. Každý farmaceutický podnik může mít tu a tam nehodu.
Ano to bych taky pravděpodobně řekl.

OK, ok…

Nehoda se může snad někdy stát – nebo…

K přemýšlení je, že virus ptačí chřipky je jedním z nejnebezpečnějších bacilů na celém světě. Byl tak jako tak rekonstruován v americké vojenské laboratoři celým vědeckým týmem ze španělské chřipky 1918 – a když je tento virus, musí s ním zacházet podle směrnice tři pro biohazard. To znamená, že s tímto virem se musí být držen ve zcela oddělené laboratoři, s dvojitými dveřmi, ochrannými obleky atd. atd. Je nemožné náhodně přimíchat tento virus do normální očkovací látky.
Takže se to muselo stát úmyslně.

Ano, muselo se to stát úmyslně.
A Baxter nějak na toto nařčení reagoval – nebo se omluvil…

Ano, Baxter učinil sebeobžalobu, ale já tvrdím, že to byl jen manévr, že to byl pokus, jak obejít pravé vyšetřování. Oni tak řečeno přiznali v této sebeobžalobě svoji vinu,…
…a tím to mělo být odčiněno…

…ano, ano, ano - a na jedné straně farmaceutický podnik Baxter, který se pokusil vyvolat v únoru pandemii ptačí chřipky – a na druhé straně je ale Baxter zbohatlíkem z vyvolání takové pandemie ptačí chřipky.
…a potom se ptám přirozeně: „Qui bono?“

Ano, Baxter má mnoho smluv s rakouskou vládou, německou vládou, s mnoha vládami…

…to by k odsouzení u soudu v jiných případech zcela stačilo.

To by mělo být i teď … Podle mého mínění již dávno mělo zatýkat.
Co se stalo na tvé udání?

Ano, byla jsem pozvána na pohovor na Ochranu ústavy a protiteroristickou jednotku a tam jsem prezentovala ještě více důkazů atd. – a bylo mi řečeno policií, že to vyšetřuje policii tady ve Vídni, v Korneuburgu a tato jednotka, ale nic se nestalo. Skutečnost je dosud taková, že neproběhla očividně žádná velká vlna zatýkání. Jak si myslím, že vlastně z důvodu podstaty skutečností by se již mělo stát… se muselo stát. Ano.

Ptám se, jak někdo jako ty, osoba, která před tím měla docela normální život jako – novinářka jsi , myslím …
Ano., ano…

… osoba, která měla úplně normální život jako novinářka – co jí žene na barikádu, takže je připravena všechno ztratit, myslím, že už nemáš práci…
…ano…

… jak jsi mi před tím řekla… Ty jsi teď zaplavována voláním alternativních kruhů, dostáváš interwiew atd., tvůj život se radikálně změnil, ty taky pravděpodobně ve velké míře riskuješ – co jsi vlastně v jádře udělala, když jsi podala to oznámení?

Nebyl to vztek z poznání, že se jedná o skutečně nebezpečí pro mě a pro ostatní lidi, když takový farmaceutický podnik libovolně vyvolat pandemii, která by mohla stát životy milionů lidí a nikdo nic nedělá, potom jsme všichni v podstatě v nebezpečí. Ne? A já jsem na základě mé činnosti žurnalistky viděla, že media, mainstreamová media, jsou totálně kontrolovaná. A kvůli tomu jsem pochopila, že bych tuto zprávu nemohla přinést mými obvyklými kanály na veřejnost, čímž bych mohla vytvořit veřejný tlak, aby úřady byly přinuceny něco dělat proti těmto farmaceutickým podnikům – a proto jsem se vydala na tuto zvláštní cestu a sama jsem podala oznámení, sedmdesátistránkové oznámení. Také jsem zkusila přinést tuto historii např. British Medical Journal, ale redaktoři nechtěli s tím nic mít. Nebyla jsem překvapena, ale myslela jsem, že to přes to zkusím – a žádné tyto tzv. časopisy, které jsou pro takováto témata, nechtěly o těchto případech vůbec vědět – Lancet. Profil dostal také toto moje oznámení – jako ostatně všechny rakouské noviny – nic z toho neudělali než nějakou totálně prolhanou zprávu. Takže to bylo pro mě jen dalším potvrzením, že mainstreamová media nejsou vůbec tak nezávislá a kritická, jak si většina lidí myslí, ale jsou v rukou stejných lidí, kteří mají v rukou farmaceutické podniky a vlády. A kvůli tomu se tok informací, které přichází obyvatelstvu, snaží přesně řídit. Takže lidé vůbec nemají ponětí, co se děje.

Ano. – A co se vlastně děje? Dokážu si představit, že mnoho lidí tam venku uvidí snad tento příspěvek a řeknou: „Okay, to je ta paní, co je odpůrkyní očkování, ta má něco proti tomu,… Ale to nemůže být tak zlé! Snad nám to dokonce i pomůže proti ptačí chřipce nebo dokonce proti prasečí chřipce…“ Jak je to?

Ne. Je to… tohle nové očkování, očkování proti prasečí chřipce, je úplně novou očkování, které obsahuje toxickou rtuť, nebezpečná adjuvanty, olej ve vodě…
Co jsou adjutanty? Věci co tam byly přidány?
Ano. Takže…

A proč rtuť?
Máme rtuť, aktivovaný virus a adjutanty – takže…

Moment, v normálním očkování, jak tomu rozumím, jsou oslabené viry, ano? A v tomhle jsou aktivovaní očkování…

Já, já věřím, že viry jsou tu taky tak řečeno oslabené. Ano? Ale důvod, proč tohle očkování je tak zvláště nebezpečné, je totiž docela novým. Normální očkovací látka je připravena v jedné dóze, toto je ve dvou dózách. Obsahuje adjuvancie, olej a vodu atd., které jsou odpovědné za syndrom války v zálivu.
Olej a voda?
Olej a voda. To je skvalin.
Skvalin…
A to bylo u US…

Ten je označován jako odpovědný za syndrom války v zálivu…

Ano. Jsou velké vědecké doklady - nebo studie, které ukazují, že skvalin, olej ve vodě, je odpovědný za syndrom války v zálivu. Na 25 % US- a UK-vojáků mělo neurologická poškození, že dostali očkování s antraxovou látkou, že tento antrax měl skvalin uvnitř v sobě.
Takže skvalin dělá neurologické škody.
Ano, ano.
Co dělá rtuť?

Rtuť dělá také neurologické škody. Jeden bod: Skvalin v této očkovací látce proti prasečí chřipce je v milionkrát větším množství než skvalín použitý u US – a UK-vojáků.
Milionkrát větší?

Větší, milionkrát větší. – Takže je to obrovské množství skvalínu. Je to v USA i Velké Britanii pořád ještě ilegální. Takže oni podávají obyvatelstvu látku, která je v podstatě ilegální…
Okay…

… není povolená, a používají jako zástěrku nouzový stav pandemie – a přece mohou … normální … bezpečnostní … bezpečnostní …
…směrnice …
… směrnice obcházet…
Hm.

Tato očkovací látka nemusí být zkoušena na bezpečnost a účinky…
…nemusí být testována…

Ano, nemusí být testována, zkoušena na bezpečnost a účinnost podle vlastních předpisů EU. Tato bezpečnost a účinnost má být testována teprve po rozšíření na obyvatelstvo.

Je to tvoje přesvědčení, že adjuvancie a rtuť jsou uvnitř – nebo to víš?

My to víme… my to víme – ze všeho, co stojí v patentech, co všechno stojí v dokumentech k očkovací látce. Může si to přečíst každý.

Je to v očkování proto, aby bylo účinnější – nebo proč to tam vůbec je?

Oficiální stanovisko je, že adjuvancie jsou tam, aby … zvyšovaly účinek. Ale skutečnost je taková, jak říkám, že vedlejšími účinky jsou neurologické škody, to je dokázáno, takže syndrom války v zálivu. Kromě toho je to tak, že někteří američtí lékaři poukazují na memorandum WHO z r. 1972, a toto memorandum WHO ukazuje, jak zcela obyčejná očkovací látka se dá přeměnit na smrtící prostředek ve třech krocích. V prvních kroku se dá, musí se, může se imunitní systém oslabit, v druhém kroku je tělo napadeno viry a bacila nemocí a v třetím kroku se přidá adjuvantní olej ve vodě a celý imunitní systém se rozruší a vyvolá se bouře cytosinů.
Můžete to vysvětlit – cytokinová bouře je …

To je v podstatě, když imunitní systém v těle se obrátí proti vlastnímu tělu.
A běží zběsilost.

A běží zběsilost. A nikdo nemůže poznat… nelze účinně bojovat proti virům a bacilům nemocí a… zběsilost … ano.

A potom zemřeme ne na vlastní nemoc, ale na naši vlastní autoimunní reakci.

To je … to je … to jsou tři kroky, které jsou popsány v memorandu WHO z roku 1972.
Zaprvé vypne imunitní systém, …
… ano …
… zadruhé naplnění …
…viry …
… nemoc způsobujícími patogeny, …
…ano…
…zatřetí spuštění cytokinové bouře.
To je ono. A to je …
A tato tři kritéria jsou dána v nové očkovací látce?

Přesně. Ano, ano ty tři komponenty v nové očkovací látce vytváří přesně tyto konečné účinky.
Proč?!

Proč to dělají? To je dobrá otázka. Jak jsem tvrdila, je to úmyslně, aby se poškodili a usmrtili lidi. Neexistuje bohužel žádné jiné vysvětlení, neexistuje vysvětlení, proč právě děti a těhotné ženy jsou jako cílová skupina v této očkovací látce.
To by bylo poškozeno velmi mnoho lidí.
Ovšem. Ale očividně se míří na těhotné ženy a děti…

…takže vlastně na přesně na ty, kteří mají naši společnost reprodukovat.

Ano budoucnost, dá se říct, že právě budoucnost bude mít z toho největší škody. A pro tuto cílovou skupina těhotných a dětí nejsou vůbec žádná klinická data – sice byla v létě provedena krátká klinická studie s touto očkovací látkou proti prasečí chřipce, ale těhotná ženy a děti byly vyloučeny.

A právě tyto části populace jsou pravděpodobně nejcitlivější proti těmto látkám.

Právě. Kvůli tomu byly vyloučeny z klinické studie, právě kvůli tomu nejsou žádná klinická data, protože úřady a lidé, kteří to mají v rukou, vědí zcela přesně, že by tyto těhotné a děti utrpěly tímto očkováním obrovské škody.

Ale je to přece totálně šílené, Jane. Nebo? Říkáš tady, že je připravována cílená genocida.
To je to, co říkám. Je to šílenost. Je to kriminální zločin…
…a to je na mezinárodní, globální úrovni…
Ano.
… na nejvyšší úrovni …
Ano.
…se to musí dít…

Ano, ano, ano, ano. – To vše na to bohužel ukazuje. My se teď díváme, co se děje v Německu. Ale ten samý vývoj se děje ve všech ostatních zemích. Německé obyvatelstvo bude, myslím za pár dnů, je 26. říjen nebo tak něco,… se začne s masivním očkováním německého obyvatelstva touto očkovací látkou se rtutí, živým virem a adjutanty …
… a většina lidí si to vezme dobrovolně …
Ano …

Jsem dokonce slyšel, že lidé volají na úřady: „Kde je ta očkovací látka? Chceme hned dostat tu skvělou očkovací látku.“
Ano … ano … ano… ano …
Co bude vlastně, když ji nebudu vlastně chtít?

Okay … ano. 26. října se začne s masovým očkováním německého obyvatelstva – a sice očkovacími látkami Novartis a Glaxo-Smith-Kline, které obsahují tyto nebezpečné adjutanty. A ta Glaxo-Smith-Kline je klasifikována úřady EU a USA jako biologická zbraň. Takže se musíte představit, že …
Chtějí iniciovat biologickou zbraň …

To ano. Německé obyvatelstvo bude infikováno očkovací látkou, která je klasifikována jako biologická zbraň. A na začátku bude tato očkovací látka dána těhotným ženám, dětem, zdravotnickému personálu – a myslím, že i policii – jako cílové skupině. Je to šílenství, co se tu vlastně děje.
Odkud vlastně víš, že to tak chtějí udělat?

Ministryně zdravotnictví Ulla Schmidt už celé plány zveřejnila a dá se sladovat pokrok, prosazování těchto plánů. Zajímavou novinkou je, že Bundeswehr prohlásil počátkem tohoto týdne: „My si tuto látku nevezmeme.“
Ach tak?

Ano. Takže Bundeswehr se vyslovil zřejmě samostatně proti přání ministerstva zdravotnictví a Institutu Roberta Kocha a očkovací komisi, že si vezme, co chce a dá svým vojákům – jde o 150 000 vojáků – úplně jinou očkovací látku.
To ale není pro mě vůbec uklidňující.
To vlastně není…

To znamená, že síly, které nás mají držet v šachu, jsou silné tak jako nikdy.

Je to tak, že spolková armáda, lékaři mají zjevně moc … říct …: „My si určujeme, jakou očkovací látku dostaneme.“ – A oni očkovací látku vyzkoušeli a došli k závěru, že je příliš nebezpečná pro jejich vojáky. Proto se rozhodli objednat úplně jinou očkovací látku. Tato očkovací látka nemá rtuť, ani adjuvancie - a má inaktivovaný virus.
Tu bych chtěl mít taky… nebo snad vůbec žádnou …?

Absolutně vůbec žádnou. Myslím, že je tady ale ještě úplně jiný problém. Existují četné náznaky, že tato očkovací látka bude obsahovat nanočip. Jsou zdroje, hodnověrné zprávy, že na špičce jehly bude nanočip. A osoba, která obdrží toto očkování, obdrží taká tento nanočip – i když nebude nemocná rtutí a adjutanty, i když není kontaminovaná virem ptačí chřipky jako v únoru, dostane nanočip.

Potom bude Janovo zjevení pravdou, že musíte nosit zvířecí znamení. Nebo minimálně co řekl David Icke před lety, že elita pracuje na tom, aby očipovala obyvatelstvo.
Zjevným je skutečně, na co to teď nabíhá. Takže …

Ale Jane, když Bundeswehr se může vzpírat a říká, my chceme teď mít lepší očkovací látku, je to vlastně pozitivní znamení. Snad to může být prvním znamením, že Německo se od toho odchýlí – nejprve přirozeně se státní mocí, ale mohli bychom se přidat a říct, že to taky nechceme.

Absolutně … Myslím, že už nyní byla rozpoutána debata, že když řekne spolková armáda, že je to nebezpečné pro naše vojáky, proč to tedy není nebezpečné pro civilní obyvatelstvo?
Ano.

Proč, proč to bude dáno jen někomu? Je to teď konfliktem mezi některými lidmi, kteří jsou v německé vládě v této očkovací komisi, jako Ulla Schmidt atd., kteří vlastně nepracují pro německé obyvatelstvo, ale pro Světovou zdravotnickou organizaci, OSN, pro bankáře, kteří stojí v pozadí, Rotschildy, Rockefellery,ti zkouší tlačit na nástroj na německém obyvatelstvu - a prvky v německé společnosti jako spolková armáda, určití lékaři jako virolog Alexander Keikerle – myslím, že z Halle – ti říkají, to je šílenství, co se tu v podstatě děje. To je nebezpečná očkovací látka.

Myslíš, že máme šanci se bránit – nebo říct: „Děkuji, nechci.“

Absolutně, absolutně - v základu vzato, čím víc lidí řekne, my to nechceme mít, my si to nevezmeme dobrovolně, my se neohneme pod tlakem, my se neskloníme před těmito histerickými hlášeními, která úmyslně chrlí media na lidi, aby je vystrašila, když dostatek lidí zůstane pevných a řekne NE, potom bude zřejmé, jak relativně malá skupina lidí je, která tuto očkovací látku nevnutí obyvatelstvu.
Jak bys šla ty osobně, abys nedostala očkovací látku?

Já si ji nevezmu v žádném případě. V žádném případě si nevezmu tuto očkovací látku. Takže jak se říká…
Jsi připravena ztratit své zaměstnání, kdybys nějaké měla?

Ano, ano – já bych, já bych … já jen řeknu, že tuhle očkovací látku si nevezmu v žádném případě.
O tom není pro tebe žádná diskuze. – Já taky ne!
Já si ji nevezmu v žádném případě …, protože …
Odešel bych do ciziny.
Ano, pokud to dokážeš.
Kam?

Kam? – To je problém, co se teď děje v Německu, to se bude dít ve všech členských státech Světové zdravotnické organizace, to je celkem 194 států.
To potom už nic nezbývá!
Ano. Nezůstává toho mnoho.
Afrika – snad.

Afrika – tam máte zase jiná problémy, s nimiž musíte bojovat, ale tam lze snad skutečně … snad ne v brzké době …
… a Slovinsko … o tom jsem slyšel, myslím, od tebe…

Tam není při nejmenším pandemický plán, což znamená, že pravděpodobně není možné pro vládu provést nucené očkování a nucenou karanténu. To, že každá země má pandemický plán, má pravidla … zákony v platnosti, které mohou být aktivovány, a které umožní eventuálně nucené očkování a nucenou karanténu.

Musíme si vlastně představit, že budou pojízdná komanda, která budou procházet školami, vězeními – očkovat lidi, aniž by se ptali, že budou uliční zátarasy, kde nás budou kontrolovat, zda už jsme dostali očkování …

Ano, tak to je, běží to k tomu. Plán má postupovat postupně, …
… budou se brát dobrovolníci …

…dobrovolníci. Může být, že mnoho těchto očkovacích látek je kontaminováno – a touto kontaminací bude vyvolána pandemie.

A tak bude zbytek obyvatel stále více přesvědčeno, jaké nebezpečí skutečně jim hrozí – ó, musíme si rychle pořídit očkování.
Ano – právě, právě …
… už je tolik nemocných …

Ano – a potom tam půjde mnoho dobrovolně – a ten zbytek dostane dopisy a bude vyzváno, aby přišli v určitou dobu do očkovacího centra. A předlohy dopisů jsou už tady …
…odkud to víš?

Předlohy dopisů se už dají číst, např. ve Francii, ministryně zdravotnictví takové předlohy už připravila - také v Anglii, v USA.
Dopisy, které žádají jít na očkování, protože jinak …

Ano, v určité době nebude žádná volba. Bude oznámen určitý termín a … a musí se objevit v určitém termínu. Domnívám se, že tak chtějí postupovat.

To je, myslím, jak z nějakého thrilleru v Hollywoodu, ale že se to stane v naší realitě…
… ano … ano …
… tomu se mi nechce věřit.

Je to… je to … je to, jak se říká, … je to šílený plán a zločin, co teď běží …. co teď probíhá.

Existuje někde někdo, kdo to vyvrací a řekne: „Hej, to je jen sen!“?

Bylo to už. Ale lidé, když se lidé podívají do dokumentů, mohou vidět, že všechno, co říká, ja doloženo skutečnostmi. Takže i když ministryně zdravotnictví řekne, že tahle očkovací látka je bezpečná atd. atd., tak realita je taková, když se někdo podívá do dokumentů EU a úřadů, že se tam dá číst, že tato očkovací látka není zkoušena na bezpečnost a účinnost než se rozšíří mezi obyvatelstvo. Těhotné ženy a děti nebyly s touto očkovací látkou testovány a přes to to vypadá, že jsou cílovou skupinou. Takže je obrovská trhlina … je trhlina mezi tím, co říkají ministerstvo zdravotnictví a úřady o této očkovací látce a mezi tím, co se objevují, když se věc zkoumá. A kvůli tomu se musí …
Co teď máme dělat, Jane?

To jediné, to nejlepší je informovat co nejvíce lidí, v žádném případě nechodit se dát očkovat a dlouhodobě, myslím, se musí podniknout důkladné zkoumání, co se tu vlastně stalo. Proč byl vyhlášen vůbec pandemický stupeň 6. Když všichni budeme moci vidět, že neexistuje žádné nebezpečí od této tzv. prasečí chřipky. Světová zdravotnická organizace vyhlásila v červnu poplachový pandemický stupeň 6, v době kdy snad údajně zemřely stovky lidí od této prasečí chřipky, a kdy lékaři řekli, že je velmi mírná a sotva škodící. – Co se tu vlastně vůbec děje? Co je důvodem pro takový poplachový stupeň 6? Je stále více jasné, že podstatou jsou jen pletichy sledující finanční cíle.

Vyhlášením poplachového stupně 6 Světová zdravotnická organizace umožnila farmaceutickým podnikům zvýšit moc nad vládami, zeměmi a světem. Světová zdravotnická organizace krizovými štáby, které byly ustaveny v každé zemi, přímo převzít moc nad policií a zdravotnickými orgány. Tyto krizové výbory nebo štáby mohou vládnout, jak chtějí, aby údajně tlumily pandemický nouzový stav.
Ano.

Mohu také podat žalobu? Nebo ostatní lidé, kteří uvidí tohle video. Co musíme vědět, abychom dělali to samé jako ty?

Takže já myslím, že nefunguje zákon. To jsem teď objevila v Rakousku, policie neplní svoji funkci, vyšetřovala sice, ale na nic nepřišla. Kvůli tomu je zcela nutné, aby lidé pochopili, že úřady je nechrání, že jsou dokonce zcela zkorumpované a v rukou bankovních kartelů, a že musí jednat. Lidé musí teď začít spolupracovat, protestovat, demonstrovat, požadovat, aby tato očkovací látka nebyla rozšířena. A hlavně, když si farmaceutické podniky daly imunitu a když vláda dala dopředu těmto farmaceutickým podnikům imunitu proti škodám. Je čas opět prokázat občanskou civilní odvahu a … jak řečeno, úplně obyčejní občané se musí postavit, zkoumat a protestovat a trvat na správném zkoumání – to je to, co je teď třeba dělat.
Děkuji, Jane. Potřebujeme víc takových jako ty.

Děkuji pěkně. Díky, Thomasi.

translation OSUD.cz 2009

Zaslat link

Odpovědět

Replies to This Discussion

kdo jde demonstrovat? jde někdo protestovat?

Odpovědět

mám z toho husinu... nedovedu si to představit a ani nechci si to představovat.
ale co stím??

Odpovědět

To je právě to...že vlastně nikdo neví, co s tím...a taky je otázka, kolik lidí je vlastně proti takovým věcem. Přijde mi, že většina lidí to ani moc neřeší, takovou zásadní věc. Někdo třeba i reaguje tak, že tento problém bude řešit, až k němu přijde a bude aktuální, ale to už asi bude pozdě, už teď to je aktuální a píše se o tom už všude. Musíme si nějak pomoct, už není moc času.

Odpovědět

času naozaj nieje moc da sa predpokladat ze to ´´očkovanie´´ budu chciet rozsírit co najrychlejsie modlim sa za to aby sa tak nikdy nestalo

Odpovědět

Odpovědět

Máme moudrého prezidenta, nejsme žádní hlupáci... takže já strach nemám.

Odpovědět

Lidi klid ........

Odpovědět

:-))) ano nejdůležitejí když mít klid a nemít žádný strach :-) Jupííí, krásné bytosti... s Láskou objímám

Odpovědět

Strach spolehlivě přitáhne předmět strachu.

Protestovat proti něčemu, znamená dávat tomu energii.

Odpovědět

pripomenula si mi slova Matky Terezy draha Hanicka
Ale neviem to citovat presne tak radsej nebudem.
Objimam Vas a suhlasim. Neprotestujme!!! Vysielajme laskyplne myslienky a Svetlo
Odpoved pride :-)))

Odpovědět

Ano: Na pochod proti válce nepřijdu. Pozvětě mne, až bude pochod pro Mír. :)

Odpovědět

DAKUJEM Ti Hanicka
PRESNE tieto slova som myslela.
Si uzasna
Ako vzdy!
Dakujem

Odpovědět

RSS

Cítíte, že byste rádi vyjádřili vděk za vytvoření a existenci těchto stránek?
Číslo účtu Ivanky adminky najdete v jejím pokojíku,
a kontakty na další autory v příslušných pokojících jejich.
DĚKUJEME!

Nejnovější aktivity

15 minutes ago
k té teleportaci..poslední dobou si jí také hodně všímám..tedy hodně..dřív jsem si toho nevšímala vlastně vůbec:-)...např.: sledovala jsem koncert Carerasse..a hle..o pár dní později jsem ho viděla jet autem v Č.Budějovicích, když jsem stála na přec…
19 minutes ago
Jirka and Vladimír are now friends
49 minutes ago
No možná máš pravdu....když přichází den pocítí to také většina lidí...
55 minutes ago
Srdce plná věčného světla pro vás všechny Andílci : ) Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji Miluji tě omlouvám se odpusť mi prosím děkuji
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
1 hour ago
Karle, Karle.... "...Samozřejmě bych mohl naráz všechny lidi očistit od bytostí i celou tuto planetu, také bych mohl na jednou uzdravit všechny lidi na celé planetě Zemi. ..."
1 hour ago
1 hour ago
Riush Všetkým prajem tajomné a magické Vianoce,:))
2 hours ago
ღ Dimas ღ Třpytivý pozdrav sněžných vloček, pěkné dárky pod stromeček. Klid a radost na Vánoce, mnoho štěstí v novém roce.
2 hours ago
2 hours ago
My děkujeme ,za tvé krásné obrázky.
2 hours ago
Krásné.
2 hours ago
To bývala má ikona, dřív... :)
2 hours ago
3 hours ago
Milá jmenovkyně, táž situacese mi stala asi před dvěma roky, dodnes nevím, co to znamenalo. \ležela jsem v posteli a najednou jako by mne někdo zparalyzoval, nemohla jsem křičet, pohnout ničím ani vlastně nic. \jen mé vědomí bylo v pohotovosti a já…
3 hours ago
Krásný obrázek,můj andfěl strážce je Nathaniel a dozvěděla jsem se o něm tak,že se mi představil,pak jsem hledala na andělských stránkách a zjistila jse,že je to strážce ohně
3 hours ago

© 2009   Created by Ivanka adminka on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Soukromí  |  Terms of Service